- 30 Mayıs 2015
- 14.252
- 13.896
İnşallah bu dönemdeymdir buna gerçekten o kadar ihtiyacım var ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu dönemdeymdir buna gerçekten o kadar ihtiyacım var ki
Şu stresli süreci atlatmaya başlarsam daha olumlu düşünücem. Eğitim almaya başlicam birk gün evde dinlenirim. Aslında tam da düşündüğüm gibi oldu. Birkaç gün dinlenir dinç bir şekilde işe başlasam çok iyi olur diye düşünüyordum. Umarım güzel olur herşeyBence çok güzel haber bu hiç enseyi karartma
Hayatımda çok sevdiğim ve sevildiğim bir erkek arkadaşım var ama iş konusunda umarım talihim dönmüştürÇok güzel bir haber bence talihin artık döndü canım sevinmelisin hem kim bilir iş ortaminda gönlüne göre biri ile dahi tanisirsin
İnan o kadar zor bir süreçten geçiyorum ki,korkuyorum,tedirginim. Yapabilir miyim bilmiyorum,bir yadan bir sürü borç var onları ödemem gerekiyor o yüzden kafam aşırı olumsuz. Ama umarım işi öğrenirim kısa süredeBir tık yukarı da “cok güzel bir yerden dönüs”demissin oysa!! Hedefler güzel evet deneriz o yolda yürümesi güzeldir, olmuyorsa da baska hedeflere salınırız.Yeni kapılar yenilikler açacak totemin bu olsun, karamsar olma
Ay hadi inşaallah ,dualarım sizinle kızınız yaşında kız kardeşim var evin bebeği gibi hala.O yüzden anlıyorum ve kızınıza da kıyamıyorum Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın, omzunuzdaki yük azalsın inşallah.Çok güçlüyüm ama son zamanlarda ki süreç beni inanılmaz derecede yordu ve olumsuz olmamı sağladı. Evet iş buldum çok şükür,umarım memnun kalırım onlar da benden memnun kalır ve kariyerimi güzel bir yere taşırım
Ya stresim epey azalacak. Son zamanlarda kabus gibi günler geçiriyorum o sebeple olumlu olan şeyleri bile sanırım göremiyorum. Güzel olur inşallahBen sevindim sizin adınıza.
Değişiklik korkutuyor olabilir, ama geliriniz gideriniz belli olunca stresiniz azalacak bence.
Çok amin çok teşekkür ederimAy hadi inşaallah ,dualarım sizinle kızınız yaşında kız kardeşim var evin bebeği gibi hala.O yüzden anlıyorum ve kızınıza da kıyamıyorum Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın, omzunuzdaki yük azalsın inşallah.
Bu benim en büyük hayalimdi. Başarısız olmam beni çok üzdü üzüyor ama hayırlısı böyle demek ki. Güzel bir yol açıldı evet işsiz kalacağımdan korkuyordum ama çok şükür güzel bir iş buldum inşallah güzel olur herşey bundan sonrası İçin.Moralinizin bozulmasını anlıyorum. İşler hayal ettiği gibi gitmeyince üzülüyor insan. Ama ne güzel bir yol açılmış önünüze. Umarım hayatınız hayal ettiğinizden daha güzel olur
İnşallah ücreti iyidir de mutlu olursun. Kendi dükkanını işletmek zor iştir. vergisi, toptancısı, kirası... olumlu bakmaya çalış. İflas etmeden kapatıp yeni bir hayata başlayabileceksen ne mutlu sana. Tercümanlığı neden yapamayasın ki, ana dilinden tercüme yapmayacak mısın? Senin için sohbet etmek gibi bir şey olacak. Hakkında hayırlısı olsunEvet herşey alt üst oldu hayatımda. boşanırken bile bu şekilde olmamıştım çok kötü bir dönemden geçiyorum.
daha önce konu açmıştım işlerim iyi gitmiyor diye, artık kapatmaya karar verdim dükkanımı. hayal ettiğim gibi işlerimi büyütemedim başarısız oldum. ve bu durum beni çok üzüyor
kısa bir süre önce bir sürü yere cv mi attım çok güzel bir yerden dönüş yaptılar, sağlık üzerine tercümanlık, mülakata gittim görüşmem olumlu geçti, dün de aradılar işe alındığımı eğitime başlayacağımı söylediler. belki de herşey böyle daha güzel olur bilmiyorum.
artık hiçbirşey hakkında olumlu bakamadığım bir dönemdeyim. bu işi yapamadım diye ya yine başarısız olursam diye düşünüyorum. moral motivasyonum kalmadı
Ücreti iyi çok şükür. En azından rahat geçinebileceğim bir maaş. Kenara da koyabilirim her ay biraz biraz. Borçlarımı da rahatlıkla öderim. Güzel olucak sağlık üzerine olduğu İçin tedirginim ama eğitim verecekler tüm tedavi süreçleri vs anlatılır.İnşallah ücreti iyidir de mutlu olursun. Kendi dükkanını işletmek zor iştir. vergisi, toptancısı, kirası... olumlu bakmaya çalış. İflas etmeden kapatıp yeni bir hayata başlayabileceksen ne mutlu sana. Tercümanlığı neden yapamayasın ki, ana dilinden tercüme yapmayacak mısın? Senin için sohbet etmek gibi bir şey olacak. Hakkında hayırlısı olsun
ilk işim çevirmenlikti. terminoloji zaten işten işe değişiyor ama öğrenmesi çok kısa sürüyor ve not taşımanızda bi sakınca görmez kimse ilk zamanlar merak etmeyin.Ücreti iyi çok şükür. En azından rahat geçinebileceğim bir maaş. Kenara da koyabilirim her ay biraz biraz. Borçlarımı da rahatlıkla öderim. Güzel olucak sağlık üzerine olduğu İçin tedirginim ama eğitim verecekler tüm tedavi süreçleri vs anlatılır.
Kısa sürede alışacağıma bende eminim zaten psikolojik olarak toparlanmam lazım ciddi depresyondayım çünkü son zamanlarda o da benim anksiyetemi tetikliyor yoksa hiç bilmediğim işleri kolaylıkla öğrenen bir insanım aslındailk işim çevirmenlikti. terminoloji zaten işten işe değişiyor ama öğrenmesi çok kısa sürüyor ve not taşımanızda bi sakınca görmez kimse ilk zamanlar merak etmeyin.
taki isiyle ilgileniyordunuz diye biliyorum- sanki takip ediyordum sizi instagramdan. eger dogru hatirliyorsam dukkani kapatmaniz takilarinizi satmaniza engel olmaz ki. tanidiginiz bildiginiz insanlarin dukkanlarina kasa yanina elinizdeki urunleri koyabilirsiniz komisyon verme karsiligi. ya da populer haftasonu sosyete pazarlarinda satis yapabilrisiniz. burada bir bomonti antika pazari var. antikayla hic isi olmayan bijuteri satislari da yapiliyor. insan seli gibi bir ortam. boyle boyle ya da sanaldan internet sitesinden trendyoldan vs satis yapabilirsiniz. belki dukkan giderleri olmayinca daha bile kar edersinizEvet çok rahatlarım umarım güzel olur. Sadece bu hayalimiz,kendi işimi kurup kendi işimde büyümek ama hayırlısı böyleymiş demek ki.
Çoğu insandan daha şanslısın bence. Kendi isyerin olsa evet çok güzel olurdu ama ıssız kalmadan çok da güzel bir yerden dönüş almışsın ,boşta kalmamissin. Hayırlı olsun.Evet herşey alt üst oldu hayatımda. boşanırken bile bu şekilde olmamıştım çok kötü bir dönemden geçiyorum.
daha önce konu açmıştım işlerim iyi gitmiyor diye, artık kapatmaya karar verdim dükkanımı. hayal ettiğim gibi işlerimi büyütemedim başarısız oldum. ve bu durum beni çok üzüyor
kısa bir süre önce bir sürü yere cv mi attım çok güzel bir yerden dönüş yaptılar, sağlık üzerine tercümanlık, mülakata gittim görüşmem olumlu geçti, dün de aradılar işe alındığımı eğitime başlayacağımı söylediler. belki de herşey böyle daha güzel olur bilmiyorum.
artık hiçbirşey hakkında olumlu bakamadığım bir dönemdeyim. bu işi yapamadım diye ya yine başarısız olursam diye düşünüyorum. moral motivasyonum kalmadı
Güzel bir isi aldın hakkından gelirsin sahsen inanıyorum!! ilk is günü ve 777 yollayayım çiçekten hediye sevmem akdjdkfİnan o kadar zor bir süreçten geçiyorum ki,korkuyorum,tedirginim. Yapabilir miyim bilmiyorum,bir yadan bir sürü borç var onları ödemem gerekiyor o yüzden kafam aşırı olumsuz. Ama umarım işi öğrenirim kısa sürede
En güzelini yaparsın, kendine güven...Evet herşey alt üst oldu hayatımda. boşanırken bile bu şekilde olmamıştım çok kötü bir dönemden geçiyorum.
Bu devirde dukkan acmak gerçekten bana mantikli hayirli gelmiyor. İscinin sigortasi yemegi yolu maasi dukkanin giderleri gelirleri faturaları kirasi. İs olurmu olmazmi.... Varda var....Evet herşey alt üst oldu hayatımda. boşanırken bile bu şekilde olmamıştım çok kötü bir dönemden geçiyorum.
yanlış bilmiyorsam işyeri gıda ya da öyle büyük montanlı hammade alınıp üretilen filan bir yer değil. elemanı filan yok muhtemelen.Bu devirde dukkan acmak gerçekten bana mantikli hayirli gelmiyor. İscinin sigortasi yemegi yolu maasi dukkanin giderleri gelirleri faturaları kirasi. İs olurmu olmazmi.... Varda var....
Bana saglam bir yere girip duzgun maasli sskli calismak daha mantikli gelmistir her zaman. Yaniliyorda olabilirim. Amcam zamaninda lokanta açtı ucuncu senesi. Trilyon kaldirdi saglik gitti. İlk actigi aydan beri.neden kendi dukkani gece gunduz dusun dur. Fazla calisti dusundu etti. Simdi aagliga gifiyor parasi hep. Sizin icin en dogru karar neyse hayırlısı o olsun