1 kadehle bu denlı sarhos olmazsınız ılac kullanan bırı alkole temkınlı yaklasır sız bayaa bıldıgınız ısteyerek sarhos olmussunuz ya da onun arkasına sıgınmak ıstıyorsunuzKızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
kendınızı berbat hıssetmelısınız, buyuk hata yapmıssınız
bırakıp gıdemem ne yapayım dıyorsunuz aramızda para toplayıp borcunuzu mu odeyelım ? bırakıp gıdemıyorsanız calısacaksınız ıste ?