- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
biraz komik olacak amaBen döverim bunu cidden bu ne ya
ben kendime birşey aldığımda ablam aynen böyle
evdeki halide aynen böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz komik olacak amaBen döverim bunu cidden bu ne ya
biraz komik olacak ama
ben kendime birşey aldığımda ablam aynen böyleEki Görüntüle 1524996
evdeki halide aynen böyle Eki Görüntüle 1524997
çok cin malsef şeytana papucunu ters giydirecek cinstenl
Abla dediğin böyle olmaz olamaz ruhsal sorunu var bunun ya da çok cin
akşam eve gittiğimde paramı vermediler çıktım gece 12 gibiydi erkek kardeşimradı abla gel lütfen babam kalp krizi geçirecek diye annem aradı eve geri döndüm döndüm ama değişen bişey yok yine aynıne yaptın aldınmı paranı ve eşyalarını
aynen bilmelisin bencede... kimin baslattigi belli yavrum oyle alayli tavırlar bilip bilmeden egolusun yorumlari.. daha beni tanimadan benim hakkimda boyle yorum yapiyosun tek mesajima ne diyim yani senin bu gidisle cok basin agrirahh şu herkes haddini bilecek diyenlerde haddini bilse uslubuna dikkat etse herşey nekaddar güzel olacak hadi tatlım selametle.
O kadar komik ki bu yaptığınız ? Bana laf atmak için alıntı yapıyorsunuz , orkidenin yazması gerekeni siz yazıyorsunuz.
Kiralık ve avukat oyle mi ? :) Birşeyi savunurken az daha dikkat edin ki komik duruma düşmeyin.
Edit : Nick değiştirmişsiniz. Yine aynı mesajım geçerli. Onlarca alıntı yaparken başkasına avukat demek komik.
offfffffffffffffakşam eve gittiğimde paramı vermediler çıktım gece 12 gibiydi erkek kardeşimradı abla gel lütfen babam kalp krizi geçirecek diye annem aradı eve geri döndüm döndüm ama değişen bişey yok yine aynı
Niye evden ayrilamadiniz? Paranizi verdi mi babaniz?aynı tas aynı hamam değişen birşey yok