- 10 Şubat 2011
- 410
- 272
-
- Konu Sahibi blueblacking
. Öyle bir durum söz konusu değil eşimle kavgalı ya da düşman değiliz velayeti benim almam konusunda da sorun yok sadece başka bir adamla yaşamasına ona baba demesine razı olmam diyor kafalarınızda hep alışkın olduğunuz çirkef manzaralar canlanıyor ama durum öyle değil..
izin vermez derken?. Dikkatli okuyun çocuğu göstermez demedim benimle yaşamasına izin vermez dedim..
Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
Hayat kimsenin planladığı gitmiyor elbette bunu hepimiz biliyoruz.Mevzu velayet değil babası da bende medeni insanlarız çocuğumuzu görme şeklimizi ve zamanlamamızı biz belirleyeceğiz..yazılanlara kızmıyorum belki başıma gelmemiş olsaydı bende aynı tepkileri verirdim ama hayat kimsenin planladığı gibi gitmiyor ..
Ben de bunu sordum da cevap gelmedi henuz.o ömrünüzü geçirmek istediğiniz adam yoksa çocuğunuzu istemiyormu?
ben de bir sürü soru sordum ama bi türlü cevap alamadım evet sorularımdan biri de bu olsun?Ben de bunu sordum da cevap gelmedi henuz.
Konu sahibesi birlikte oldugunuz bey oglunuzu istiyor mu?
Anne isterse o hakkını da alır . izin vermez de ne demek ki . kendisi hakim mi?. Dikkatli okuyun çocuğu göstermez demedim benimle yaşamasına izin vermez dedim..
Pesin hukumlu olmak istemiyorum ama konu sahibesi de cevap vermeyince el mecbur... Bana oyle geldi. Yoksa saydigi diger gerekceler hic de mantikli degil.ben de bir sürü soru sordum ama bi türlü cevap alamadım evet sorularımdan biri de bu olsun?
madem mevzu velayet değil yaşamayan bilemez birlikte olduğunuz adam mı istemiyor çocuğunuzu
neden? NEDEN????? nasıl bir neden buna engel olabilir? daha önce eşiniz vermeyeceği içindi şimdi bu.. lütfen bari bu soruma cevap verin lütfenEvet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..
istemiyor olabilir,Ben de bunu sordum da cevap gelmedi henuz.
Konu sahibesi birlikte oldugunuz bey oglunuzu istiyor mu?
sürekli yeni sebepler sunuyor önümüze şimdi de bizimle yaşaması mümkün değil demiş sinirim bozulmaya başladı benim yaPesin hukumlu olmak istemiyorum ama konu sahibesi de cevap vermeyince el mecbur... Bana oyle geldi. Yoksa saydigi diger gerekceler hic de mantikli degil.
Evet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..
Evet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..