- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi blueblacking
Bence hata ediyorsunuz. Mutlulugunuzu bir baskasinin mutsuzlugu ustune kuramazsiniz hele ki bu kisi evladinizsa.Evet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..
Evet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..
Eeee söz konusu olmayan olaylar için neyi tartışıyoruz?
Boşanın.
Bebeniz babasında,siz sevgilinizle mutlu mesut yaşayın işte.
ben oğlumu bırakamazdım. Allah kimseyi ayırmasın evladından.Allah evlatlarımızla sınamasın inşallah.Evet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..
görünce bu konu tam cute ile benlik dedimŞimdiye kadar oglunuz için eski eşinle bir arada kalmış olma amacına ne oldu şimdi?
Bunu düşünen anneler olduğunu gördükçe bile çok şaşırıyorum
altı üstü bir erkek o kadar
evet bi de o vardı di mi? çocuğu için eşiyle yaşıyordu.Şimdiye kadar oglunuz için eski eşinle bir arada kalmış olma amacına ne oldu şimdi?
Bunu düşünen anneler olduğunu gördükçe bile çok şaşırıyorum
altı üstü bir erkek o kadar
Eşin hayatında başka biri olduğunu biliyor mu? Eger biliyorsa mahkemede bunu büyük bir koz olarak kullanacak ve hatta en kötüsü oğlunu hep bu fikri aşılayarak büyütecektir, senin annen başka bir yere atandı ve evliyken birini buldu ve bizi terketti diyecektir...
Medeniyeti midesizliklen karıştırır olmuşlar ikili olarak. Hatta yeni damatta aynı durumda.Konu sahibinin yeni evliliği tartışıldığına göre eşiyle sanırım biliyor.
Ama medeni oldukları için kullanmaz herhalde mahkemede!
Medeniyeti midesizliklen karıştırır olmuşlar ikili olarak. Hatta yeni damatta aynı durumda.
Resmi nikahlı kadına insan sevgilim diye bakar mı l.n?