HAYATIMIN KARARI!!

Ben döverim bunu cidden bu ne ya
biraz komik olacak ama
ben kendime birşey aldığımda ablam aynen böyle
1.jpg

evdeki halide aynen böyle
indir 2.jpg

Siz yazmasanız abla kardeş olduğunuzu hiç anlamazdım. o_O Kan davalıları gibisiniz.:KK57:

ahh şu herkes haddini bilecek diyenlerde haddini bilse uslubuna dikkat etse herşey nekaddar güzel olacak hadi tatlım selametle.
aynen bilmelisin bencede... kimin baslattigi belli yavrum oyle alayli tavırlar bilip bilmeden egolusun yorumlari.. daha beni tanimadan benim hakkimda boyle yorum yapiyosun tek mesajima ne diyim yani senin bu gidisle cok basin agrir

Hayatım boyunca hep keşke bir ablam olsaydı deyip durdum. Herşeyin hayırlısını iste diye hoşuna dememişler.

O kadar komik ki bu yaptığınız ? Bana laf atmak için alıntı yapıyorsunuz , orkidenin yazması gerekeni siz yazıyorsunuz.
Kiralık ve avukat oyle mi ? :) Birşeyi savunurken az daha dikkat edin ki komik duruma düşmeyin.

Edit : Nick değiştirmişsiniz. Yine aynı mesajım geçerli. Onlarca alıntı yaparken başkasına avukat demek komik.
:KK70::KK70::KK70:

bu konudan anladığım ablanızla aynı karakterde olanlar evde suya sabuna dokunmayanlar başkalarının üstünden geçinenler hep ablanızı haklı bulmuş diğerleride adil davranıp konu sahibini tutmuş empati yaparak...!:KK59::KK59::KK59:

X