Yok bebişim hatırlanmıyor. Yani en azından benim tamamen karanlık gecelerim var. Gece yatarken herşeyi hatırlıyorum ama sabah kalkınca tamamen karanlık.
Hatta ben artık ertesi günlerde öyle bir pişmanlık yaşıyordum ki, yatarken kendime not yazıyordum, “gece hiçbir şey olmadı, kimseye kötü birşey demedin, kimseyi kırmadın, boşuna pişman olup gününü harap etme” diye.
BindirbirgecePatronun neresini bükmüş yorumuna çok güldüm . Allahta sizi güldürsün valla
Bunlar hep tv dizilerinin kafası . Her dizide bir patron ve patronuyla bir şekilde aşk yaşayan , çalışan
Yok iş yemeğinde çok içmiş , yok ilacı bilmem ne yapmış , patronun arabasına binmiş , uyandığında çıplak yatıyormuşHep dizi kafası . Hatta eskiden bir dizi vardı , Halit Ergenç ve şimdiki karısı oynuyordu , kadın para içim mecburen sevişmişti aynısı değilse ben de bir şey bilmiyorum.
Mesela zombili bir dizi çekilse veya şeytanlar vs bak bakalım müdürüm beni emcükledi diyen çıkacak mı ? Veya müdürüm beni ele geçirdi, Winchester kardeşler neredesiniz diyen
Teşekkür ederim.Ya cok tatlisin
Bardak hala sıcak,fazla uzaklaşmış olamazlarBirde sabah gözlerinin tam olarak nerede açtınız?
Genç patronunuz neredeydi o esnada?
Uyandığınızda o yoksa yanınızda patron diye başka biriyle sevişmiş olmayasınız
ama iş yemeği gibi bir ortamda ne kadar içilebilir ki..Yok bebişim hatırlanmıyor. Yani en azından benim tamamen karanlık gecelerim var. Gece yatarken herşeyi hatırlıyorum ama sabah kalkınca tamamen karanlık.
Hatta ben artık ertesi günlerde öyle bir pişmanlık yaşıyordum ki, yatarken kendime not yazıyordum, “gece hiçbir şey olmadı, kimseye kötü birşey demedin, kimseyi kırmadın, boşuna pişman olup gününü harap etme” diye.
Kendinizi kaybetseniz oradan kimseye gorunmeden tuyemezdiniz işte. :) En son arabaya bindigini hatirlayip ondan sonra hicbir sey hatirlamayip yatakta uyanma olayi sadece filmlerde olur hangi alkol bu yaniHayatimda hiç kullanmasam ve hiç alkol yuzunden kendimi rezil etmesem inanirdim. Ben rezil oldugum zamani gayet hatirliyorum saniye saniye herşeyi degil ama kabaca ne yaptigimi hatirliyorum. Oyle gecenin tamami yok olmuyor.
Patron kahve yapmıştır , gömleğinin düğmeleri açıktır , bizim kız yatakta Oh My God pişmanlığı yaşarken aramızda geçenlerden kimseye bir şey söylemeyelim demiştir .Birde sabah gözlerini zi tam olarak nerede açtınız?
Genç patronunuz neredeydi o esnada?
Uyandığınızda o yoksa yanınızda patron diye başka biriyle sevişmiş olmayasınız
Yani karısı donuna kadar alır demek istediniz sanırımEvli adamla?
Yani kadına bir şey olmaz da kocası bulur cezasını.
Yok yook adamın gömleği kızın üzerindedir. Bu hep böyle olmuşturPatron kahve yapmıştır , gömleğinin düğmeleri açıktır , bizim kız yatakta Oh My God pişmanlığı yaşarken aramızda geçenlerden kimseye bir şey söylemeyelim demiştir .
Evet gerçeklik ihtimali varsa bu da bir ihtimal tabiYa görüntülerini almışsa
Haberim olmayabilirdi, iyi bir gözlemci olmasaydımAmin amin darısı başınıza. Dedikodu arkadan yapılır yalnız hani konusu geçen baş aktörün haberi olmaz falan, siz bilirsiniz bu işleri. Bizimki dedikodu değil okuyabildiğinize göre. Komik şeyler yapmazsanız gülmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?