• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Patronun neresini bükmüş yorumuna çok güldüm . Allahta sizi güldürsün valla 😂
Bunlar hep tv dizilerinin kafası . Her dizide bir patron ve patronuyla bir şekilde aşk yaşayan , çalışan 😒
Yok iş yemeğinde çok içmiş , yok ilacı bilmem ne yapmış , patronun arabasına binmiş , uyandığında çıplak yatıyormuş 😂😂😂 Hep dizi kafası . Hatta eskiden bir dizi vardı , Halit Ergenç ve şimdiki karısı oynuyordu , kadın para içim mecburen sevişmişti 😂 aynısı değilse ben de bir şey bilmiyorum.
Mesela zombili bir dizi çekilse veya şeytanlar vs bak bakalım müdürüm beni emcükledi diyen çıkacak mı ? Veya müdürüm beni ele geçirdi, Winchester kardeşler neredesiniz diyen 😂

Yok bebişim hatırlanmıyor. Yani en azından benim tamamen karanlık gecelerim var. Gece yatarken herşeyi hatırlıyorum ama sabah kalkınca tamamen karanlık.

Hatta ben artık ertesi günlerde öyle bir pişmanlık yaşıyordum ki, yatarken kendime not yazıyordum, “gece hiçbir şey olmadı, kimseye kötü birşey demedin, kimseyi kırmadın, boşuna pişman olup gününü harap etme” diye.

tamam ama bu gecelerinizden birinde biriyle seviştiniz mi peki hatırlamadığınız oldu mu?

insanın alkol direnci düşük olabilir de nasıl bir hapmış o alkol direncini bu kadar yerlere düşüren.. ve iş yemeğinde ne içmiş olabilirsin ki seni bu kadar çarptı yani yemekte içilen de cin vodka vs değildir herhalde..pek inanasım gelmedi nedense. komple sevişme kısmının asla beyninizde yeri olmaması da öyle.. bilemedim. dizi olur ama bundan türk halkı gayet izler:KK48: sonrası ne oldu.. bize sonrasından haber ver:KK70:

Patronun neresini bükmüş yorumuna çok güldüm . Allahta sizi güldürsün valla 😂
Bunlar hep tv dizilerinin kafası . Her dizide bir patron ve patronuyla bir şekilde aşk yaşayan , çalışan 😒
Yok iş yemeğinde çok içmiş , yok ilacı bilmem ne yapmış , patronun arabasına binmiş , uyandığında çıplak yatıyormuş 😂😂😂 Hep dizi kafası . Hatta eskiden bir dizi vardı , Halit Ergenç ve şimdiki karısı oynuyordu , kadın para içim mecburen sevişmişti 😂 aynısı değilse ben de bir şey bilmiyorum.
Mesela zombili bir dizi çekilse veya şeytanlar vs bak bakalım müdürüm beni emcükledi diyen çıkacak mı ? Veya müdürüm beni ele geçirdi, Winchester kardeşler neredesiniz diyen 😂
Bindirbirgece:KK70::KK70::KK70:

Birde sabah gözlerini zi tam olarak nerede açtınız?
Genç patronunuz neredeydi o esnada?
Uyandığınızda o yoksa yanınızda patron diye başka biriyle sevişmiş olmayasınız :KK43:

Birde sabah gözlerinin tam olarak nerede açtınız?
Uyandığınızda o yoksa yanınızda patron diye başka biriyle sevişmiş olmayasınız :KK43:
Bardak hala sıcak,fazla uzaklaşmış olamazlar :KK70::KK70:

Yok bebişim hatırlanmıyor. Yani en azından benim tamamen karanlık gecelerim var. Gece yatarken herşeyi hatırlıyorum ama sabah kalkınca tamamen karanlık.

Hatta ben artık ertesi günlerde öyle bir pişmanlık yaşıyordum ki, yatarken kendime not yazıyordum, “gece hiçbir şey olmadı, kimseye kötü birşey demedin, kimseyi kırmadın, boşuna pişman olup gününü harap etme” diye.
ama iş yemeği gibi bir ortamda ne kadar içilebilir ki..
sizin bahsettiğiniz sarhoş olana kadar içmektir diye umuyorum:KK70:

Kendinizi kaybetseniz oradan kimseye gorunmeden tuyemezdiniz işte. :) En son arabaya bindigini hatirlayip ondan sonra hicbir sey hatirlamayip yatakta uyanma olayi sadece filmlerde olur hangi alkol bu yani 😂 Hayatimda hiç kullanmasam ve hiç alkol yuzunden kendimi rezil etmesem inanirdim. Ben rezil oldugum zamani gayet hatirliyorum saniye saniye herşeyi degil ama kabaca ne yaptigimi hatirliyorum. Oyle gecenin tamami yok olmuyor. 🙄

O bana da olmadı canım sabah yatakta farketmek falan saçmalık. Her şeyi koyverip her haltı yemek isteyebilirsin o kafayla. Ama sabah pişman da olsan hatırlarsın 😀

Birde sabah gözlerini zi tam olarak nerede açtınız?
Patron kahve yapmıştır , gömleğinin düğmeleri açıktır , bizim kız yatakta Oh My God pişmanlığı yaşarken aramızda geçenlerden kimseye bir şey söylemeyelim demiştir .

Adamın performans kötü , hikaye daha kötü :KK70:
Kumru sen misin ? :KK70:
Bir de bişi unutmuşsun çarşafı üzerine çekip , dudağını ısırarak ‘ naptık biss’ dedin mi ?
Sonrasında da patron sert bir kahve ikram etti ve sen onun gömleğini giydin ? Birlikte yudumlaştınız 😂

Adam bir açıklama yapmadı mı yatakta yalnız mı uyandınız yalnız uyandıysanız kimin yatağında olduğunuzu nasıl anladınız?
Sormadınız mı ne oldu diye?
Hatırlamıyorsanız vs vs size tecavüz mü etmiş yani?
Ben bunca yıldır alkol kullanıcısıyım tüm sevişmelerimi hatırlıyorum sonuçta siz sızdıktan sonra cinsel ilişki yaşanmışsa bu tecavüzdür
Ay yemeyin bizi

Ölü taklidi yapmanıza gerek yok gerek olsaydı adam size bir şey derdi ne bileyim konuşmaya çalışırdı aa konuşmaya çalışmış ay o trip de beni bitiriyor ha djdjdjd ay çok alkolküydüm dkdkd yanlışlıkla sevişmişim hatırlamıyorum ühü ühüüüü
Bal gibi isteyerek olan bir olay olmuş he ben olsam konuşurdum bir bok yemişim en azından iş ortamında muhattap olmalıyum bir dsha böyle bir olay yaşanmasın pişmanım vs vs konuşurdum yani
Hani işi bırakamıyorsunuz ama çatır çutur sevişip ay hatırlamıyorum diyorsunuz ya
He kaldı ki tek gecelik ilişki olarak kalırsınız bence kimse kendisini öyle tehlikeye atmaz

Asıl durum umarım kadın öğrenir adamın kıçına tekmeyi basar
Ha ben nedense sadece bir senaryo olduğunu düşünüyorum

Patron kahve yapmıştır , gömleğinin düğmeleri açıktır , bizim kız yatakta Oh My God pişmanlığı yaşarken aramızda geçenlerden kimseye bir şey söylemeyelim demiştir .
Yok yook adamın gömleği kızın üzerindedir. Bu hep böyle olmuştur 😂

Amin amin darısı başınıza. Dedikodu arkadan yapılır yalnız hani konusu geçen baş aktörün haberi olmaz falan, siz bilirsiniz bu işleri. Bizimki dedikodu değil okuyabildiğinize göre. Komik şeyler yapmazsanız gülmeyiz 😂
Haberim olmayabilirdi, iyi bir gözlemci olmasaydım 🙂

Aklıma ne geldi , bizim üniversite yurdunda bir arkadaş vardı çok içerdi . Komik bir kızdı da . Bir gece sarhoşken oyuncak pandasıyla öpüşüyordu . Elinden zor aldık hayvancağızı 😂 belki öyle bir şey de olmuştur .

Back
X