Evet herşey alt üst oldu hayatımda. boşanırken bile bu şekilde olmamıştım çok kötü bir dönemden geçiyorum.
daha önce konu açmıştım işlerim iyi gitmiyor diye, artık kapatmaya karar verdim dükkanımı. hayal ettiğim gibi işlerimi büyütemedim başarısız oldum. ve bu durum beni çok üzüyor
kısa bir süre önce bir sürü yere cv mi attım çok güzel bir yerden dönüş yaptılar, sağlık üzerine tercümanlık, mülakata gittim görüşmem olumlu geçti, dün de aradılar işe alındığımı eğitime başlayacağımı söylediler. belki de herşey böyle daha güzel olur bilmiyorum.
artık hiçbirşey hakkında olumlu bakamadığım bir dönemdeyim. bu işi yapamadım diye ya yine başarısız olursam diye düşünüyorum. moral motivasyonum kalmadı
Evet herşey alt üst oldu hayatımda. boşanırken bile bu şekilde olmamıştım çok kötü bir dönemden geçiyorum.
daha önce konu açmıştım işlerim iyi gitmiyor diye, artık kapatmaya karar verdim dükkanımı. hayal ettiğim gibi işlerimi büyütemedim başarısız oldum. ve bu durum beni çok üzüyor
kısa bir süre önce bir sürü yere cv mi attım çok güzel bir yerden dönüş yaptılar, sağlık üzerine tercümanlık, mülakata gittim görüşmem olumlu geçti, dün de aradılar işe alındığımı eğitime başlayacağımı söylediler. belki de herşey böyle daha güzel olur bilmiyorum.
artık hiçbirşey hakkında olumlu bakamadığım bir dönemdeyim. bu işi yapamadım diye ya yine başarısız olursam diye düşünüyorum. moral motivasyonum kalmadı
kendi işini yapmak tabiiki bambaşka birşey heleki bunu yapmış yaşamış biri isen. Suan eminim kendi şartlarından değil maalesef günümüz koşullarının imkansızlığından buna son vermek durumunda kaldın ve şimdi patronken birinin altında çalışıyor olacaksın. Hayat karşına bir fırsat çıkarmış ve o da olumlu geçerek sana yeni bir fırsat yaratmış. Şans ver hem kendine hem yeni işine. Belki de hiç olmadığın kadar faydalı olabileceğin birşeyin içine giriyorsun hem de sadece kendine değil başkalarına fayda sağlayacağın bir şeyin içine. Ve belki de başkalarına işine sağladığın fayda ile hem kendi mutluluğunu yakalayıp hemde fayda sağlamanın mutluluğunu hem yaşayacak hem göreceksin. Yıkıldım dediğin anda hayat fırsatlar çıkarır karşına ve artık daha mutlu daha faydalı olacaksın!