HAYATIMIN KARARI!!

uygun olmazdı zaten..
bilemedim ki ne diyeceğimi.
konuştunuz mu peki?
birşeyler anlatıyormu?

uygun olmazdı zaten..
bilemedim ki ne diyeceğimi.
konuştunuz mu peki?
birşeyler anlatıyormu?
onunla konuşmak ne mümkün iyiliğine söylersin milletin gözünde seni küçük düşürmek için ağlar sızlar birin üstüne 5 koyar ağlayarak anlatır arkadanda kıs kıs güler

onun derdi ne biliyormusun boşanıp şimdiki flörtü kimse onunla evlenip çocuğu annemin üstüne atmak

bu ne yahu boşanır boşanmaz flört yapmak sağlıklı değil
tuhaf

yani karışık umarım yinede ikiniz mutlu olur bu düşmanlık biter

Ya benim aileler arasında bu derece soguklugu aklım almadı,almıyor,almayacak.
Hadi uzak bi akraba olur vs ni nebze..
Ama bu abla ya..kardess.cann...bundan öte ne olabilirki..
tek sözüm size değil ablanızada aynı zamanda..
İnsan kardesine neden böyle davranır..
Biz ablamla kardes,dost,arkadas herseyiz..ben olmadan o tam olamaz,o olmadanda ben yarım hissederim kendimi..
Allahım korusun..

bence yinede sen kalbini kinle nefretle besleme
onu af et ki sende huzura eresin

inan ablan ölse yinede oturur ağlarsın

KIZ, KARDESINE BOBREGINI VERMIS. ablasi da, parayla satti diye elaleme dedikodu yapmis.
sevgi pitirciklari, siz okumuyor musunuz kizin yazdiklarini allah askiniza ?? bu abla nasil sayilsin sevilsin, tahammul edilsin.
Valla ben de bu sevgi pitircikligini anlayamadim. Pislik pisliktir. Konu sahibine niye yuklenilmis onu da anlamadim.

Sonuçta konu sahibinin de ablası hakkında bu şekilde konuşması hoşuna giden bir şey değildir elbet. Biz burada eşlerimiz hakkında " odun, öküz, şerefsiz, vb" şeyler diyorsak, konu sahibinin de sıkıntısı olan bu konuda hakkında bu şekilde konuşması gayet normal. Neden bu kadar tuhaf gelebilir ki? Ablası da olsa kızabilir, diyebilir, söylenebilir. Sonuçta bu da " derdim var" konusu. Ne gerek var ki üslubu eleştirmeye.

anneniz sizi nasıl yetiştirdi merak ettim hata nerde acaba

Kotuluge iyilikle karsilik verince kotuluk yok mu oluyor? Yaw hangi gezegendeyseniz bizi de yaniniza alin.
Bu kadar pembiş bir hayatsa bunca adi suc neden isleniyor?
Cezaevlerini de kapatalim. Nasilsa sevginin gucu her seye kadirmis..

insanlar duygularına yenik düşüyor zaten genelde bu kişiler en yakınlarımız oluyor

tövbe yarabbim psikolojık sıkıntılarımı var birde merak ettim hangınız daha alımlısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…