Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

. Öyle bir durum söz konusu değil eşimle kavgalı ya da düşman değiliz velayeti benim almam konusunda da sorun yok sadece başka bir adamla yaşamasına ona baba demesine razı olmam diyor kafalarınızda hep alışkın olduğunuz çirkef manzaralar canlanıyor ama durum öyle değil..

Siz evlensenizde çocuğun zaten bi babası var, eşiniz belki abisi olabilir ama zaten bir baba olamaz.

. Dikkatli okuyun çocuğu göstermez demedim benimle yaşamasına izin vermez dedim..
izin vermez derken?
ne yapabilir mahkeme kararı ile çıkan bir karar karşısında
o nedemek yaa öyle eski kocam rahat vermez evlenemem
ama evlenmeden de olmaz çocuğu vereyim mi
böyle bir durumlar karşılaşsam bile büyük konuşmayayım ama
evlenmemeyi çocuğuma kendimi adamayı tercih ederim.

bu arada eski eşin hiçbişey yapamaz

o ömrünüzü geçirmek istediğiniz adam yoksa çocuğunuzu istemiyormu?

Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..

Bu duruma eşiniz değil mahkeme karar verir ancak.

Mevzu velayet değil babası da bende medeni insanlarız çocuğumuzu görme şeklimizi ve zamanlamamızı biz belirleyeceğiz..yazılanlara kızmıyorum belki başıma gelmemiş olsaydı bende aynı tepkileri verirdim ama hayat kimsenin planladığı gibi gitmiyor ..
Hayat kimsenin planladığı gitmiyor elbette bunu hepimiz biliyoruz.
Yanlız söyeldikleriniz çelişkili. Bu çocuk arkadaşınızın kardeşinizin çocuğu değil farkındamısınız?
İstediğimiz zaman göreceğiz kısmı daha düşündürücü geldi bana. Bu şekilde bir annelik seni eksiyorsa zaten problem yok neyi dert ettin sen arkadaşım?
Babası medeni bir isnanmış, e sende evladım yanımda olmazsa yaşayamam demiyorsun (burası çok net) o zaman boşan velayet için de uğraşma babasında kalsın. Medeni insanlarsınız arada alır görürsün işte. Sevdiğin adama da yasla başını bitti gitti.Bu arada hakikaten medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarmış vallahi, helal olsun!

Ben bundan hiç bir şey anlamadım. Velayet diye bir şey var. Mahkeme sanırım size verir zaten çocuğu. Ona verse bile görüştürmek zorunda bu işler izinle olmuyor

B blueblacking size birkaç soru sordum cevabını alamadım, başta kocanızın çocuğu size vermediğinden bahsettiniz velayetten bahsettik sorun velayet değil dediniz o zaman sorun ne dedim
kimse neden boşanmak istediğimi sormuyor yaşamayan bilemez dediniz neden boşanmak istiyorsunuz dedim
anneniz babanız neden boşanmanızı istemiyor dedim
ve bilmiyorlar mı ev arkadaşı gibi yaşıyor olduğunuzu dedim

Ben de bunu sordum da cevap gelmedi henuz.
Konu sahibesi birlikte oldugunuz bey oglunuzu istiyor mu?
ben de bir sürü soru sordum ama bi türlü cevap alamadım evet sorularımdan biri de bu olsun?
madem mevzu velayet değil yaşamayan bilemez birlikte olduğunuz adam mı istemiyor çocuğunuzu

Evet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..

ben de bir sürü soru sordum ama bi türlü cevap alamadım evet sorularımdan biri de bu olsun?
madem mevzu velayet değil yaşamayan bilemez birlikte olduğunuz adam mı istemiyor çocuğunuzu
Pesin hukumlu olmak istemiyorum ama konu sahibesi de cevap vermeyince el mecbur... Bana oyle geldi. Yoksa saydigi diger gerekceler hic de mantikli degil.

Evet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..
neden? NEDEN????? nasıl bir neden buna engel olabilir? daha önce eşiniz vermeyeceği içindi şimdi bu.. lütfen bari bu soruma cevap verin lütfen

İşte bu yorumun olmadı arkadaşım, sen oğlun olmadan yeni bir hayatı çoktan planlamışsın kafanda. Neden sizinle yaşaması söz konusu değil?

Önce boşanın kocanızın soyadı ve başka bi adam ...çirkin...
ayrıca konu saçma çocuğum mu sevgilim mi nasıl bi soru bu ya insan utanır..

Eeee söz konusu olmayan olaylar için neyi tartışıyoruz?
Boşanın.
Bebeniz babasında,siz sevgilinizle mutlu mesut yaşayın işte.

X