Haydi Yine Yeniden...

Sizin bilginize ihtiyacım var ben hep regl durumunda metabolizma denen şeyin çok yavaş çalıştığını bilirdim formlarda tam tersi yönünde bilgiler var hangisi doğru çok çalışıyorsa çılgınca spor kacamaksiz beslenmeyle verimli atlatmaya çalışacağım

Bayılırım tahin helvasina abartisiz 1 paketi bir oturmada yerim yani. Ama eskidendi o:)))

Canim regl doneminde bildigimizin aksine metabolizma daha hizli çalışır. Dedigin gibi kacamaksiz ve spor ile desteklendi mi diger haftalara nazaran daha guzel kilolar verebilirsin. Yedin gecti artik onu düşünme. Onune bak ve bu donemi guzel degerlendir

Paylaştım şeker bugün de bozmadim ama Dünkü gibi degilim dün çok açtım bugün daha iyiyim. Demekki alısacagim. Bugün kendimle başbaşayim film müzikleri dinleyip çay iciyorum kendimi dinliyorum

Alisacaksin eminim canim. Bu 6 gun seni diyete hazirlayacak ve kendini kontrol etmeyi ogreneceksin

domates soyup doğramaktan öööö oldum bu gün 20 kg hallettim şükür son fasıl ocakta
akşam yemek sonrası
1 muz
1 kase çekirdek
bu gün turşu çekirdek ne oldu bana yaaav kendi kendime nazar ettim sanırsam

wasa seni tutuyor mu gün boyu kraker gibi o ekmek sayılmaz ki

Tutuyor zaten canim pek ekmek istemiyor Bide ustune peynir yesillik kirmizi biber dogruyup koyuyorum az yemeyi pek beceremiyorum zaten zor kilo veriyorum insulin direncim var kilo almaktan bir ton catlagim var bogazi tutmadan istediin kadar spor yap verilmiyor en azindan ben veremiyorum bide ben gunduz hic acikmam ama bu saatlerde baslar migdem guruldamaya birazdan sut icerim yarim yagli yeter

Moralini bozma canım yavaş yavaş halletmeye çalış. Sohbet etmek istersen biz buradayız. Diyet yapamasan da abartmamaya gayret göster.Ne kadar az + o kadar motivasyon

Sagol ablacım bende aranizda olmaya calisacagim ama bildirimlerim eksik olabilir

@milad_tb toparla kafani tabii gulum ama cok da uzak kalma burdan be.biliyosun uzak kalmak yaramiyor sana.arti olarak geri donuyosun

tomurcukkk aranizdayim ayrilmiyorum canım ama izninizle bir muddet bildirim yapamayacağım..

Ben birsey mi kaçırdım canım neden 11 inden sonra önemli birsey mi var?

selam topiğin adı tam benlik kilo almaya başladım ve yarın frene basıyorum kaç kilo aldığımı bilmiyorum yarın tartılıp görecem ben de aranıza katılabilir miyim

Hosgeldin canim gel katil biraz tanıtır mısın kendini?

Ayy bayramdan önce her iftar sonrasi bende helva yiyordum cayla birlikte saka gibi ne ondan once nede sonra böyle bir durum olmadı oysa:))

Regl le birlikte müthiş odem atarsin canım spor yaparsan bu dahada etkili olur..

çok miden gurulduyorsa yulaf kepeğiyle yoğurt ya da süt karıştır ye gülüm
biz zor verip hızla alanlardanız kilo almamak gram gram da olsa zayıflamak bile bence çok büyük başarı

benim de günlük yoğurt süt yemezsem iştahım delleniyor onu keşfettim illa o yoğurt yenecekmiş demek ki sütçüler bayram haftası gelmeyince ev yoğurdum yok diye diğerinden de pek yemedim biri cuma diğeri cumartesi geldi anca dün mayalandı yoğurt ev yoğurdu daha işe yarıyor test ettim onayladım

bildirimlerin orda reklam çıkıyor kapatıyorum yine de bildirimlerin üstüne geliyor kim ne yazmış ne zaman yazmış göremiyorum sizde de aynı mı

kk ye biri başlık açmış alttaki göğüs resimlerinden ve uygunsuz resimlerden dolayı
bende çok rahatsızım eşim oğlum sürekli gelip gidiyor ekranı kapamak zorunda kalıyorum bende yazdım şikayet ettim valla

Ellerinize saglik Ağız tadiyla yersiniz insallah canım benim..

Bende ev yogurdu yiyorum yaa ben diyeti bozdum mu yogurtta yemiyorum o dedigin gibi benim istahi tavan yaptırıyor olabilir

bildirimlerin orda reklam çıkıyor kapatıyorum yine de bildirimlerin üstüne geliyor kim ne yazmış ne zaman yazmış göremiyorum sizde de aynı mı

Benee olmuyor sende niye oyle ki

Bende gecenlerde eşimin telefonundan girdim kk ya sekme açık kalmış esim aksam benim telefonumdan girme öyle yerlere dedi Allah bilir hangi ortamda gördüyse artik:))

yazık kız eşine
ben eminim artık kesinlikle yoğurt iştahı hele de şekerli yeme isteğini dizginliyor gülüm bol bol yiyelim bundan sonra
domatesi de inşallah ağız tadıyla yeriz allah razı olsun kuzuuummm

çok miden gurulduyorsa yulaf kepeğiyle yoğurt ya da süt karıştır ye gülüm
biz zor verip hızla alanlardanız kilo almamak gram gram da olsa zayıflamak bile bence çok büyük başarı

Yogurdu i kadar zor yiyorumki ama süt çok sevıyorum o kadar canıma tak ettıkı artık canım yemek ıstemıyor benki yemek için yaşayanlardanım ama canına geç olsada tak etti yorumlarınız destegınız bana buyuk moral oluyor ben çok yavaş verıyorum gıbı hıssedıyorum

bedenen ruhen ve zihin olarak sen hazırsın zayıflamaya arkadaş

bedenen ruhen ve zihin olarak sen hazırsın zayıflamaya arkadaş

Bence geç bile kaldım 53 kılodan 81 cıktım gec olsu canıma tak ettı magazaya gıdıp hadı bıse bakıyım dıyosun ne guzel duruyor ne beden bulmak kolay zatıflıycam ınşallah akıllanıp bir daha kılo almıycam hedefım 58 sizinde destegınızle bu sefer başarıcam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…