Fantazi dünyam geniştirresmen fılm sahnesı gıbı canlandı gozumde
bılıncımı kaybedecek kadar sarhos oldum dıyebılmenız ıcın bılıncınızı kaybedecek kadar ıcmenız lazım oda 1 sıse ıcsenız yıne zor
ornek vermek gerekırse hayatımda hıc alkol almamıs bırıydım kokusunu bıle bılmezdim
balayında stres yaptım kapadokyadaydık belkı ıcersem sarhos falan olursam stresım gecer dedım
okuzgozu mu mandayuvasımı neadını bıle bılmem sarap aldık
1 sıseyı (tadını sevmedıgım ıcın) dıktım kafaya ıctım amac gevsemek
hıc alkol almamıs ben
kikirdedım yuzumde yanaklarımda bır yanma hıssettım bır sıcak bastı ama asla sarhos olmadım
bayılacak kadar sarhos olduysanız fıçı falan ıctınız heralde ?
Can yaman patronYaz dizisi senaryosu bu ama canım kış mevsimindeyiz olmaz
Eş dava açabilir. Evli biri için suç.Zina suç değil ki
Aynen ya kerem bürsinCan yaman patron
Ne demek istiyorsun ? Yalan mı söylüyor konu sahibi ?Alkol kullaniyordum ama hiç hayatimda sarap icmedimbildigim kadariyla zaten saraplarin alkol oranlari düşük oluyor, ictiginizin alkol orani düşüktür yuzden etkilememiştir. Her icki sert degildir. Ama yine de tamamen geceyi yok eden bir tur ben de bilmiyorum
Eh sen bide tekila üstü şarapla cilala bak neler oluyorAlkol kullaniyordum ama hiç hayatimda sarap icmedimbildigim kadariyla zaten saraplarin alkol oranlari düşük oluyor, ictiginizin alkol orani düşüktür yuzden etkilememiştir. Her icki sert degildir. Ama yine de tamamen geceyi yok eden bir tur ben de bilmiyorum
Pij tipi Canda varAynen ya kerem bürsin
Dur öyle deme her an linç yiyebilirsin.Evli adamları çekiyor konu sahibi
Gururum herseyden once gelir. İşi birakirim, o rezil adami da gormek istemem.Kızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Mezig seni gormusken sorayım,yeni hayatın nasıl? Mutlu musunGururum herseyden once gelir. İşi birakirim, o rezil adami da gormek istemem.
Ha ben bu duruma gelmiyim diye o alkolu en basinda o kdr icmezdim !
Bundan sonra, olan oldu nasilsa diye sana o gozle bakmasa iyidir ! Adamin karısina yazik olmus
Anaların hormonları yok muPij tipi Canda vargöğüs kası da var açar baklavalarını sergiler
İçim bi hoş oldu ulannn .
Dur yapma sen anasın , sakin ol bubendeğilim kıazzz
Biraz kurgu gibi geldi ama. Yani bence derhal bir iş bul ve ordan ayrıl. Yaşananlar yok sayılarak silinmiyor. Devamı olabilir. O zaman burda bir kadın aldatıldım yuvam dağıldı diye konu açabilir.Kızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Evet aynenYani karısı donuna kadar alır demek istediniz sanırım.
Cok tesekkur ederim, iyiyim sukur. epey toparlandim. sagolasinMezig seni gormusken sorayım,yeni hayatın nasıl? Mutlu musun
iş yemegınde tekıla ya da viski ıcmemıslerdır dıye dusunuyorum :)Alkol kullaniyordum ama hiç hayatimda sarap icmedimbildigim kadariyla zaten saraplarin alkol oranlari düşük oluyor, ictiginizin alkol orani düşüktür yuzden etkilememiştir. Her icki sert degildir. Ama yine de tamamen geceyi yok eden bir tur ben de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?