HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Ben de bir keresinde agir bir ilac kullandigimi unutup alkol almıştım. Ama sizin gibi olmadim.

Etkisini arttirdi evet ama ayilma surecinde yasadim onu. Aksamdan kalma halim çok dayanilmazdi.

Kiminle uyudum nasil uyandim biliyorum. Bilmiyorum diyene de inanmıyorum.

Yav bu kadın amaaağğn zaten olan oldu diye işten çıkmıyosa patronun sa gideri varsa debam wder yoksam böyle bi konu açmazdı

Konu biraz fake geldi

Hadi siz sarhoştunuz patronda mı sarhoştu ?

Siz o gözle bakmadınız hiç ama o bakmış demeli ki

Maddi durumum yok diyorsunuz da o işte ne kadar alıyorsunuz ? Ülkemiz şartları belli az çok herkes aşağı yukarı aynı parayı kazanıyor. O patronda size tutup 10-15 bin vermiyordur herhalde Aylık
Ortalama aynı paraya bir iş bulabilirsiniz yani bu olay gerçekse ben böyle bir şeyin üstüne pişmansam o ortamda çalışmam
Bunun sonu metresliğe kadar gider.

niye ölü taklidi yapıyorsunuz ki? kaçmayın konuşun adamla ne oldu tam olarak öğrenirsiniz ve sonrası için ümitlenmemesi daha doğrusu beklentiye girmemesi konusunda uyarırsınız malum işi bırakamayacaksınız

1- Madem ilaç alınıyor, hiç mi prospektüs okunmuyor? Ulen ben Parol'un bile reçetesini okurum. Ne neyle kullanılır, hangisini yiyip içmemem gerektiğini iyice aklıma kazırım. Kullandığım ilacın biri greyfurtla etkileşime giriyormuş, düşünebiliyor musunuz? Allah'ın greyfurtuyla! Hiç de sevmem kendisini, ama suyunu sıkıp bazen zorla içiyordum, yararlı diye. Dedim Rosa içme, bak geberirsin.
2- İş yemeğinde ne diye kafayı bulduracak vaziyette içiyorsunuz ki? Yemeğin yanında kuş yudumuyla iki fırt al geç. Ne diye bardak bitiriyorsunuz? Bir iki yudumla olacak şey değil, bariz bardak bitirmişsiniz. Dost meclisi değil, bir şey değil, arkanızı toplayacak kimse yok. Kime ve neye güveniyorsunuz? G.tü başı dağıtacaksam ben olsam, güvendiğim birinin olmasını isterdim yanımda ki toplasın.
3- Olay gerçekse o patron da pek sağlam ayakkabı değilmiş. Sarhoş kadın isterse üstüne çıkıp tepinsin, yine de dokunmamalıydı. Adresini hatırlıyorsa kadın ya evine bırakılır ya da yatırsaymış bir kanepeye.
Olay baştan sona fiyaskolar silsilesi.

Evli adamla?
Yani kadına bir şey olmaz da kocası bulur cezasını.
Bunu demiyorum ben hanımefendi
Hukukta zina suçtan sayılmıyor ki maalesef TCK kapsamında yeri yok 1999 mesut yılmaz mi ne kaldırdı halen de öyle

Allah sizin gibilerini ıslah etsin sizin gibilerinin yüzünden kaç yuva yıkıldı.
Bırakın artık şu evli erkekleri bekar mi yok dünyada.

Alkollü iş yemeği yapacak kadar profesyonel şirket ama çalışanı evlere servis edecek kişinin koca patron olması kadar ufak ölçekli bir şirket demek ki.
Ayrıca patron size ilaç hap fln atmadıysa öyle sabah kalktım saten yorgana sarılmış ağlıyordum durumu da olmaz.
Cool hikaye ama zayıf fantezi beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…