• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Patron kahve yapmıştır , gömleğinin düğmeleri açıktır , bizim kız yatakta Oh My God pişmanlığı yaşarken aramızda geçenlerden kimseye bir şey söylemeyelim demiştir .
Yaz dizilerinde oluyordu bublae, ki i sahibi mevsimleri karıştırmısş biraz:KK70:

Ben hamilelik haberi istiyorum bu hikayeye böyle pek bir kuru kalmış. Genç patronla, fakir kızı bir araya getirecek başka bir sebep olmalı.

tamam ama bu gecelerinizden birinde biriyle seviştiniz mi peki hatırlamadığınız oldu mu?
Valla benim bastırılmış bir sevişme dürtüm yok. O yüzden öyle birşey olmadı.

Ama bu tamamen bilinçaltı alakalı bir durum. Benim kimseyi kırmamak adına söyleyemediklerim var. Çok çok İçince onları çat çat söylüyormuşum, ki keşke sevişsem. Daha az zararla atlatırım.

Son düzenleme:
bence üstündeki beyaz sarılı çarşafları kaldırıp şöylee bir bakmıştır çıplak mıyım diye ondan sonra yan tarafa dönüp sırtı çıplak uyuyan patronunu görmüştür ve oradan tüymek suretiylee uzaklaşmıştır

Beyaz çarşafa sarılarak yataktan kalkmış, çıplak ayakla parmak uçlarında yürüyerek yerden kıyafetlerini ve topuklu ayakkabılarını toplayıp kameranın çekmediği odaya doğru yol almıştır giyinmek için. Ve diğer sahneye geçilir.
Hangi filmdi bu ya?
Aa hatırladım; hepsi sjsjkl

Yaz dizilerinde oluyordu bublae, ki i sahibi mevsimleri karıştırmısş biraz:KK70:

Ben hamilelik haberi istiyorum bu hikayeye böyle pek bir kuru kalmış. Genç patronla, fakir kızı bir araya getirecek başka bir sebep olmalı.
😂 hamile de kalır tabi ki ama o konuyu önümüzdeki ay açar . Zaten mutsuzmuş , boşanacaklarmış der ve doğurur bebeği .

YA ne dedikoducusunuz. Az önceki bir konuya, gayet mantıklı bir yorumuma beğenmedim yapan o. Ben de peşimi bırak begenmemesi attım iki tane . O peşimde. O başlattı. Ben kin tutan biri değilim. Ama pesimde olan kendisi. Anlatabildim mi? Jskdkdkd
Peşimi bırak beğenmedimi mi? 🤣 Trafikte korna, kkda beğenmedim butonu. İkisini de amacına uygun kullanan yok :D

ama iş yemeği gibi bir ortamda ne kadar içilebilir ki..
sizin bahsettiğiniz sarhoş olana kadar içmektir diye umuyorum:KK70:
İlk iş yemeğimde, yaş tabi 22 filan o zamanlar, çok sarhoş olmuştum. Ama o kdr hatırlayamacak kdr değil. Ondan sonra genel kuralım var, iş yemeklerinde 1 kadehten fazla içmem.

Black-outlar çok içince değil, karıştırınca oluyor. Mesela 2 şişe şarap iç, anca sarhoş olursun. Ama 2 kadeh şarap iç, üstüne kokteyl iç, üzerine iki tekila shot at. Gece kayıp, yarına hiçbir şey hatırlamazsın.

Beyaz çarşafa sarılarak yataktan kalkmış, çıplak ayakla parmak uçlarında yürüyerek yerden kıyafetlerini ve topuklu ayakkabılarını toplayıp kameranın çekmediği odaya doğru yol almıştır giyinmek için. Ve diğer sahneye geçilir.
Hangi filmdi bu ya?
Aa hatırladım; hepsi sjsjkl

halbuki gerçekten böyle bişe olsa mesela ben olsam:
öyle uyanınca bi dumur olur sonra adamı gelişigüzel bi tekmiklerim yataktan yuvarlanır düşer
kendine gelince de noldu lan dün gece diye sorarım😂😂😂

Adamın performans kötü , hikaye daha kötü :KK70:
Kumru sen misin ? :KK70:
Bir de bişi unutmuşsun çarşafı üzerine çekip , dudağını ısırarak ‘ naptık biss’ dedin mi ?
Sonrasında da patron sert bir kahve ikram etti ve sen onun gömleğini giydin ? Birlikte yudumlaştınız 😂
resmen fılm sahnesı gıbı canlandı gozumde

Uyandığınızda küçük bir çığlık atıp şaşkın bi şekilde yanınızda yüzüstü uyuyan adama bakıp, hemen akabinde beyin bol tshirtünü giyip evden kaçtınız mı?

Ben bu 'içkiliydim hatırlamıyorum' muhabbetlerine çok gülerim :KK70:Zil zurna sarhoş olup normalde yatmayacağınız bir adamla yatarsınız evet ama sonrasını da hatırlarsınız.

Şimdi kendimden yola çıkıyorum da 3-5 tane volim içip (volim örneğini verdim çünkü sadece ergenlerin içtiği hızlı kafa yapan bir içki) üstüne başka içkiler de karıştırıp sarhoş olduğumda bile sonrasında her şeyi hatırlıyor olurum. Ayrıca iş yemeğinde şarap falan içilir diye düşünüyorum ki 2-3 kadeh şarap bile sizi anca gevşetir yani tam çakırkeyif yapmaz. Yemek sırasında da yudum yudum içilir sanki bize üç şişeyi hızlıca içip kalkmışsınız gibi palavra atmayın bence.

Bana kalırsa siz adamla yatmışsınız, hem de gayet ayık kafayla öncesinde en fazla çay içmişsinizdir çünkü alkol tüketen biri olduğunuzu düşünmedim yazdığınız senaryodan ötürü. Sonrasında da hikayeyi burada anlatırken daha az tepki almak için sarhoştum detayını eklediniz. İki durumda da evli patronunuzla yatmış bir kadınsınız.

Yapacak bir şey yok valla olan olmuş. Yeni iş aramaya başlayın. Normalde bende hiç inanmam hatırlamıyorum muhabbetine. Alkol eşiğim yüksektir vodka şarap bira karıştırsam bile pek etkilenmem ama bir gün sadece 4 bardak vodka ile o geceyi hiç hatırlamadığım oldu. Allahtan yanımda sadece güvendiğim insanlar vardı. Hala garipserim nasıl öyle olduğunu.

Yapacak bir şey yok valla olan olmuş. Yeni iş aramaya başlayın. Normalde bende hiç inanmam hatırlamıyorum muhabbetine. Alkol eşiğim yüksektir vodka şarap bira karıştırsam bile pek etkilenmem ama bir gün sadece 4 vodka ile o geceyi hiç hatırlamadığım oldu. Allahtan yanımda sadece güvendiğim insanlar vardı. Hala garipserim nasıl öyle olduğunu.
Ben sizi hep küçük bir kız gibi görüyorum profil fotonuzdan ötürü. Alkol eşiğim yüksektir vodka bira vs dediğinizde küçük çaplı şok geçirdim bi ahsjdk:deli:

halbuki gerçekten böyle bişe olsa mesela ben olsam:
öyle uyanınca bi dumur olur sonra adamı gelişigüzel bi tekmiklerim yataktan yuvarlanır düşer
kendine gelince de noldu lan dün gece diye sorarım😂😂😂

Yani di mi?
İnsan hatırlamadığı bir gece yaşasa, adamın tekinin yanında çıplak uyansa "noluyor lan ne yaptın bana" diye cinnet geçirir.
"Tüh ya genç ve evli patronumla ateşli bir gece geçirdim galiba öf .ss nys ekonomi de çık kiti zitin" demez.

Back
X