HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Kimse alkolden bişey hatırlamayacak kadar sarhoş olamaz o kadarı alkol komasına girmek olur o zaman da zaten sevişemezsiniz.ya başka bişey kullandınız ya da hatırlamıyorum demek işinize geliyor. Evli barklı adamlarla oturup içmeyeceksiniz o zaman. Zaten iş yemeği bu neden alkol var onu da anlamış değilim. Neyse

Adam araba kullanacak kadar ayık siz seviştiğinizi hatırlamayacak kadar baygınsanız bu istismardır. Ayrıca neden sadece sizi bırakıyor ortamda yanınızda gelebilecek başka biri yok muydu ya da eşli bir parti ise eşiyle gelen sizi bırakabilecek birileri. Ben olsam arkadaşım kendini kaybedecek kadar içtiyse bizimle gel biz bırakalım derim mesela. Konuda baya kopuk noktalar var. Bu arada alkol alan biriyim hatta bir kere aşırı içmiştim ama hiç her şeyi tamamen unuttuğum olmadı.

Alkol kullaniyordum ama hiç hayatimda sarap icmedim bildigim kadariyla zaten saraplarin alkol oranlari düşük oluyor, ictiginizin alkol orani düşüktür yuzden etkilememiştir. Her icki sert degildir. Ama yine de tamamen geceyi yok eden bir tur ben de bilmiyorum

Ne demek istiyorsun ? Yalan mı söylüyor konu sahibi ?
BU KADAR SİZOFREN Mİ ? ( evet evet evet ! )

Eh sen bide tekila üstü şarapla cilala bak neler oluyor

Gururum herseyden once gelir. İşi birakirim, o rezil adami da gormek istemem.
Ha ben bu duruma gelmiyim diye o alkolu en basinda o kdr icmezdim !

Bundan sonra, olan oldu nasilsa diye sana o gozle bakmasa iyidir ! Adamin karısina yazik olmus

Mezig seni gormusken sorayım,yeni hayatın nasıl? Mutlu musun

Hatırlamıyormuşş inanmıyorum nasıl bir içki bu dün geceyi hatirlatmicak kadar , olsa ,olsa içki size bunları yapabilicek rahatlığı vermiştir , ne deyim

Biraz kurgu gibi geldi ama. Yani bence derhal bir iş bul ve ordan ayrıl. Yaşananlar yok sayılarak silinmiyor. Devamı olabilir. O zaman burda bir kadın aldatıldım yuvam dağıldı diye konu açabilir.

iş yemegınde tekıla ya da viski ıcmemıslerdır dıye dusunuyorum :)

ya saraptır ya sampanya o yuzden hıc alkol ıcmemıs ben bıle 1 sıseyle sarhos olamadıysam ıs yemegınde ıcecegınız bır kadehle bılıncınızı kaybedemezsınız dedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…