- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
-
- Konu Sahibi storm_angell
bir yorumun diğerini tutmuyo muhalefet olmaktan vazgeç benceGulebilirdim rofle de yaptirabilirdim belki ne yapsin belki bu sekilde rehabilite ediyor kendisini ne yapsin zincire mi vursun kendini bileklerini mi kessin?ne yapsa rahatlayacaksin? Senin paran cok tatli canim belli hayatta ayri eve cikmazsin sen ailene verdigin para bile gozune gelirken bir evin sorumlulugu sana agir gelir bence
en son 7 marrta kavga ettik doğum günümdü annem pastamın üstüne prenses kızım yazdırmış diye delirdi kavga çıkarttı ogün pastamı kesemeden diğer ablamda kalmak zorunda kaldım ağlamaktan gözlerim şişmiştihem nasıl olsa yine barışırsınız kardeşsiniz ara ara öfkelenmeler herkeste oluyor
başka bir yolum kalmadı aşırı derecede psikolojik baskı yapıyor banacanım bence senin şuan daha ılımlı ve sabırlı olman şart.
tahammül gösteremiyorsan görmezden gel ama sabırlı ol.
her ne kadar sevmiyor, istemiyor da olsan aileni evlat seçimi yapacak konuma düşürme.
onun bana yaptıklarındsan dolayı evet kalbim ona karşı çok katı kabul ediyorum ayrıca her daima beni kendinle bir tutma diye tartışan benim
bir yorumun diğerini tutmuyo muhalefet olmaktan vazgeç bence
ne demek eve para vermeyi düşünemem o durumda diyorsun sonra röflede yaparım diyorsun valla çözemedim seni
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetseyakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
nasıl bir darbe bu darbeyi ona kim vurmuş buda ayrı bir konu bence
en son 7 marrta kavga ettik doğum günümdü annem pastamın üstüne prenses kızım yazdırmış diye delirdi kavga çıkarttı ogün pastamı kesemeden diğer ablamda kalmak zorunda kaldım ağlamaktan gözlerim şişmişti
o günden beri konuşmuyoruz
bende boşanmış bir kadınım ailem beni hastaneden aldı kocamdan gördüğüm şiddet beni hastanelik etmiştiablanla aranın bu kadar kötü olmasına üzüldüm
beni kendinle bir tutma diyen sizmisiniz ablanıza bence eşitsiniz aynı anne babadan doğdugunuz için
acaba eşiyle problemler yaşıyor diye psikolojisi altüstmü oldu?başka bir yolum kalmadı aşırı derecede psikolojik baskı yapıyor bana
bende yaralıyım boşanmış bir kadın çocuğunu ailesinin baskısı yüzünden aldırmak zorunda kalan bir kadınımbelkide depresyondadır evliliğin bitmesi kolay değil
bazı kadınlar evliliĞe çok anlam yüklüyor evli olmak kalmak onlar için önemli
sende bekar seni kıskanıyor yaralı olduğundan
canım bana dediği aynen şuydu dışarıda ne yakışıklı erkekler var ben biyeremi çıktımki birini göreyim bununla evlendimacaba eşiyle problemler yaşıyor diye psikolojisi altüstmü oldu?
hmm simdi anladım bak senin bosanmıs ve dayak yemiş oldugunu bilmiyordum sen şiddet gördüğün için bosandın ama ablana enişten melek gibi bakıyor ve ablan daha yakısıklıları var die bosanmak istiyor ayıpp yanibende boşanmış bir kadınım ailem beni hastaneden aldı kocamdan gördüğüm şiddet beni hastanelik etmişti
oysa dışarıda daha yakışıklı erkekler var diye boşanmaya çalışan bir kadın asla bir değiliz aslaaaaaa
ablamın dedikoduları ve benim onu eşime karşı savunmalarım eşimle aramızın bozulmasında çok büyük paydıöylemi sendemi boşandın işler karışık yani
boşaırken hamilemiydin?bende yaralıyım boşanmış bir kadın çocuğunu ailesinin baskısı yüzünden aldırmak zorunda kalan bir kadınım
ablamın bir görümcesi vardı kadın evdekş patatesini yağını bile böler gönderirdi ablama kıyafet falan yollardı ama ablamın dedikodusu yüzünden artık kadın ablamın sesini bile duymak istemiyorhmm simdi anladım bak senin bosanmıs ve dayak yemiş oldugunu bilmiyordum sen şiddet gördüğün için bosandın ama ablana enişten melek gibi bakıyor ve ablan daha yakısıklıları var die bosanmak istiyor ayıpp yani
evet malesefboşaırken hamilemiydin?
tanımadığım birini eleştirmek çok doğru gelmiyor lakin acaba bi destek mi alsa ablan?canım bana dediği aynen şuydu dışarıda ne yakışıklı erkekler var ben biyeremi çıktımki birini göreyim bununla evlendim