- 16 Ağustos 2013
- 384
- 179
-
- Konu Sahibi storm_angell
Gulebilirdim rofle de yaptirabilirdim belki ne yapsin belki bu sekilde rehabilite ediyor kendisini ne yapsin zincire mi vursun kendini bileklerini mi kessin?ne yapsa rahatlayacaksin? Senin paran cok tatli canim belli hayatta ayri eve cikmazsin sen ailene verdigin para bile gozune gelirken bir evin sorumlulugu sana agir gelir bence
bir yorumun diğerini tutmuyo muhalefet olmaktan vazgeç bence
ne demek eve para vermeyi düşünemem o durumda diyorsun sonra röflede yaparım diyorsun valla çözemedim seni
üzüldüm ama konun seni üzüyor kapattır bence daha cok kişi üstüne gelir yanlıs anlasıldın yada yanlıs anladılar
Benim anlamadigim her cevaba neden alıntı yapiyorsunuz hadi bir iki anladimda ne oluyor onu anlamadim...aynen ya konu sahibinin üstüne neden geldilerki bu kadar hayret bişey aslında kız çok haklı....
ewet o da bosanmıs o bosanınca ablası da sanırım kıskanmış eşini de pek beğenen biri değil yaniaynen tebrikler katılıyorum ayrıca sanırım konu sahibide boşanmış ve evde sanırım neden gitsinki yaaa....
valla darkmore beni bile sinirettin burda inşallah sen daha beter olursunda görürsün karşıdan demesi kolay hayvan gibi kullansın seni biride gör bak bkalım böyle sakin atıp tutabiliyomuydun Allah aşkına ya sen yorum yapma.....
Sizin kimseye beddua etme hakkınız yok. Üstelik sizin konunuz bile değil. Ayıp.
Benim anlamadigim her cevaba neden alıntı yapiyorsunuz hadi bir iki anladimda ne oluyor onu anlamadim...
Beddua sahibine geri donervalla darkmore beni bile sinirettin burda inşallah sen daha beter olursunda görürsün karşıdan demesi kolay hayvan gibi kullansın seni biride gör bak bkalım böyle sakin atıp tutabiliyomuydun Allah aşkına ya sen yorum yapma.....
evet bazen akraba veya anne,baba,kardeş,abla ilişkisi kötü olabiliyor .aynen ya konu sahibinin üstüne neden geldilerki bu kadar hayret bişey aslında kız çok haklı....
siz hayırdır darkmore mu kiraladı sizi avk. vs. işlerinemi bakıyosunuz kkde....
Ben konu sahibine yasamadan bilemezsin dedim beddua etmedim kotu bir soz de soylemedim cunku konu sahibinin ablasi belli ki psikolojik problemleri olan birisi ve boyle birini kapinin onune koymak yanlis olur dedim hala da ayni fikirdeyim kaldi ki anne baba evi orasi konu sahibinin degil.arti bana garip gelen su oldu konu sahibi cocuk gibi demis ki aaaa benim baska ablam var kardesim var onlari cok severim yani bu cok mu tutarli?3 yasinda cocuklar der bunu sunu seviyorum bunu sevmiyorum diyeKeşke bi konuyuda başından sonuna kadar okuyup yorum yapabilseniz... Arkadaş anlatmış tek tek yaşadıklarını,çoğu arkadaş hala sırf yorum yapmış olabilmek için ego için yarım yamalak yorumlar yapıyo kendini atıp ortaya.darkmore sana yapılan yorumun benzerini sen konu sahibine yaptın zaten alınma bence, kınama başına gelirr başa gelmeden diğer tarafa gidilmez mevzuları be kardeş :) tebrik ettim seni azimle bi sürü yorum atmışsın hakikaten çok tutarlısın.
Konu sahibi arkadaşım,seni anlamam güç olmadı. Benimde görüşmediğim bi abim var. Neler yaptığı konusuna hiç girmeyeceğim, ama kardeş akraba dost vs farketmiyor kötü insan kötüdür... Ha ben iletişimi kestim,kafam çok rahat dedikodu laf söz yok... Sen aynı çatı altındasın maalesef. Tercih sunmayacağını ailene biliyorum zaten,bence arkadaşların dediği gibi biraz birikim yapmalı ve gerekirse bi zaman güvendiğin ni arkadaşında kalmalısın. Dilerim tez zamanda çözülür problemin,çok sıkıntılı bi durum.