-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.081
Slm kızlar bende akşam menüm değişti süper diyetik bi lahana yapmıştım eşim aradı hamsi almış kızartma değil tavada karadeniz usulü pişirdik bol salata ile yedim yalnız regl oldum balık sonrası tahin helvası başında buldum kendimi
Sizin bilginize ihtiyacım var ben hep regl durumunda metabolizma denen şeyin çok yavaş çalıştığını bilirdim formlarda tam tersi yönünde bilgiler var hangisi doğru çok çalışıyorsa çılgınca spor kacamaksiz beslenmeyle verimli atlatmaya çalışacağım
Paylaştım şeker bugün de bozmadim ama Dünkü gibi degilim dün çok açtım bugün daha iyiyim. Demekki alısacagim. Bugün kendimle başbaşayim film müzikleri dinleyip çay iciyorum kendimi dinliyorum
tabi katılabilirsin hoş geldinselam topiğin adı tam benlik kilo almaya başladım ve yarın frene basıyorum kaç kilo aldığımı bilmiyorum yarın tartılıp görecem ben de aranıza katılabilir miyim
wasa seni tutuyor mu gün boyu kraker gibi o ekmek sayılmaz ki
Moralini bozma canım yavaş yavaş halletmeye çalış. Sohbet etmek istersen biz buradayız. Diyet yapamasan da abartmamaya gayret göster.Ne kadar az + o kadar motivasyon
@milad_tb toparla kafani tabii gulum ama cok da uzak kalma burdan be.biliyosun uzak kalmak yaramiyor sana.arti olarak geri donuyosun
KALKİNCA 06.00 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 5 zeytin 1 tbe
SAAT 10.00 1 armut 10 uzum
SAAT 11.30 1 Avuc leblebi
OGLE 14.00 4 zeytin 2 yk menemen 2 tbe 1 kkb.peynir 2 yk barbunya salatasi
AKSAM 19.00 ½ ceviz 1 kuru incir
SU 2.5 lt
Kizlar gb yok gecmiside okuyamadim menum bu sekildeydi umarim olmusturr.
Yeni gelen ark. Hosgelmisler 11 inden sonra daha sık gorusmek dilegiyle hoscakalin :)
selam topiğin adı tam benlik kilo almaya başladım ve yarın frene basıyorum kaç kilo aldığımı bilmiyorum yarın tartılıp görecem ben de aranıza katılabilir miyim
Slm kızlar bende akşam menüm değişti süper diyetik bi lahana yapmıştım eşim aradı hamsi almış kızartma değil tavada karadeniz usulü pişirdik bol salata ile yedim yalnız regl oldum balık sonrası tahin helvası başında buldum kendimi
Sizin bilginize ihtiyacım var ben hep regl durumunda metabolizma denen şeyin çok yavaş çalıştığını bilirdim formlarda tam tersi yönünde bilgiler var hangisi doğru çok çalışıyorsa çılgınca spor kacamaksiz beslenmeyle verimli atlatmaya çalışacağım
çok miden gurulduyorsa yulaf kepeğiyle yoğurt ya da süt karıştır ye gülümTutuyor zaten canim pek ekmek istemiyor Bide ustune peynir yesillik kirmizi biber dogruyup koyuyorum az yemeyi pek beceremiyorum zaten zor kilo veriyorum insulin direncim var kilo almaktan bir ton catlagim varbogazi tutmadan istediin kadar spor yap verilmiyor en azindan ben veremiyorum bide ben gunduz hic acikmam ama bu saatlerde baslar migdem guruldamaya birazdan sut icerim yarim yagli yeter
benim de günlük yoğurt süt yemezsem iştahım delleniyor onu keşfettim illa o yoğurt yenecekmiş demek ki sütçüler bayram haftası gelmeyince ev yoğurdum yok diye diğerinden de pek yemedim biri cuma diğeri cumartesi geldi anca dün mayalandı yoğurt ev yoğurdu daha işe yarıyor test ettim onayladımSagol ablacım bende aranizda olmaya calisacagim ama bildirimlerim eksik olabilir
tomurcukkk aranizdayim ayrilmiyorum canım ama izninizle bir muddet bildirim yapamayacağım..
Ben birsey mi kaçırdım canım neden 11 inden sonra önemli birsey mi var?
Hosgeldin canim gel katil biraz tanıtır mısın kendini?
Ayy bayramdan önce her iftar sonrasi bende helva yiyordum cayla birlikte saka gibi ne ondan once nede sonra böyle bir durum olmadı oysa:))
Regl le birlikte müthiş odem atarsin canım spor yaparsan bu dahada etkili olur..
domates soyup doğramaktan öööö oldum bu gün 20 kg hallettim şükür son fasıl ocakta
akşam yemek sonrası
1 muz
1 kase çekirdek
bu gün turşu çekirdek ne oldu bana yaaav kendi kendime nazar ettim sanırsam
benim de günlük yoğurt süt yemezsem iştahım delleniyor onu keşfettim illa o yoğurt yenecekmiş demek ki sütçüler bayram haftası gelmeyince ev yoğurdum yok diye diğerinden de pek yemedim biri cuma diğeri cumartesi geldi anca dün mayalandı yoğurt ev yoğurdu daha işe yarıyor test ettim onayladım
bildirimlerin orda reklam çıkıyor kapatıyorum yine de bildirimlerin üstüne geliyor kim ne yazmış ne zaman yazmış göremiyorum sizde de aynı mı
kk ye biri başlık açmış alttaki göğüs resimlerinden ve uygunsuz resimlerden dolayı
bende çok rahatsızım eşim oğlum sürekli gelip gidiyor ekranı kapamak zorunda kalıyorumbende yazdım şikayet ettim valla
Bende ev yogurdu yiyorum yaa ben diyeti bozdum mu yogurtta yemiyorum o dedigin gibi benim istahi tavan yaptırıyor olabilir
Benee olmuyor sende niye oyle ki
Bende gecenlerde eşimin telefonundan girdim kk ya sekme açık kalmış esim aksam benim telefonumdan girme öyle yerlere dedi Allah bilir hangi ortamda gördüyse artik:))
çok miden gurulduyorsa yulaf kepeğiyle yoğurt ya da süt karıştır ye gülüm
biz zor verip hızla alanlardanız kilo almamak gram gram da olsa zayıflamak bile bence çok büyük başarı
bedenen ruhen ve zihin olarak sen hazırsın zayıflamaya arkadaşYogurdu i kadar zor yiyorumki ama süt çok sevıyorum o kadar canıma tak ettıkı artık canım yemek ıstemıyor benki yemek için yaşayanlardanım ama canına geç olsada tak etti yorumlarınız destegınız bana buyuk moral oluyor ben çok yavaş verıyorum gıbı hıssedıyorum
bedenen ruhen ve zihin olarak sen hazırsın zayıflamaya arkadaş