Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

Bence hata ediyorsunuz. Mutlulugunuzu bir baskasinin mutsuzlugu ustune kuramazsiniz hele ki bu kisi evladinizsa.
Emin olun baska sehre sevdiginiz adamla yerlestiginizde birlikte ondan uzakta gecirdiginiz her dakika size vicdan azabi cektirecek. Gelecegi de dusunun. Oglunuz sizi onu birakip gittiginiz icin affeder mi? Oglunuzla olan anne-evlat iliskinizi sonsuza kadar kaybedebilirsiniz bunun ayirdinda misiniz?

Neden oglunuzu istemiyor? Sonucta kendisi de dul ve cocuklu bir bey. Biraz empatiyle ve birlikte zaman gecirmeyle oglunuzla pekala saglikli bir iliski kurabilir, onu bagrina basabilir. Neden oglunuza bir sans vermiyorsunuz?

Eeee söz konusu olmayan olaylar için neyi tartışıyoruz?
Boşanın.
Bebeniz babasında,siz sevgilinizle mutlu mesut yaşayın işte.

Hatun çocuğu gözden çıkarmış zaten, gelmiş burada çocuğum var, sevdiğim adam var diye göz süzdürüyo.
Vallahi arkadşaım kusura bakma hayat bu , herşey bizler için. Bunlar bşizim başımıza da gelebilir asla kınamam yaşadığın şeyi.
Ama düşünceni kınarım! Sevdiği adam çocuğunu sahiplenirmiş, çocuğunun babası medeniymiş. Ama çocuğun sizinle yaşaması "SÖZ KONUSU BİLE OLAMIYOR"
Sen ne duymaya geldin onu desen ya bize.
Kafan zaten net yani dert ne?

ben oğlumu bırakamazdım. Allah kimseyi ayırmasın evladından.Allah evlatlarımızla sınamasın inşallah.
he benim annem böyle bi evlilik yapıp da başka adamla evlenseydi. ben de babamla büyüseydim. arada annemi görseydim. aramızda bir sıkıntı olmasaydı , yine de anneme karşı bir kin duyardım. içten içe. söylemesemde.

Şimdiye kadar oglunuz için eski eşinle bir arada kalmış olma amacına ne oldu şimdi?
Bunu düşünen anneler olduğunu gördükçe bile çok şaşırıyorum
altı üstü bir erkek o kadar

Şimdiye kadar oglunuz için eski eşinle bir arada kalmış olma amacına ne oldu şimdi?
görünce bu konu tam cute ile benlik dedim
Allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın...
büyük konuşmaktan hep kaçındım.. buna da çok yorum yapmamaya çalıştım
inşallah aklı başına gelir..

Burda duymak istediklerini duyamadın herhalde. Oğlunu bırakmak çok kolayına geliyor şu anda. Ama bu çocuk hep 7 yaşında kalmayacak unutma. Ve günü geldiğinde yaşayacakların, sana söyleyecekleri ciğerine oturur. Sevdiğin adam bugün var yarın yok, bunun garantisi yok. Kocanla da evlenirken günün birinde ayrılırız herhalde diye evlenmemiştin herhalde, unutma.

her şeyden önce karı-koca olmaktan vazgeçip aynı evin içinde arkadaşça yaşamak kişilerin ömrünü tüketmekten başka bir işe yaramaz, çünkü aile bütünlüğü bozulmuş bir kere. madem karı-koca olarak vazgeçmiş kişiler birbirinden ilişkiyi sündrümenin anlamı yok ama olmuş.

şu an boşanma hala gerçekleşmemiş ve başka bir adamla görüşüyorsunuz. eşiniz yarın mahkemede bunu aleyhinize kullanabilir. artı boşanmadan sonra bile duyulacak bir şey bu aileniz, aileler buna tepki verebilir. keşke boşanma işini halletseydiniz.

son olarak da baba istemiyor diye hakim tamam madem al çocuğu demez. bunun hukuku kanunu yükümlülüğü var.
ama iş zora binerse eşiniz yukarıda belirttiğim şeyi kullanabilir.

lütfen evladınız için mücadele edin. eğer mücadele etmezseniz o çocuk sizi asla affetmez. çok küçük henüz bunları anlayabilecek durumda değil.

evet bi de o vardı di mi? çocuğu için eşiyle yaşıyordu.
konu sahibi kusura bakma ama burnuma seninle ilgili hoş olmayan kokular gelmeye başladı hele de sorular sorulara cevap vermeyişin sende bir hata olduğu izlenimini doğuruyor.
günah almak istemiyorum o yüzden dile getirmeyeceğim.

İlk önce seçim yapmak zorundayım dediniz. ( evladını tercih konusu yapan bir anne neyse )
bizde doğal olarak tepki gösterdik.
sonra eşim benimle yaşamasına izin vermez dediniz.
Biz de dedik Velayet davası açın.
sorun Velayet değil dediniz sorun ne peki
söyledikleriniz hep çelişkili çünkü siz herkesten tepki alacağınızı bilmiyorsunuz. Diyorsunuz ki biraz eşimle biraz benimle yaşıyor bu çocuk okula gitmiyor mu du an 2 ye gitmesi lazım. Ayrıca benimle yaşamasına dediniz demek ki şu an sizinle yaşıyor. Kusura bakmayın ama hiç samimi değilsiniz. Ya aldığınız tepkiler yüzünden çeviriniz ya bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz. Birde anne baba çıktı vermeyiz dediler diyorsunuz. Ya bu kedi yavrusumu sizin çocuğunuz anneniz ne karışır, kendi evladınızın üzerinde söz sahibi olamadiniz mı yani şimdi? Yazık o çocuğa ya.

Yapmayın ya. Yeni bir evlilik uğruna evlat nasıl bırakılır? Çocukları doğurmakla bitmiyor ki görevimiz. Bir ömür yanında olmalıyız. Sen evlenip mutlu olmak isterken oğlun hayatındaki anne boşluğunu neyle dolduracak?

Eşin hayatında başka biri olduğunu biliyor mu? Eger biliyorsa mahkemede bunu büyük bir koz olarak kullanacak ve hatta en kötüsü oğlunu hep bu fikri aşılayarak büyütecektir, senin annen başka bir yere atandı ve evliyken birini buldu ve bizi terketti diyecektir...

tamam yıllardır aşka sevgıye hasretsın eyvallah

ammmaa ortada senın parcan evladın varken s.çmışım aşka deyıp sorgusuz sualsız onu secmen lazımdı..

sen secım yapmam lazım dıyosun

bu bıle çelişkidir

kaldı ki şu var mahkeme cocugu sana verır

evlılıgınız boyunca ahlaki kurallar cıkmadıysan

bence cici babamız cocugu ıstemıyor olay bu.yeme bızı

Yüce Allahtan sorgu sual olmazda
hanı bazen dıyro ınsan Ya Rabbı ben oonca sahıp cıkacakken neden bana degılde cocugunu hıc edene nasıp edıyorsun
sonra tovbe tovbe dıyen bır cok ınsan gordum ben hayatımda.

Başa gelmeyen anlamaz demiş, başa gelende anlamıyor mesela ben.
Ben asla cocugumu s.k.yl.n şeyiylen bir adama tercih etmem
ayrıcaaaa
daha ne oldugunu bilmediğim bir adama sevdiğim adam cümlesini kullanmam.

Siz basbaya şuanda resmi nikah altında başka biriyle fingirdeşiyorsunuz.

Külahıma anlat şimdi geri kalan zırvalıkları

Bencil bir insansınız gibi geldi

tamam iyi güzel boşanın evlenin de

oğlunuzu nasıl bırakırsınız normal bir anne o yaştaki yavrusundan 24 saat bile ayrı zor kalır.

Konu sahibinin yeni evliliği tartışıldığına göre eşiyle sanırım biliyor.
Ama medeni oldukları için kullanmaz herhalde mahkemede!

Konu sahibinin yeni evliliği tartışıldığına göre eşiyle sanırım biliyor.
Ama medeni oldukları için kullanmaz herhalde mahkemede!
Medeniyeti midesizliklen karıştırır olmuşlar ikili olarak. Hatta yeni damatta aynı durumda.
Resmi nikahlı kadına insan sevgilim diye bakar mı l.n?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…