Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin kizlar hepinize tesekkurler guzel dilekleriniz icin sabahtan beri temizlik yapiyorum dun aksam takatim kalmamisti baya yorulmusum birazda fazla kacirdim dun pastayi sabah arti ciktim haliyle ama bugun dikkat edicem
Canim kizinin dogum gunu kutlu olsun yazamamistim sana parti sonrasi temizlik yapiyosun heralde kolay gelsin spor olur sanada yarin fazlaliktan kurtulursun

Gecmis olsun canim bitki cayi mi icsen bogazini yumusatir
Canım zaten niyetim vardı bugün.İşe yarar mı bilmem ama kiraz saplı bitki meyve çayı almıştım.Ne zamandır içicem içicem erteliyorum.Bugün kısmetse başlıcam.Ödem atmak için.
Tavsiyen için teşekkürler :KK66:

Ben keyifsizim bugün biraz sanki yaa.Sabah uyandığımda yutkunamıyordum boğazım şiş gibiydi.Şu an daha iyiyim ama pek tadım yok :cry:

Canim gecmis olsun bende de vardi o bogaz agrisi bikac gun once ben bir kasik balin icine bikac damla limon ve yarim cay kasigi toz zencefil koyup karistirip yedim gune iki sefer hemen gecti ben bunu cocuklarima da uyguluyorum oksurduklerinde hemen kesiyo

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 küçük domates
1 salatalık
3-4 dal roka
1,5 adet tuzsuz etimek

Ara
3 adet ceviz

Öğlen
bir parça haşlanmış tavuk göğüs eti
2 adet tuzsuz etimek
3 yk yoğurt
2 adet ceviz
hepsini karıştırıp çakma çerkez tavuğu gibi yaptım,doyurucu oluyor tavsiye ederim :KK66:

Bugün pek kimse uğramıyor,pazartesi sendromu mu acaba o_O
Ben geldim canım...Spiral kontrolüne gittim, şüphelerim vardı.Ayy duruyormuş bir sorun yokmuş çok şükür Rabbime.Benden önceki bayanın düşmüş 3.5 aylık hamilesin dedi doktor.Kadın mahvoldu.O korkuyla ben girdim içeri.Rabbim bizimkileri bağışlasın isteyen herkese de versin.Ben ne yapardım bu yaştan sonra, dünyanın da ilacını kullanıyorum

Ben geldim canım...Spiral kontrolüne gittim, şüphelerim vardı.Ayy duruyormuş bir sorun yokmuş çok şükür Rabbime.Benden önceki bayanın düşmüş 3.5 aylık hamilesin dedi doktor.Kadın mahvoldu.O korkuyla ben girdim içeri.Rabbim bizimkileri bağışlasın isteyen herkese de versin.Ben ne yapardım bu yaştan sonra, dünyanın da ilacını kullanıyorum
Bende geçen ay gittim kontrole ara kanama gibi bişey olmuştu.Çok şükür benimki de yerinde.Bende bu sene mayıs ayında düşük yaptıktan sonra taktırdım.Spiralle hamile kalma olasılığından bende çok korkuyorum.Çocuk engelli doğar falan diyorlar doğru mu acaba,hurafe mi bilemedim
Kadın da 3,5 ay anlamamış mı hamile olduğunu şaşırdım valla.
Kaç ayda bir kontrol gerekiyor bunu için biliyor musun? Ben sormayı unuttum doktora

Bende geçen ay gittim kontrole ara kanama gibi bişey olmuştu.Çok şükür benimki de yerinde.Bende bu sene mayıs ayında düşük yaptıktan sonra taktırdım.Spiralle hamile kalma olasılığından bende çok korkuyorum.Çocuk engelli doğar falan diyorlar doğru mu acaba,hurafe mi bilemedim
Kadın da 3,5 ay anlamamış mı hamile olduğunu şaşırdım valla.
Kaç ayda bir kontrol gerekiyor bunu için biliyor musun? Ben sormayı unuttum doktora
Canım ismini verebiliyor muyum bilmiyorum da benimki şu hormonlu olandan.Bunların kontrolü yılda bir kez.Her konuda kendimi ihmal ettiğim gibi bunda da ihmal ettim.Neredeyse 2.yılı doluyordu.Zamanla hormonun etkisiyle regl durumu ya çok azalıyor ya da tamamen kesiliyor, kadın da bu yüzden anlamadı herhalde.Ben de müthiş kansızlık vardı o yüzden doktorum önermişti.

Bende geldim öncelikle menüm sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek çay ara armut öğle zeytinyağlı ıspanak yemeği makarna yoğurt ara 3 hurma 1 bardak süt 1 küçücük muz akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt olacak tabi bol bolda su

Bende geldim öncelikle menüm sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek çay ara armut öğle zeytinyağlı ıspanak yemeği makarna yoğurt ara 3 hurma 1 bardak süt 1 küçücük muz akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt olacak tabi bol bolda su
Saglikli bir menu.afiyet olsun canim.

Canım ismini verebiliyor muyum bilmiyorum da benimki şu hormonlu olandan.Bunların kontrolü yılda bir kez.Her konuda kendimi ihmal ettiğim gibi bunda da ihmal ettim.Neredeyse 2.yılı doluyordu.Zamanla hormonun etkisiyle regl durumu ya çok azalıyor ya da tamamen kesiliyor, kadın da bu yüzden anlamadı herhalde.Ben de müthiş kansızlık vardı o yüzden doktorum önermişti.
Hmm benimki hormosuz olanlardan.bende ara kanama yapmasa ihmal etmistim acikcasi ama sorun yasamadan gitmiyor insan.gebelik testi de yapti her ihtimale karsi negatifti sukur.bende de aksine kanama cogaldi takinca.kanim cok yuksekti.17 civarlarindaydi deger.hatta kan ver dedi doktorum.spiralden sonra 14 e dusmus.simdi durum nedir bilmiyorum.

Selam kızlar ben başka bir topicteydım ama benden başka pek katılan yok hergun bildirim yapılıyorsa kabul ederseniz bende katılmak iaterım

X