- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
inşallah canımbırden bıre hayatda tek basına kalmıssın
sen kendı durumunun bıle nolcagını bılemezsen o anda oyle kararlar vermek cok normal
hayat cok zor ınsanlar cok kotu
ınsallah gececek bu gunlerın
uygun olmazdı zaten..telefon elinden düşmüyor sürekli bip bip mesajlar geçen bi baktım whatsapp tan ayrı faceden ayrı sms ayrı mesajlar gelmiş biri sürekli çağrı yapıyor ama şifreli olduğu için bakmadım hatta şifreyi boşver istesem bakardım ama bakmadım
onlar aslında egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar onlarada yazık devam etsinlerüzüldüm ama konun seni üzüyor kapattır bence daha cok kişi üstüne gelir yanlıs anlasıldın yada yanlıs anladılar
onunla konuşmak ne mümkün iyiliğine söylersin milletin gözünde seni küçük düşürmek için ağlar sızlar birin üstüne 5 koyar ağlayarak anlatır arkadanda kıs kıs güleruygun olmazdı zaten..
bilemedim ki ne diyeceğimi.
konuştunuz mu peki?
birşeyler anlatıyormu?
Biz seninle alay etmedik en azindan !!!hı hıııı peki canım
onlar aslında egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar onlarada yazık devam etsinler
bende kimseyle alay etmedim hamilesin ya acaba ondanmı bukadar alıngansınBiz seninle alay etmedik en azindan !!!
onun derdi ne biliyormusun boşanıp şimdiki flörtü kimse onunla evlenip çocuğu annemin üstüne atmak
Bir insanin sana yazdigi yoruma hı hııı peki canim diyorsan kimseyi alinganlikla suclama bence topigin basindan beri bir kendi uslubuna bak bir de benimkine bak istersenbende kimseyle alay etmedim hamilesin ya acaba ondanmı bukadar alıngansın
Valla ben de bu sevgi pitircikligini anlayamadim. Pislik pisliktir. Konu sahibine niye yuklenilmis onu da anlamadim.KIZ, KARDESINE BOBREGINI VERMIS. ablasi da, parayla satti diye elaleme dedikodu yapmis.
sevgi pitirciklari, siz okumuyor musunuz kizin yazdiklarini allah askiniza ?? bu abla nasil sayilsin sevilsin, tahammul edilsin.
onlarda kendilerini anlayamıyorlar bir dedikleri diğerini tutmuyorValla ben de bu sevgi pitircikligini anlayamadim. Pislik pisliktir. Konu sahibine niye yuklenilmis onu da anlamadim.
Sonuçta konu sahibinin de ablası hakkında bu şekilde konuşması hoşuna giden bir şey değildir elbet. Biz burada eşlerimiz hakkında " odun, öküz, şerefsiz, vb" şeyler diyorsak, konu sahibinin de sıkıntısı olan bu konuda hakkında bu şekilde konuşması gayet normal. Neden bu kadar tuhaf gelebilir ki? Ablası da olsa kızabilir, diyebilir, söylenebilir. Sonuçta bu da " derdim var" konusu. Ne gerek var ki üslubu eleştirmeye.
pardon ama annemle ne alakası var sizi anneniz nasıl yetiştirdiki her fırsatta başka insanlara çamur sıçratmaya çalışıyorsunuzanneniz sizi nasıl yetiştirdi merak ettim hata nerde acaba
kıskançlık fesatlık art niyet iki yüzlülükte bir duygudur değilmiinsanlar duygularına yenik düşüyor zaten genelde bu kişiler en yakınlarımız oluyor
nasıl bir insan biliyormusun kardeşime böbreğimi verdim ben bunu duyan akrabalarım bana okadar güzel cümleler kullandılarki kıskançlığından para için böbreğini verdi dedi böyle ablamı olur ben halen çalışıp o eve para veriyorum