Konu fake diye şikayet mi edildi acaba ? Konu sahibi gri olmuş. Neyse ben inandım bu konuya, böyle bir şeyi linçlenmekten zevk alıyor diye açamaz herhalde.
Konuyu fazla detay vermeden özet geçtiğim için gelen mantıklı soruların hepsine toplu olarak cevap verdim. Kullandığım ilaçların adına kadar yazdım.
İşte ben ne yazarsam yazayım siz tahmin ediyorsunuz hanımefendi, benim cevabımın önemi yok. Size göre ben o aşamaya nasıl geldiğimi ısrarla hatırlamıyorum dememe rağmen bile isteye ilişki yaşamışım.
İstediğinizi düşünebilirsiniz, girip bir forumda kime neyin günahını çıkaracağım? Sadece paylaşmak istedim.
Konuyu fazla detay vermeden özet geçtiğim için gelen mantıklı soruların hepsine toplu olarak cevap verdim. Kullandığım ilaçların adına kadar yazdım.
İşte ben ne yazarsam yazayım siz tahmin ediyorsunuz hanımefendi, benim cevabımın önemi yok. Size göre ben o aşamaya nasıl geldiğimi ısrarla hatırlamıyorum dememe rağmen bile isteye ilişki yaşamışım.
İstediğinizi düşünebilirsiniz, girip bir forumda kime neyin günahını çıkaracağım? Sadece paylaşmak istedim.
Canım senin bilinç altında varmış sevişmek .Yok ilacla ılgılı deıl bu tatlım .içkıylede ılgılı deıl .Bide ınsan içkiliyken her seyı hatırlıor.Adam tam bir mokmuş.
Aralarında daha önce hiçbirsey olmadığını iddia ettiği patronuyla sevişip aynı yatakta buluyor sabah kendini. Ev ya da otel oradan çıkıp işyerinde gidiyorlar tek kelime etmeden bunu yazan yetişkin bir insan ve bizim inanmamizı bekliyor.
Geceden kalma halleriyle ertesi sabah işe birlikte gidince, kimsede geceyi beraber geçirdiklerini anlamamıştır zaten birde işin o kısmı var Gerçi patron için ilk değildir bu durum muhtemelen.