1 kadehle bu denlı sarhos olmazsınız ılac kullanan bırı alkole temkınlı yaklasır sız bayaa bıldıgınız ısteyerek sarhos olmussunuz ya da onun arkasına sıgınmak ıstıyorsunuzKızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Ban yemeye değmez ama ya, simdi isin yok 2 gün uğraş durHofff,valla gel beni lincle konusu yemin ediyorum. Sonra esip gurluyorsunuz
Çekilin ben geldim. Valla bu black-out işi doğru arkadaşlar, kendimden biliyorum. Belli bir saatten sonrasını hiç ama hiç hatırlamadığım çok zamanım var.
Hatta yaşlandıkça bunun sıklığı artığı için içki ile arama mesafe koydum. Çünkü birşey yapmadığımı bilsem de acaba birine yanlış birşey söyledim mi, acaba kendimi nasıl rezil ettim pişmanlığı beni yiyip bitiriyordu.
Bükmüş bükeceği yeri baksana utanıyoPatronun neresini bükmüş
Kadini da tanimiyorum kiKadın sütten çıkmış ak kaşık gibi konusuyor. Bence tatlı değil
Ay ne dedi kacirdim demekSaydıracağını saydırdı zaten
Hayır bunlarda adam portakal suyundan bir yudum alıp holdinge gitmiş,çünkü neden gitmesinUzuuuun bir suredir icmeyen bu isi kapatmis bir kadinim. Ama hic icmesek, nasil sarhos olunur bilmesek, omrumuzde is yemegi gormesek inanacagiz. İfrad ve tefrid arasindaki ince noktada dursaydiniz o halde, is yemeginde 1 bilemedin 2 kadeh alirsin uzuun bir surede ve minicik yudumlar ile icersin. Fazlasi bana dokunuyor dersin konu kapanir.
Sizinki bayagi Turk filmi efektli olmus, filmlerde genelde uyaninca adamin sigara icisi goruntusu oluyor... Sabah nasil ayrildiniz, 2 kelime bile konusmadan mi, sormadiniz mi neden boyle birseye tavassut ettiniz hem de evliyken diye vb vb...
Kadın derken konu sahibini kast ettim.Kadini da tanimiyorum kiama gulerek boyle konusan insanlara bayiliyorum ben direk kavga edici bir insan oldum bu sitede
Ay ne dedi kacirdim demekaz yavas kavga edin nasil goreyim hepsini
Haaa Yok ben ondan bahsetmiyorum o zaten hic inandirici gelmedi banaKadın derken konu sahibini kast ettim.
Yani konu sahibi sütten çıkmış ak kaşık mı?
Tecavüz mecavüz palavra. Yaşını bile belirtmiş adamın, neyse.
zaten bu kadın sızıp kaldıysa olay istismara giderKomaya girmesi gerekli bir sey hatirlamiyorum demesi icin o da sadece alkol varsa.Sadece sizip kalmadan son sureci hatirlamazsin zil zurnayken onun disinda cogunlukla her seye vakifsindir.
No 309Haaa Yok ben ondan bahsetmiyorum o zaten hic inandirici gelmedi banaicmis de unutmusta iki sezônluk dizi cikardi ortaya
Sabah uyanıp adamı gördüğünüz an başka yere mi ışınlandınız? "Nayır nolamaz, bunu bana yapamazsın" da mı demediniz? Konu konuyu açardı belki.
Adam uyanmadan kaçtı diyeceğim ama yatak muhtemelen kendi yatağı. Adamı evde bırakıp tüydüyse bilemeyeceğim.Sabah uyanıp adamı gördüğünüz an başka yere mi ışınlandınız? "Nayır nolamaz, bunu bana yapamazsın" da mı demediniz? Konu konuyu açardı belki.
Ustune bastin ayagini cek lutfenNo 309
Çünkü kk kadınları onu çiğ çiğ yer ahjajsmddzaten bu kadın sızıp kaldıysa olay istismara gider
ama ben sanmıyorum yani
konu sahibi fazla linçlenmemek için böyle diyor büyük ihtimal
çok alkol alıp telefonumu kaybetmiştim geçen yıl ama o anlarda nereye koyduğumu falan hatırlamıyorum sadece. gecenin devamında biriyle sevişsem hatırlardım herhalde bence siz de hatırlardınız. yani bu normal bi olay değil ilaçlanmadığı sürece
İnşallah ispatlanırAldatmayı ispatlarsa hem kocasına hem kadına tazminat davası açabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?