- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi blueblacking
Bu işler babanın izin vermemesiyle olmazz mahkeme ne karar verirse odur.. evlat bırakılmaz yapmayın derim elbette aşk güzeldir yaşamanızda lazım ama evladınızda olsun bakın sevdiğiniz adamın çocuğu annesindeymiş burdan pay biçinn..Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
Madem bı biz medeni değilizBence biz hiç medeni değiliz anlamıyoruz
Eşle yeni evlilik hakkında konuşuluyor ve bu medeniyet oluyor.
Yok ben medeni değilim.
Mutluluk seninde hakkin eger huzur buluyorsan hic durma cocugnu yanina alabilirsin bitmis bir iliski icin kendini hirpalama ve ne olursa olsun cocugunu yanliz birakma evlenecegin kisiyide lutfen cok dikkatli izle cocuguna abilik babalik yapabilecek bi insanmi bu cok onemli hayat anlik guzelliklerden ibaret digil lutfen cok iyi dusun butun karar sana ait ...Arkadaşlar durum şu; 8 yıllık evliliğim yıllar öncesinde fiilen bitmiş olsa da çocuğum için aynı evi ev arkadası modunda paylaşmaya devam ettik fakat ben farklı bir ile atandım ve son bir yıldır evi de ayırdık ve bu süreçte hayatıma çok sevdiğim saygı duyduğum yanında huzur bulduğum beni seven sahiplenen benimle evlenmek isteyen düzgün bir insan girdi ..Çocuğumun babası boşanmayı çoktan kabullenmiş durumda hatalarımı biliyorum mutlu olmak seninde hakkın diyor fakat ailem boşanmama kesinlikle karşı onu da aşabilirim fakat en önemli sorun sevdiğim adamla yeni bir yuva kurarsam oğlumdan ayrı bir şehirde yaşamak zorunda olmam (oğlum 7 yaşına girmek üzere).Ne yapacağımı bilmez haldeyim bir tarafta evlat diğer tarafta hayatımın geri kalanını yanında geçirmek istediğim çok sevdiğim adam..ki o da eşinden ayrılmış ve annesinde kalan bir kızı var..Ben birkaç gün önce 30 uma yeni bastım,sevmek sevilmek kendimi yanında mutlu huzurlu ve güvende hissettiğim adamla evlenmek istiyorum kalbim deli gibi bunu istiyor peki ama oğlumdan nasıl ayrı kalacağım uykularımı yitirdim seçim yapamıyorum en son kendimden vazgeçicem lütfen bana yardım edin...
Babası sizi geri kazanmak için çocuğunuzu kullanıyor siz de biraksam mi birakmasam mi diye düşünüyorsunuz...???Arkadaşlar durum şu; 8 yıllık evliliğim yıllar öncesinde fiilen bitmiş olsa da çocuğum için aynı evi ev arkadası modunda paylaşmaya devam ettik fakat ben farklı bir ile atandım ve son bir yıldır evi de ayırdık ve bu süreçte hayatıma çok sevdiğim saygı duyduğum yanında huzur bulduğum beni seven sahiplenen benimle evlenmek isteyen düzgün bir insan girdi ..Çocuğumun babası boşanmayı çoktan kabullenmiş durumda hatalarımı biliyorum mutlu olmak seninde hakkın diyor fakat ailem boşanmama kesinlikle karşı onu da aşabilirim fakat en önemli sorun sevdiğim adamla yeni bir yuva kurarsam oğlumdan ayrı bir şehirde yaşamak zorunda olmam (oğlum 7 yaşına girmek üzere).Ne yapacağımı bilmez haldeyim bir tarafta evlat diğer tarafta hayatımın geri kalanını yanında geçirmek istediğim çok sevdiğim adam..ki o da eşinden ayrılmış ve annesinde kalan bir kızı var..Ben birkaç gün önce 30 uma yeni bastım,sevmek sevilmek kendimi yanında mutlu huzurlu ve güvende hissettiğim adamla evlenmek istiyorum kalbim deli gibi bunu istiyor peki ama oğlumdan nasıl ayrı kalacağım uykularımı yitirdim seçim yapamıyorum en son kendimden vazgeçicem lütfen bana yardım edin...
Bunca yoğun saldırının üstüne ne sağlıklı düşünebilecek ne de derdimi anlatmaya çalışabilecek gücüm kalmadı evet hepiniz mükemmel insanlarsınız dünya üzerinde tek iğrenç anneliği hak etmeyen vs vs insan benim iyi ki açmışım başlığı sayın sövün stres atın haydi devam durmayın..arada insan gibi yorum yapanları tenzih ederim önemli olan bana destek olup olmamanız değil üslubunuzdur..
Tamamen varsayimlarla yaziyorum.Şimdiye kadar oglunuz için eski eşinle bir arada kalmış olma amacına ne oldu şimdi?
Bunu düşünen anneler olduğunu gördükçe bile çok şaşırıyorum
altı üstü bir erkek o kadar
Bunca yoğun saldırının üstüne ne sağlıklı düşünebilecek ne de derdimi anlatmaya çalışabilecek gücüm kalmadı evet hepiniz mükemmel insanlarsınız dünya üzerinde tek iğrenç anneliği hak etmeyen vs vs insan benim iyi ki açmışım başlığı sayın sövün stres atın haydi devam durmayın..arada insan gibi yorum yapanları tenzih ederim önemli olan bana destek olup olmamanız değil üslubunuzdur..
Arkadaşlar durum şu; 8 yıllık evliliğim yıllar öncesinde fiilen bitmiş olsa da çocuğum için aynı evi ev arkadası modunda paylaşmaya devam ettik fakat ben farklı bir ile atandım ve son bir yıldır evi de ayırdık ve bu süreçte hayatıma çok sevdiğim saygı duyduğum yanında huzur bulduğum beni seven sahiplenen benimle evlenmek isteyen düzgün bir insan girdi ..Çocuğumun babası boşanmayı çoktan kabullenmiş durumda hatalarımı biliyorum mutlu olmak seninde hakkın diyor fakat ailem boşanmama kesinlikle karşı onu da aşabilirim fakat en önemli sorun sevdiğim adamla yeni bir yuva kurarsam oğlumdan ayrı bir şehirde yaşamak zorunda olmam (oğlum 7 yaşına girmek üzere).Ne yapacağımı bilmez haldeyim bir tarafta evlat diğer tarafta hayatımın geri kalanını yanında geçirmek istediğim çok sevdiğim adam..ki o da eşinden ayrılmış ve annesinde kalan bir kızı var..Ben birkaç gün önce 30 uma yeni bastım,sevmek sevilmek kendimi yanında mutlu huzurlu ve güvende hissettiğim adamla evlenmek istiyorum kalbim deli gibi bunu istiyor peki ama oğlumdan nasıl ayrı kalacağım uykularımı yitirdim seçim yapamıyorum en son kendimden vazgeçicem lütfen bana yardım edin...
evladini bi kefeye elin adamini bir kefeye koyup tartarsan secim yapmam lazim dersen tepki alman normal.Bunca yoğun saldırının üstüne ne sağlıklı düşünebilecek ne de derdimi anlatmaya çalışabilecek gücüm kalmadı evet hepiniz mükemmel insanlarsınız dünya üzerinde tek iğrenç anneliği hak etmeyen vs vs insan benim iyi ki açmışım başlığı sayın sövün stres atın haydi devam durmayın..arada insan gibi yorum yapanları tenzih ederim önemli olan bana destek olup olmamanız değil üslubunuzdur..
ben ınsanların genelde hakettıklerını yasadıklarını dusunurumBunca yoğun saldırının üstüne ne sağlıklı düşünebilecek ne de derdimi anlatmaya çalışabilecek gücüm kalmadı evet hepiniz mükemmel insanlarsınız dünya üzerinde tek iğrenç anneliği hak etmeyen vs vs insan benim iyi ki açmışım başlığı sayın sövün stres atın haydi devam durmayın..arada insan gibi yorum yapanları tenzih ederim önemli olan bana destek olup olmamanız değil üslubunuzdur..