• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Kimse alkolden bişey hatırlamayacak kadar sarhoş olamaz o kadarı alkol komasına girmek olur o zaman da zaten sevişemezsiniz.ya başka bişey kullandınız ya da hatırlamıyorum demek işinize geliyor. Evli barklı adamlarla oturup içmeyeceksiniz o zaman. Zaten iş yemeği bu neden alkol var onu da anlamış değilim. Neyse

Adam araba kullanacak kadar ayık siz seviştiğinizi hatırlamayacak kadar baygınsanız bu istismardır. Ayrıca neden sadece sizi bırakıyor ortamda yanınızda gelebilecek başka biri yok muydu ya da eşli bir parti ise eşiyle gelen sizi bırakabilecek birileri. Ben olsam arkadaşım kendini kaybedecek kadar içtiyse bizimle gel biz bırakalım derim mesela. Konuda baya kopuk noktalar var. Bu arada alkol alan biriyim hatta bir kere aşırı içmiştim ama hiç her şeyi tamamen unuttuğum olmadı.

bılıncımı kaybedecek kadar sarhos oldum dıyebılmenız ıcın bılıncınızı kaybedecek kadar ıcmenız lazım oda 1 sıse ıcsenız yıne zor

ornek vermek gerekırse hayatımda hıc alkol almamıs bırıydım kokusunu bıle bılmezdim
balayında stres yaptım kapadokyadaydık belkı ıcersem sarhos falan olursam stresım gecer dedım
okuzgozu mu mandayuvasımı ne :KK70: adını bıle bılmem sarap aldık
1 sıseyı (tadını sevmedıgım ıcın) dıktım kafaya ıctım amac gevsemek
hıc alkol almamıs ben
kikirdedım yuzumde yanaklarımda bır yanma hıssettım bır sıcak bastı ama asla sarhos olmadım

bayılacak kadar sarhos olduysanız fıçı falan ıctınız heralde ?

Alkol kullaniyordum ama hiç hayatimda sarap icmedim 😁 bildigim kadariyla zaten saraplarin alkol oranlari düşük oluyor, ictiginizin alkol orani düşüktür yuzden etkilememiştir. 🤭 Her icki sert degildir. Ama yine de tamamen geceyi yok eden bir tur ben de bilmiyorum 🙄

Alkol kullaniyordum ama hiç hayatimda sarap icmedim 😁 bildigim kadariyla zaten saraplarin alkol oranlari düşük oluyor, ictiginizin alkol orani düşüktür yuzden etkilememiştir. 🤭 Her icki sert degildir. Ama yine de tamamen geceyi yok eden bir tur ben de bilmiyorum 🙄
Ne demek istiyorsun ? Yalan mı söylüyor konu sahibi ?
BU KADAR SİZOFREN Mİ ? ( evet evet evet ! :D )

Eh sen bide tekila üstü şarapla cilala bak neler oluyor:KK53::KK70:

Kızlar merhaba,

Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.

6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.

Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.

İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.

Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.

O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.

Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.

Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.

Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Gururum herseyden once gelir. İşi birakirim, o rezil adami da gormek istemem.
Ha ben bu duruma gelmiyim diye o alkolu en basinda o kdr icmezdim !

Bundan sonra, olan oldu nasilsa diye sana o gozle bakmasa iyidir ! Adamin karısina yazik olmus

Gururum herseyden once gelir. İşi birakirim, o rezil adami da gormek istemem.
Ha ben bu duruma gelmiyim diye o alkolu en basinda o kdr icmezdim !

Bundan sonra, olan oldu nasilsa diye sana o gozle bakmasa iyidir ! Adamin karısina yazik olmus
Mezig seni gormusken sorayım,yeni hayatın nasıl? Mutlu musun:dondurma::KK68:

Hatırlamıyormuşş 😋 inanmıyorum nasıl bir içki bu dün geceyi hatirlatmicak kadar , olsa ,olsa içki size bunları yapabilicek rahatlığı vermiştir , ne deyim🤷

Kızlar merhaba,

Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.

6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.

Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.

İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.

Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.

O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.

Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.

Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.

Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Biraz kurgu gibi geldi ama. Yani bence derhal bir iş bul ve ordan ayrıl. Yaşananlar yok sayılarak silinmiyor. Devamı olabilir. O zaman burda bir kadın aldatıldım yuvam dağıldı diye konu açabilir.

iş yemegınde tekıla ya da viski ıcmemıslerdır dıye dusunuyorum :)

ya saraptır ya sampanya o yuzden hıc alkol ıcmemıs ben bıle 1 sıseyle sarhos olamadıysam ıs yemegınde ıcecegınız bır kadehle bılıncınızı kaybedemezsınız dedım.

Back
X