- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
-
- Konu Sahibi storm_angell
allah yardımcın olsun ne diyeyim çok zor.onunla konuşmak ne mümkün iyiliğine söylersin milletin gözünde seni küçük düşürmek için ağlar sızlar birin üstüne 5 koyar ağlayarak anlatır arkadanda kıs kıs güler
kıskançlık fesatlık art niyet iki yüzlülükte bir duygudur değilmi
baba evine döndüğünde gerçekten madur olsaydı çok değil azıcık iyi niyetli olsaydı başımın üstünde taşırdım 5 atıyor 1 tutuyor nede olsa abla derdim ama değil bir ablam daha var canımın yarısı ağlamam için canının acıdığını hissetmem yeter onunlada beraber yaşadık evlendi gitti ALLAH ondan razı olsun bir güne bir gün canımı yakmadıUslup tartisilabilir, iyi niyetle kin ve ofkenin konu sahibini de yaralayacagini soylemek de makul.
Ama icerigin garipsenmesi gercekten tuhaf.
Burada bir ablaya gore cok daha sevecen olmasi gereken ama akil almaz derecede acimasiz anne babalar da gorduk.
Yani bir insanin ablasi getcekten cok kotu biri olabilir ve kardesler de birbirlerine kin duyabilir.
İlk insandan bu yana kardes kavgalari -olmamasi ideal ama- oluyor.
Ben de ailemi, ablami cok severim.
Ama konu sahibi ya da bir baskasi bunlari yazinca sasirmiyorum.
Nefret edilen kaynanalari, sorun yasanan eltileri genelde tasa tutarlar burada.
Cunku gaddar, iletisimden uzak, aileye son katilanin kuyusunu kaziyor konusu acilanlar.
Ve birlikte kiniyoruz onlari.
Onlar da birilerinin ablasi sonucta, degil mi...
beni anladığın için çok teşekkür ederim ne güzelde düşünüp yazmışsın desteğin içinde ayrıca teşekkür ederimKimse kusura bakmasında kardeşimin bana en ufak bağırışını bile kaldıramıyorum bazen .Gelip de abla şu bu diye insanların kötülüğünü çekmek zorunda değil kimse.Ablası çok bencil,saygısız bir insan.Ablaysa abla;anlaşamıyorsa konuşmaz,etmez .Tutup da yok senin ablan niye böylesin demenin anlamı yok.Annesi böyle olsaydı gene aynısını derdim.
Sanki burada herkes en ufak bir laf çekebiliyor da "yok o senin ablan " falan filan.
Anlaşamıyorsam konuşmam olur biter.İsterse babam olsun.
Konu sahibi abla çıkabiliyorsan o evden çık bence.Babanıza da anlaşamadığınızı ,bu evde yaşarsanız sinirlerinizin harap olacağını söyleyin.
Siz de çalışıyorsunuz o da,eve katkı yapacak tabiki.Bunun kardeşlikle hiçbir alakası yok.Ben sofrayı kurduysam o da kaldıracak .Kimse kimsenin hizmetçisi değil.
paylaşım yapsın destek olsun bana en basiti ya ben evi süpürürken oda silsin ne bileyim ben mutfak alışverişini yapıyorsam oda temizlik malzemelerini alsın
Valla kim ne derse desin ben size hak veriyorum. Bu karakterde bi insanla geçinmek ne kadar zorsa aynı evde yaşamak bir o kadar çekilmez olur. Eşinden "dışarda daha yakışıklıları var" diye boşanma kararı alıp, kardeşi ona böbreğini verdi diye kıskanıp "para için sattı" demesi hiç hoş şeyler değil. Sırf abla diye bu insanla geçinmek zorunda değilsiniz. Ama şöylede bir durum söz konusu o ev sizin olduğu kadar onunda evi ve aileniz ikiniz arasında seçim yapamaz. En fazla alır karşınıza konuşursunuz bu evde beraber yaşayacaksak herkes elini taşın altına koyacak ve üstüne düşeni yapacak şeklinde..
Ama Allah sabır versin işiniz zor doğrusu
Gercekten mi?lutfetmissin
Farkinda misin ayrica buradaki herkes haksiz sen tek basina haklisin
Bunda bir gariplik yok mu sence?
KIZ, KARDESINE BOBREGINI VERMIS. ablasi da, parayla satti diye elaleme dedikodu yapmis.
sevgi pitirciklari, siz okumuyor musunuz kizin yazdiklarini allah askiniza ?? bu abla nasil sayilsin sevilsin, tahammul edilsin.
Herkes sen O'na git diyemezsin rahatsızsan sen gidersin demiş.
O zaman aynı şey bu kıza olmuyor mu ?
O'nun babasının eviyse bu kızın da babasının evi değil mi ? Kimsenin bu kızın huzurunu bozmaya da hakkı yok.
Bir sürü boşanan kadın var burada. Edepli ve saygılılar. Çoğu da babamın evinde yük olurum diye katlanıyor bazı şeylere . Doğru mu ??? Hayır elbette,, baba evi hep açık olmalı , kimse kimseden üstün ya da fazla olmamalı. Ama gelip de bu kızı yerinden edememeli.
Kadın sırf dışarıda daha yakışıklılar var diye boşanıp geliyor ve kızı odasından , evinden , huzurdan ediyorsa kimse de kusura bakmasın bir çok yorumu muhalefet buluyorum sadece. Çalışan kadınmış. Hayatını kursun, çocuğuna baksın ve yakışıklılar ile rahat rahat ilgilensin.