Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

Eşiniz konuşsun dursun yasalar cocugu size veriyor ama tabi sizin bir başkasıyla ilişkiniz oldugunu sunarda alırsa bilemem ama ben olsam asla kimse için helede hayatmzı mahveden erkekler için cocugumdan ayrılmam...mutlu edcek olsa cocugunzn babası ederdi yarın öbürgün yeni evlenmeyi düşündgnz adamın heryaptgı hatada keşke diye vicdan azabı cekersnz

hanfendi siz çoktan evladınızdan vazgeçmişsiniz burda vicdan rahatlatıcak iki üç söz duymak için konuyu açmışsınız.. boşuna laf kurtarmaya çalışmasanız daha yararlı olur..

Allah hepinize yuvalarınızda eşlerinizle ve evlatlarınızla sonsuza dek mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin bana da en kısa zamanda doğru yolu gösterip gönlümü razı etsin diyecek başka birşey yok..
Amin.
sen de sevgini evladindan esirgeme.
butun yazilanlari annelik hassasiyeti olarak gor alinma.
yanlis secimler degil asla secim yapma.
nacizane bir abla tavsiyesidir.fani dunyada evladini anne sevgisinden bile isteye mahrum birakma.
Al cocugunu yanina birakma sakin.

ya doğru düzgün hiçbir soruya cevap vermiyorsunuz yaptığınız yorumlardan çıkarımlarda bulunmaya çlışıyoruz. dalga mı geçiyorsunuz bizimle, onlarca cevapsız soru var size yöneltilen bi zahmet cevap verin biz de bilelim destek olalım ya da olmayalım hadi ama lütfen

Allah hepinize yuvalarınızda eşlerinizle ve evlatlarınızla sonsuza dek mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin bana da en kısa zamanda doğru yolu gösterip gönlümü razı etsin diyecek başka birşey yok..
offffff kendim çalıp kendim oynuyor gibi hissettim kendimi ve burda yorum yazmak için kendini yoran bütün üyeleri.. offff yani inatla hiçbir soruya cevap vermiyorsunuz, bi de üstüne kendine acıma modları vs sıktınız ya

şimdi siz eşinizi o adamla aldatmış oluyorsunuz
aldatmak ahlaksızca bir hareket kimse bunu hak etmez önce keşke boşansaydınız
evlat herşeyden önce gelir ne olursa olsun onu yanınıza almalısınız
ve bence bu adamla evlenmeyi unutun adam size hiçbir zaman güvenmeyecek
her olayda sen evliyken benle birlikteydin o adamın soyadını taşırken benimle oldun
benimle evliyken kimleri aldın hayatına diye (bu en basiti) sizi sürekli aşağılayacak hakaret edecek ve belkide şiddet uygulayacak
ve bence sizle evlenmeye yanaşmayacak bile

size birşey soracağım ama gerçekten imalı değil
gerçekten soruyorum
sizce bu duygular içten gelmez mi?
içten gelmeden, burada yazılanlar yüzünden alınan bir karar gerçekten ilelebet geçerli olabilir mi?
sizce bu duygular, burada yazılanlarla öğrenilebilir mi?
bugün 7 yaşındaki çocuğu ile bir adam arasında kalan konu sahibi
çocuğunun velayetini alsa
ve o adamla evlense, çocuk onlarla yaşasa, eşiyle olabilecek tatsızlıklarda konu sahibi çocuğunu ezdirtmez mi?
evliliğim bozulmasın, 2. evlilik vs vs diye çocuğu mutsuz etmez mi?
gerçekten bu duyguların, sahiplenmenin tavsiye ile öğrenilebileceğine inanıyor musunuz?
ben inanamıyorum da o yüzden sordum...ben mi çok katıyım diye...

ben de inanmıyorum ama işte elinde değil insanın yine de aklı başına gelir ümidiyle akıl veriyor ama nafile tabii..

ben de inanmıyorum ama işte elinde değil insanın yine de aklı başına gelir ümidiyle akıl veriyor ama nafile tabii..

böyle şeyleri bir tek yerde anlarım
annesindir, maddi gücün yoktur, boşanmak zorundasındır, çocuğuna bakamayacak durumdasındır, yemek bile bulamayacak durumdasındır, o zaman babasına vermeyi kabul edersin, ama yine de o şehirden gitmemek için direnirsin elinden geldiğince
başka türlüsünü anlayamıyorum, almıyor beynim ve ben böyle çocuklar için çok üzülüyorum...her çocuk ama her çocuk herşeyden önce bir anne ister koynunda uyuyacağı. görüyoruz ne kadınlar var, dövüyor, işkence ediyor, o çocuk bile ille de anne diyor

Ailenizin kararlarınıza karışma yaşını çoktan geçmiş bir bireysiniz. On yıl sonra oğlunuz yanınızda olmayacak. Yeni bir hayat kurarken oğlunuzdan vazgeçmeniz de beklenmiyor. Sağlıklı mutlu anne mutlu ve sağlıklı evlat yetiştirir. Aşk her zaman kapınızı çalmaz. Eminim hepinizin mutlu olabileceği dengeyi kurabilirsiniz.

evlat ya bu hiçbir şeye değişilmez madem yeni eş adayın çok seviyor sizde seviyorsunuz o sizin şehrinize gelsin büyük konuşmayım da kimse için evladımdan vazgeçmem

Böyle bir annelik olmaz olamazz madem aşk arayışında olcaktınız neden bu çocuğu dünya getirdiniz

Öncelikle teşekkür ederim bir süredir işinde uzman bir psikologdan(aile danışmanı) destek alıyorum ve sizin yazdıklarınıZla benzer nitelikte yorumlar yapıyor fakat sanırım ben kendimi doğru ifade edemediğim için insanlar son derece olumsuz tepkiler verdiler bu platformda benim tek derdim herkesin mutlu olabileceği bir denge kurabilmek bunun bir çıkar yolu olmalı evladıyla aynı evde yaşamadığı halde sağlıklı bir şekilde anne evlat ilişkisini devam ettirebilen kimse yok mu bu imkansız mı bilmiyorum çok acımasız yorumlar var ben evladımı TERKETMEYECEĞİM sadece şartlar ondan uzakta bir şehirde yaşamamı gerektirecek dedim ama anlatamadım

Aşk her zaman kapıyı çalmaz ama oğlunuz nasıl olsa evlenip gidecek önceliği haketmiyor diyorsunuz yani???
Sağlıklı, mutlu bir anne, mutlu ve sağlıklı bir evladı, en iyi ihtimalle 15 günde 1 görerek mi yetiştirecek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…