Parrona kahve ısmarlamaya gitmiştirEe konu sahibi nerede? Konuyu açtığını unutup tüydü mü anlamadım
Ohoo niye gümbürtüye ben gittim şimdiSizin gibi kadınlara bende cevap yazmam.
Konu sahibi gel knk ben inandım sana
ıtalyan kızına kaptırdık yaPij tipi Canda vargöğüs kası da var açar baklavalarını sergiler
İçim bi hoş oldu ulannn .
Dur yapma sen anasın , sakin ol bubendeğilim kıazzz
Zina suç değildir. Anayasa mahkemesinin kararlarının içeriğine baktığımızda esasen Zina’nın suç olmaktan çıkması amaçlanmamakta aksine Tck’da ilgili maddelerde kadın-erkek eşitsizliğine son verilmesi dayanak gösterilmek suretiyle iptalİne karar verilmistirEş dava açabilir. Evli biri için suç.
iş yemegınde tekıla ya da viski ıcmemıslerdır dıye dusunuyorum :)
ya saraptır ya sampanya o yuzden hıc alkol ıcmemıs ben bıle 1 sıseyle sarhos olamadıysam ıs yemegınde ıcecegınız bır kadehle bılıncınızı kaybedemezsınız dedım.
Can Yaman libidosuna kimse yetişemezıtalyan kızına kaptırdık ya
Kim bilirParrona kahve ısmarlamaya gitmiştir
Bu utançla daha fazla yaşayamam ben diyip intihar etmeye gitmiş.Banu Alkan öyle yapıyor dugızz konu sahibinin sesi içine kaçmışş az susun bakalım ne dicek bi sonraki bölümde ne olmuş sezon finali olmuş mu öğrenelim
Ben hariç hepiniz cadısınızOhoo niye gümbürtüye ben gittim şimdi
Bence pofidik terliklerini ve pijamasını giymiş, yağmurlu havada koltuğa kıvrılmış yalandan ağlıyordurBu utançla daha fazla yaşayamam ben diyip intihar etmeye gitmiş.Banu Alkan öyle yapıyor du.
Gece ateşin etrafında halka çizip cüppelerle dans ediyoruz. En sevdiğimiz çılgın bakireleri de ortaya bağlayıp arada kutsal su falan serpiyoruz. Sen bilmezsinBen hariç hepiniz cadısınız
Bi üye demişti ya cadılar klubü diye
Ricağğ ediciğim beğnim başımı yakmayınHAbibte kanka gel konu senlik shdkfög
Başka bir hatırlamayacağı gecede olabilir. 50 first datesKim bilir
+1bunları bu sitedeki yılların alkol tüketicilerine inandıramazsın çekirge
alkol gece boyu zihin kapatmaz
hele ki iş yemeğinde alınan?
lsd mi attın hap mı attın başka bir madde mi kullandın bilmiyorum ama yemezler:)
bence utandığın için ekledin hatırlamıyorum olayını
fazla içip sevişmişsiniz pişman olduysan asla bir daha yaklaşma mesafeni koru olsun bitsin
Yaa amaç zaten hamile kalmaksaAynı no 309 dizisi gibi.konu sahibi fark edene kadar aldırma zamanı da geçmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?