HAYATIMIN KARARI!!

Aynı ailenin çocukları olmak demek çok iyi anlaşmak birbirini kolulsuz şartsız sevmek demek değil sırf böbrek olayını okumam yetti sizinle aynı görüşte olmaya.. Canınızı sıkmamaya çalışın muhatap olmayın ailenizi de fişeklemeyin başa gelen çekilir bir süre onu görmezden gelip içinize kapanın umarım bir çözüm bulunur en kısa zamanda...

bir yorumun diğerini tutmuyo muhalefet olmaktan vazgeç bence
ne demek eve para vermeyi düşünemem o durumda diyorsun sonra röflede yaparım diyorsun valla çözemedim seni

hem nasıl olsa yine barışırsınız kardeşsiniz ara ara öfkelenmeler herkeste oluyor

canım bence senin şuan daha ılımlı ve sabırlı olman şart.
tahammül gösteremiyorsan görmezden gel ama sabırlı ol.
her ne kadar sevmiyor, istemiyor da olsan aileni evlat seçimi yapacak konuma düşürme.

hem nasıl olsa yine barışırsınız kardeşsiniz ara ara öfkelenmeler herkeste oluyor
en son 7 marrta kavga ettik doğum günümdü annem pastamın üstüne prenses kızım yazdırmış diye delirdi kavga çıkarttı ogün pastamı kesemeden diğer ablamda kalmak zorunda kaldım ağlamaktan gözlerim şişmişti
o günden beri konuşmuyoruz

canım bence senin şuan daha ılımlı ve sabırlı olman şart.
tahammül gösteremiyorsan görmezden gel ama sabırlı ol.
her ne kadar sevmiyor, istemiyor da olsan aileni evlat seçimi yapacak konuma düşürme.
başka bir yolum kalmadı aşırı derecede psikolojik baskı yapıyor bana

onun bana yaptıklarındsan dolayı evet kalbim ona karşı çok katı kabul ediyorum ayrıca her daima beni kendinle bir tutma diye tartışan benim

ablanla aranın bu kadar kötü olmasına üzüldüm
beni kendinle bir tutma diyen sizmisiniz ablanıza bence eşitsiniz aynı anne babadan doğdugunuz için

darkmore dedi:
Gulebilirdim rofle de yaptirabilirdim belki ne yapsin belki bu sekilde rehabilite ediyor kendisini ne yapsin zincire mi vursun kendini bileklerini mi kessin?ne yapsa rahatlayacaksin? Senin paran cok tatli canim belli hayatta ayri eve cikmazsin sen ailene verdigin para bile gozune gelirken bir evin sorumlulugu sana agir gelir bence

bir yorumun diğerini tutmuyo muhalefet olmaktan vazgeç bence
ne demek eve para vermeyi düşünemem o durumda diyorsun sonra röflede yaparım diyorsun valla çözemedim seni

kınayan kınadıgı basına gelmeden ölmez

boyle buyuk buyuk laflar ahkam kesmeler

kızcagız napım dıyor ahkam kesmek bıze dusmez

arkadasım sen bosver gucun yettıgı kadar yapabılecegını en ıyı sen bılırsın

eger sen baska eve cıkıp ıyı olacagına ınanıyosan cık

yok gıdemıceksen oyle bı tüne kı eve o gıtmeyı care bılsın

nasıl bir darbe bu darbeyi ona kim vurmuş buda ayrı bir konu bence

belkide depresyondadır evliliğin bitmesi kolay değil

bazı kadınlar evliliĞe çok anlam yüklüyor evli olmak kalmak onlar için önemli

sende bekar seni kıskanıyor yaralı olduğundan

ablanla aranın bu kadar kötü olmasına üzüldüm
beni kendinle bir tutma diyen sizmisiniz ablanıza bence eşitsiniz aynı anne babadan doğdugunuz için
bende boşanmış bir kadınım ailem beni hastaneden aldı kocamdan gördüğüm şiddet beni hastanelik etmişti
oysa dışarıda daha yakışıklı erkekler var diye boşanmaya çalışan bir kadın asla bir değiliz aslaaaaaa

belkide depresyondadır evliliğin bitmesi kolay değil

bazı kadınlar evliliĞe çok anlam yüklüyor evli olmak kalmak onlar için önemli

sende bekar seni kıskanıyor yaralı olduğundan
bende yaralıyım boşanmış bir kadın çocuğunu ailesinin baskısı yüzünden aldırmak zorunda kalan bir kadınım

öylemi sendemi boşandın işler karışık yani

hmm simdi anladım bak senin bosanmıs ve dayak yemiş oldugunu bilmiyordum sen şiddet gördüğün için bosandın ama ablana enişten melek gibi bakıyor ve ablan daha yakısıklıları var die bosanmak istiyor ayıpp yani

ablamın bir görümcesi vardı kadın evdekş patatesini yağını bile böler gönderirdi ablama kıyafet falan yollardı ama ablamın dedikodusu yüzünden artık kadın ablamın sesini bile duymak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…