- 29 Mayıs 2021
- 14.130
- 92.048
- 548
- 36
Yaz dizilerinde oluyordu bublae, ki i sahibi mevsimleri karıştırmısş birazPatron kahve yapmıştır , gömleğinin düğmeleri açıktır , bizim kız yatakta Oh My God pişmanlığı yaşarken aramızda geçenlerden kimseye bir şey söylemeyelim demiştir .
Valla benim bastırılmış bir sevişme dürtüm yok. O yüzden öyle birşey olmadı.tamam ama bu gecelerinizden birinde biriyle seviştiniz mi peki hatırlamadığınız oldu mu?
bence üstündeki beyaz sarılı çarşafları kaldırıp şöylee bir bakmıştır çıplak mıyım diye ondan sonra yan tarafa dönüp sırtı çıplak uyuyan patronunu görmüştür ve oradan tüymek suretiylee uzaklaşmıştır
Adam uyanmadan kaçtı diyeceğim ama yatak muhtemelen kendi yatağı. Adamı evde bırakıp tüydüyse bilemeyeceğim.
Yaz dizilerinde oluyordu bublae, ki i sahibi mevsimleri karıştırmısş biraz
Ben hamilelik haberi istiyorum bu hikayeye böyle pek bir kuru kalmış. Genç patronla, fakir kızı bir araya getirecek başka bir sebep olmalı.
Peşimi bırak beğenmedimi mi?YA ne dedikoducusunuz. Az önceki bir konuya, gayet mantıklı bir yorumuma beğenmedim yapan o. Ben de peşimi bırak begenmemesi attım iki tane . O peşimde. O başlattı. Ben kin tutan biri değilim. Ama pesimde olan kendisi. Anlatabildim mi? Jskdkdkd
İlk iş yemeğimde, yaş tabi 22 filan o zamanlar, çok sarhoş olmuştum. Ama o kdr hatırlayamacak kdr değil. Ondan sonra genel kuralım var, iş yemeklerinde 1 kadehten fazla içmem.ama iş yemeği gibi bir ortamda ne kadar içilebilir ki..
sizin bahsettiğiniz sarhoş olana kadar içmektir diye umuyorum
Beyaz çarşafa sarılarak yataktan kalkmış, çıplak ayakla parmak uçlarında yürüyerek yerden kıyafetlerini ve topuklu ayakkabılarını toplayıp kameranın çekmediği odaya doğru yol almıştır giyinmek için. Ve diğer sahneye geçilir.
Hangi filmdi bu ya?
Aa hatırladım; hepsi sjsjkl
resmen fılm sahnesı gıbı canlandı gozumdeAdamın performans kötü , hikaye daha kötü
Kumru sen misin ?
Bir de bişi unutmuşsun çarşafı üzerine çekip , dudağını ısırarak ‘ naptık biss’ dedin mi ?
Sonrasında da patron sert bir kahve ikram etti ve sen onun gömleğini giydin ? Birlikte yudumlaştınız
Ya da şey olabilir, patronunun haberi olmadan doğurur çocuğu, yıllar sonra bir şekilde bir araya gelirler ve tüm gerçek ortaya çıkarhamile de kalır tabi ki ama o konuyu önümüzdeki ay açar . Zaten mutsuzmuş , boşanacaklarmış der ve doğurur bebeği .
denemek lazımKonudan bağımsız antidepresan sarhoş olma derecesini düşürüyor mu
Yasak elma Feyyyyyzağ ?Ya da şey olabilir, patronunun haberi olmadan doğurur çocuğu, yıllar sonra bir şekilde bir araya gelirler ve tüm gerçek ortaya çıkar
Kesin aldı kesin. Konu sahibinin pavyonda şarkıcı olmasına az kaldı.Evet gerçeklik ihtimali varsa bu da bir ihtimal tabi
Ben sizi hep küçük bir kız gibi görüyorum profil fotonuzdan ötürü. Alkol eşiğim yüksektir vodka bira vs dediğinizde küçük çaplı şok geçirdim bi ahsjdkYapacak bir şey yok valla olan olmuş. Yeni iş aramaya başlayın. Normalde bende hiç inanmam hatırlamıyorum muhabbetine. Alkol eşiğim yüksektir vodka şarap bira karıştırsam bile pek etkilenmem ama bir gün sadece 4 vodka ile o geceyi hiç hatırlamadığım oldu. Allahtan yanımda sadece güvendiğim insanlar vardı. Hala garipserim nasıl öyle olduğunu.
halbuki gerçekten böyle bişe olsa mesela ben olsam:
öyle uyanınca bi dumur olur sonra adamı gelişigüzel bi tekmiklerim yataktan yuvarlanır düşer
kendine gelince de noldu lan dün gece diye sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?