HAYATIMIN KARARI!!

ablamın bir görümcesi vardı kadın evdekş patatesini yağını bile böler gönderirdi ablama kıyafet falan yollardı ama ablamın dedikodusu yüzünden artık kadın ablamın sesini bile duymak istemiyor
bencil , dedikoducu,kıskanç,ego tavan, cogaltabilicekler vardır ablan için anlattıklarından yola cıkarak söylüyorum yanlıs anlasılmasın

ablamın dedikoduları ve benim onu eşime karşı savunmalarım eşimle aramızın bozulmasında çok büyük paydı

eşin sana niye inanmıyorda gidip ablana inanıyor suç erkekte adamın ayrılası varmış
yoksa kolay kolay ayrılık olmazdı bence

güven sorunu varmış sizde

ona ayrı bi üzülüyorum ya zaten.
hayır canım ailem biz bebeğe bakamayız dedi benimde ekonomik özgürlüğüm yoktu yediğim dayaktan dolayı sağlıklı karar veremiyordum bebeği aldırdılar aslında sanki ya bebeği aldırırsın ya bu eve dönemezsin gibi birşeydi

eşin sana niye inanmıyorda gidip ablana inanıyor suç erkekte adamın ayrılası varmış
yoksa kolay kolay ayrılık olmazdı bence

güven sorunu varmış sizde
güven derken yanlış anladınız sanırım offf aynı şeyleri defalarca anlatmaktan yoruldum yaaaa

hayır canım ailem biz bebeğe bakamayız dedi benimde ekonomik özgürlüğüm yoktu yediğim dayaktan dolayı sağlıklı karar veremiyordum bebeği aldırdılar aslında sanki ya bebeği aldırırsın ya bu eve dönemezsin gibi birşeydi
çok zor çok üzücü bir durum.

ailende acımasız mış

günahı kim aldır dediyse onunda boynuna

Bencillikleri hic sevmiyorum simdi annemin evine gitsem ne gerekiyorsa alirim anacima parada veririm.ama bir ablanin oturupta herseyi kucukten beklemesi abes bir durum.konu sahibibobregimi verdim diyor boyle bir insan nasil bencil oolurki.zaten babama konuyu nasil acsam demis.valla oldugu gibi anlatin.kimse kusura bakmasin herkes elini cebine aticak anlayisli olup idareci olmak zorunda.tum sayfalarida okudum maddi manevi bencilligi hos karsilamam ha yoktur parasi canim feda kardeslerime

Bencillikleri hic sevmiyorum simdi annemin evine gitsem ne gerekiyorsa alirim anacima parada veririm.ama bir ablanin oturupta herseyi kucukten beklemesi abes bir durum.konu sahibibobregimi verdim diyor boyle bir insan nasil bencil oolurki.zaten babama konuyu nasil acsam demis.valla oldugu gibi anlatin.kimse kusura bakmasin herkes elini cebine aticak anlayisli olup idareci olmak zorunda.tum sayfalarida okudum maddi manevi bencilligi hos karsilamam ha yoktur parasi canim feda kardeslerime
kesinlikle parası yoktur çalışmıyordur apayrı birşey yada az kazanıyordur elinden bukadar geliyor dersin ama durum öyle değil

olan olmuş artış eskileri karıştırma

artık mutlu olmaya bak

adamda adam değilmiş ,piyasada çok onlardan görünürde adam sanıp adam olmayanlar

bıyıklı sakallı olmayla adam olunmuyor işte

bir yorumun diğerini tutmuyo muhalefet olmaktan vazgeç bence
ne demek eve para vermeyi düşünemem o durumda diyorsun sonra röflede yaparım diyorsun valla çözemedim seni
Benim her yorumum birbirini tutuyor sana muhalefet de yapmiyorum sadece ya oturmaya devam edersin ya da gidersin babanin evinden diyorum bu bir secim yani zor degil ki
Herkesin her durumda ayni davranmasini bekleyemezsin bazi insan mutsuuguna hapsolur kalir bazi insan da derdini unutmak icin guler de gider rofle de yaptirir bilemezsin belli olmaz ben baska davranirim sen baska davranirsin ablan baska davranir yani algilayabildin mi? Esimi terk ettigim gun ailemin benden para bekleyebilecegini dusunemem belki ama gulerim kuafore giderim unutmak icin birseyler yaparim

keşke diyorum o an diretseydim ağladım sadece korkumdan sesimi çıkartamadım

bırden bıre hayatda tek basına kalmıssın
sen kendı durumunun bıle nolcagını bılemezsen o anda oyle kararlar vermek cok normal

hayat cok zor ınsanlar cok kotu

ınsallah gececek bu gunlerın

böyle bişey olabilir mi yani?
geçen de konuşmuştuk gerçi boşanınca özgür olacağını düşünen kadınlar var diye..
telefon elinden düşmüyor sürekli bip bip mesajlar geçen bi baktım whatsapp tan ayrı faceden ayrı sms ayrı mesajlar gelmiş biri sürekli çağrı yapıyor ama şifreli olduğu için bakmadım hatta şifreyi boşver istesem bakardım ama bakmadım

Benim her yorumum birbirini tutuyor sana muhalefet de yapmiyorum sadece ya oturmaya devam edersin ya da gidersin babanin evinden diyorum bu bir secim yani zor degil ki
Herkesin her durumda ayni davranmasini bekleyemezsin bazi insan mutsuuguna hapsolur kalir bazi insan da derdini unutmak icin guler de gider rofle de yaptirir bilemezsin belli olmaz ben baska davranirim sen baska davranirsin ablan baska davranir yani algilayabildin mi? Esimi terk ettigim gun ailemin benden para bekleyebilecegini dusunemem belki ama gulerim kuafore giderim unutmak icin birseyler yaparim
hı hıııı peki canım

merhaba arkadaşlar

şuan öyle bir dönemdeyimki yardımınıza ihtiyacım var ablamla olan problemlerimi saymakla bitiremem heleki bana attığı iftiralar pislikler haddi hesabı yok şimdi de kocasından boşanıyormuş daha önceki konularımda uzun uzun bahsetmiştim kendisinden zamanında bana yaptıklarını bir türlü affedemiyorum
şimdi bizde kendisi iğrenç duygu sömürüleri yalanlar iftiralar havada uçuşuyor
katlanamıyorum artık elimde değil psikolojim bozulma aşamasında beleşçinin teki ben didiniyorum eve katkıda bulunuyorum o para biriktiriyor böyle adi bir mahlukat
asıl olay ise yarın kocasıyla alışverişe çıkacaklar oğluna kıyafet için ,inşallah orada barışırlarda evine gider
az önce annemle konuştumyapamıyorum dedim gizli gizli cinslikler yapıyor ben tüm gün çalışıyorum
akşam yemek masasında ders çalışıyor ben ayakta tezgahın üstüde yemek yiyorum kalkmıyor bile en azından toparlansında ben yemeğimi yiyeyim daha neler nelerrrrrrrrr
anneme dedimki cumartesi günü ya evine döner yada seçim yapacaksınız ben çıkıp giderim yada o evine döner diye annem bilmiyorum dedi
babamla konuşucam cumartesi akşamı eğer gitmezse ne demeliyim nasıl konuşmalıyım lütfen bana akıl verin
not:28 yaşındayım çalışıyorum çok fazla olmasada düzenli bir gelirim var.
Kocasından boşanma konusunda kararlıysa kendine çocuğuyla bir d
merhaba arkadaşlar

şuan öyle bir dönemdeyimki yardımınıza ihtiyacım var ablamla olan problemlerimi saymakla bitiremem heleki bana attığı iftiralar pislikler haddi hesabı yok şimdi de kocasından boşanıyormuş daha önceki konularımda uzun uzun bahsetmiştim kendisinden zamanında bana yaptıklarını bir türlü affedemiyorum
şimdi bizde kendisi iğrenç duygu sömürüleri yalanlar iftiralar havada uçuşuyor
katlanamıyorum artık elimde değil psikolojim bozulma aşamasında beleşçinin teki ben didiniyorum eve katkıda bulunuyorum o para biriktiriyor böyle adi bir mahlukat
asıl olay ise yarın kocasıyla alışverişe çıkacaklar oğluna kıyafet için ,inşallah orada barışırlarda evine gider
az önce annemle konuştumyapamıyorum dedim gizli gizli cinslikler yapıyor ben tüm gün çalışıyorum
akşam yemek masasında ders çalışıyor ben ayakta tezgahın üstüde yemek yiyorum kalkmıyor bile en azından toparlansında ben yemeğimi yiyeyim daha neler nelerrrrrrrrr
anneme dedimki cumartesi günü ya evine döner yada seçim yapacaksınız ben çıkıp giderim yada o evine döner diye annem bilmiyorum dedi
babamla konuşucam cumartesi akşamı eğer gitmezse ne demeliyim nasıl konuşmalıyım lütfen bana akıl verin
not:28 yaşındayım çalışıyorum çok fazla olmasada düzenli bir gelirim var.
Ablanız çalışiyorsa boşandıklan sonra çocuğuyla kendine bir hayat kurabilir. normal olanı da odur. Eger o evde kalacaksa ev giderlerine katılmalı ve gerkesin yaşam alanına saygı göstermelidir.

X