- 13 Nisan 2007
- 33.016
- 99.944
- 45
-
- Konu Sahibi blueblacking
Eleştirmeden ve öfke kusmadan yaptığınız yol gösterici yorumunuz için teşekkür ederim..
Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
. Öyle bir durum söz konusu değil eşimle kavgalı ya da düşman değiliz velayeti benim almam konusunda da sorun yok sadece başka bir adamla yaşamasına ona baba demesine razı olmam diyor kafalarınızda hep alışkın olduğunuz çirkef manzaralar canlanıyor ama durum öyle değil..
. Dikkatli okuyun çocuğu göstermez demedim benimle yaşamasına izin vermez dedim..
Babanın cocuğu size vermemesi durumun cirkef olup olmadığını anlatmaz ki. Adam bildiğin yokuş yapıyor işte. Medeni insanların velayet davaları da bu şekilde oluyo.. Öyle bir durum söz konusu değil eşimle kavgalı ya da düşman değiliz velayeti benim almam konusunda da sorun yok sadece başka bir adamla yaşamasına ona baba demesine razı olmam diyor kafalarınızda hep alışkın olduğunuz çirkef manzaralar canlanıyor ama durum öyle değil..
. Öyle bir durum söz konusu değil eşimle kavgalı ya da düşman değiliz velayeti benim almam konusunda da sorun yok sadece başka bir adamla yaşamasına ona baba demesine razı olmam diyor kafalarınızda hep alışkın olduğunuz çirkef manzaralar canlanıyor ama durum öyle değil..
anneniz babanız mı baktı çocuğunuza? yine de sonuçta evladınızı sizden almaya kimsenin hakkı olamaz. benim anlamadığım hayatınızdaki herkes mi çocuğunuzu sizden ayrıma peşinde bu ne demek? mutsuzsanız boşanacaksınız tabiNe yuvası ne dayağı başta kendi annem babam boşanırsanız çocuğu ikinize de vermeyiz zaten biz bu yaşa getirdik biz büyütürüz diyorlar fakat ben istemiyorum annesi ya da babası yerine onlarla yaşamasını
Peki birlikte oldugunuz bey oglunuzu istiyor mu? Ben sanki onun pek gonlu yokmus gibi hissettim. Yaniliyor muyum?Eleştirmeden ve öfke kusmadan yaptığınız yol gösterici yorumunuz için teşekkür ederim..
Ne yuvası ne dayağı başta kendi annem babam boşanırsanız çocuğu ikinize de vermeyiz zaten biz bu yaşa getirdik biz büyütürüz diyorlar fakat ben istemiyorum annesi ya da babası yerine onlarla yaşamasını
Mevzu velayet değil babası da bende medeni insanlarız çocuğumuzu görme şeklimizi ve zamanlamamızı biz belirleyeceğiz..yazılanlara kızmıyorum belki başıma gelmemiş olsaydı bende aynı tepkileri verirdim ama hayat kimsenin planladığı gibi gitmiyor ..
Ne yuvası ne dayağı başta kendi annem babam boşanırsanız çocuğu ikinize de vermeyiz zaten biz bu yaşa getirdik biz büyütürüz diyorlar fakat ben istemiyorum annesi ya da babası yerine onlarla yaşamasını