Hayatım alt üst oldu bir anda.

Evet herşey alt üst oldu hayatımda. boşanırken bile bu şekilde olmamıştım çok kötü bir dönemden geçiyorum.
daha önce konu açmıştım işlerim iyi gitmiyor diye, artık kapatmaya karar verdim dükkanımı. hayal ettiğim gibi işlerimi büyütemedim başarısız oldum. ve bu durum beni çok üzüyor :KK43:
kısa bir süre önce bir sürü yere cv mi attım çok güzel bir yerden dönüş yaptılar, sağlık üzerine tercümanlık, mülakata gittim görüşmem olumlu geçti, dün de aradılar işe alındığımı eğitime başlayacağımı söylediler. belki de herşey böyle daha güzel olur bilmiyorum.
artık hiçbirşey hakkında olumlu bakamadığım bir dönemdeyim. bu işi yapamadım diye ya yine başarısız olursam diye düşünüyorum. moral motivasyonum kalmadı :KK43:
Hayirli olsun. Is yeri sahibi olmak malesef bu riskide barindiriyor ve yine malesef bu durumu az kişi yasamiyor. Muhtemelen işte kendi isyerinizdeki gibi bir takim kaygi vb durumlariniz olmayacagi icin cok daha huzurlu ve rahat olacaksınız. Hersey gönlünüze göre olsun 🌸

Jameya maaşlı işte daha huzurlu olursun zamanı belli miktarı belli. Dükkan stresi gibi olmaz bence boşuna moralini bozuyosu
Evet herşey alt üst oldu hayatımda. boşanırken bile bu şekilde olmamıştım çok kötü bir dönemden geçiyorum.
daha önce konu açmıştım işlerim iyi gitmiyor diye, artık kapatmaya karar verdim dükkanımı. hayal ettiğim gibi işlerimi büyütemedim başarısız oldum. ve bu durum beni çok üzüyor :KK43:
kısa bir süre önce bir sürü yere cv mi attım çok güzel bir yerden dönüş yaptılar, sağlık üzerine tercümanlık, mülakata gittim görüşmem olumlu geçti, dün de aradılar işe alındığımı eğitime başlayacağımı söylediler. belki de herşey böyle daha güzel olur bilmiyorum.
artık hiçbirşey hakkında olumlu bakamadığım bir dönemdeyim. bu işi yapamadım diye ya yine başarısız olursam diye düşünüyorum. moral motivasyonum kalmadı
artık hiçbirşey hakkında olumlu bakamadığım bir dönemdeyim. bu işi yapamadım diye ya yine başarısız olursam diye düşünüyorum. moral motivasyonum kalmadı :KK43:
kendi işini yapmak tabiiki bambaşka birşey heleki bunu yapmış yaşamış biri isen. Suan eminim kendi şartlarından değil maalesef günümüz koşullarının imkansızlığından buna son vermek durumunda kaldın ve şimdi patronken birinin altında çalışıyor olacaksın. Hayat karşına bir fırsat çıkarmış ve o da olumlu geçerek sana yeni bir fırsat yaratmış. Şans ver hem kendine hem yeni işine. Belki de hiç olmadığın kadar faydalı olabileceğin birşeyin içine giriyorsun hem de sadece kendine değil başkalarına fayda sağlayacağın bir şeyin içine. Ve belki de başkalarına işine sağladığın fayda ile hem kendi mutluluğunu yakalayıp hemde fayda sağlamanın mutluluğunu hem yaşayacak hem göreceksin. Yıkıldım dediğin anda hayat fırsatlar çıkarır karşına ve artık daha mutlu daha faydalı olacaksın!

insanın kendi işi olması maaşlı çalışan olmaktan mental açıdan daha yorucu ve daha gideri olan bir şey bence. Çalışan olmanın artılarını, gelirinizin işyeri giderlerine gitmeyeceğini düşünerek motive olun. Evden de yapılacak bir şeyse iş kolunuz, mesainiz bittiğinde evde ek iş olarak yapabilirsiniz belki.

Boşver hayatın altı belki daha güzeldir hiç eyvah deme hadi bakalım Bismillah de.Cok güzel olsun inşallah

O enerjiyi atın üzerinizden gitsin. Yeni işinize bu karanlık düşünceleri taşımanızı hiç istemem.

Eski işinizi bir pelerin olarak düşünün. Onu çıkarıp atın, o havalanıp uçup giderken, siz de bol ışıklı yepyeni kapınızdan içeri girin.

Dönem sonunda olduğumuz şu günlerde, düşünceler hızla tezahür ediyor aman dikkat!

Eşimin kendi işletmesi var etrafımızda da bi sürü komşu esnaf. Sizin gibi takı tipi şeyler satan esnafta tanıyorum kendi gözümde enflasyonun işletmeleri nasıl yıktığına şahit oldum malesef bu sadece sizin başınıza gelmiyor şu ekonomide çok olası bişey emin olun. Size özel olmadığını, sorunun asıl kaynağının başka etkenler olduğunu farkedebilirseniz daha rahat hissedebilirsiniz. Ayrıca işsiz kalmadan bi işe girmiş olmanız o kadar iyi olmuş ki. Kızınız olmasa yalnız olsanız da bu çok iyi bi haberken şimdi kızınızla birlikte çook daha iyi bi haber. Yapabiliyorsanız bu süreçte psikolojik destek alabilirsiniz geçiş süreciniz daha pürüzsüz olur. Kendi güveninizi tekrar kazanmanız sadece 1 ay çalışıp başardığınızı görene kadar emin olun. Ayrıca dükkanı devip yapıyordunuz galiba eğer böyle değil de direk kapatıyorsanız elinizdekileri internet üzerinden sosyete pazarlarında falan tezgahta satabilirsiniz, elinizde patlamaz böylece. Dükkanın hesabı varsa hiç değilse ürünlerin giderini çıkaracak bi indirim şekliyle falan elinizden çıkarabilirsiniz. Üzmeyin kendinizi hem ev hem dükkan hem bi çocuk bu kadar sorumluluğun içinde zaten maaşlı işte çalışmanız sizin için daha iyi bence hayırlı olsun

X