HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Velovis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
227
318
53
Kızlar merhaba,

Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.

6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.

Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.

İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.

Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.

O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.

Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.

Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.

Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.

O kadar kötü müydü sevişme?
İş yemeğinde nasıl alkol sınırını aşıyorsunuz ki? Demek ki iş yemeği bitti siz baş başa içmeye devam ettiniz. ikinizin de rızası ile olmuş ama üzülürüm de o patronun karısına üzülürüm

İş yemeginde geceyi hatirlamayacak kadar sarhoş olmakta nebileyim.

Alkol yuzunden rezil oldugumda daha ogrenciydim gerci sabah hatirlamadigim bir yatakta uyanmamiştim ama . :))) Siz koskoca kadinsiniz yani alkol direnciniz dusmusse bile bunu içerken hissedebilirsiniz aslinda. Ayrica iş yemegi bu yani arkadas ortami degil ki alkol direnciniz olsa bile bardak bardak su gibi içmenin alemi var mi "is yemeginde?" Cok sacma geldi konu ya, olduysa da yapacak bir şey yok hatirlamamaya devam edin.

Eleştirmek için söylemiyorum sizin hayatınız zaten belli ki kötü de hissediyosunuz ama şeyi anlamadım: sabah bi kalktım aynı yataktayız? Nasıl bişey hatırlamazsınız, o zaman size tecavüz de etmiş olabilir? sarhoş olunca arada hatırlanmayan yerler olabiliyor eyv. Ama en son arabadauiyken hatırlayıp sonra sabah uyanmanız hiç mantıklı değil

Icecegine birsey atilmissa hatirlamayabilir..

Ya sanırım farklı bir içki içince direnç düşünce oluyor öyle şeyler. Benim de başıma geldi. Gerçi iş yemeği değildi kutlama parti gibi bir şeydi. Geceyi wc de sonlandırıp kimseye görünmeden tüymüştüm. Herkes beni aradı. Başım ağrıdı dedim arayanlara da

Ben bu seviştiğimi hatırlamıyorum, uyandığımda cıbıldaktım yalanına asla inanmıyorum kusura bakmayın. Alkolle olacak iş değil o başka maddelere bulaşmadıysanız.

Alkol sebebiyle kontrolümü yitirdim gardımı düşürdüm deyin inanalım. Ama bu hikayeye ben inanmam arkadaş. Yemişsiniz bir halt arkasında durun.

ayy çatır çatır sevişmişsiniz işte adamla "evli bir adamla" nasıl kaçıyor o sınır nasıl baş başa kalıyorsunuz hiç anlamış değilim dizi gibi anlatmışsın bir de gerçek hayatın böyle olmadığını ergen olmayyan her insan bilir anlayamadığım niye buraya yazdığınız?

Evli adamları çekiyor konu sahibi

Asla devami gelmesin bence yeni bir is arayip o ortamdan uzaklasmaya calisin ve cidden uzak durmaya calisin. Eger rahatsiz ederse sikayet edebileceginiz bir ortam varsa sikayet etmelisiniz bence. Patronun calisana mudurun astina yurumesi hic etik degil normal sartlarda basi yanan kisinin o olmasi lazim ama malesef Turkiye sartlarinda faturanin mudure kesilecegini sanmam. Olan size olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…