• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Kızlar merhaba,

Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.

6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.

Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.

İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.

Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.

O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.

Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.

Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.

Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
1 kadehle bu denlı sarhos olmazsınız ılac kullanan bırı alkole temkınlı yaklasır sız bayaa bıldıgınız ısteyerek sarhos olmussunuz ya da onun arkasına sıgınmak ıstıyorsunuz

kendınızı berbat hıssetmelısınız, buyuk hata yapmıssınız

bırakıp gıdemem ne yapayım dıyorsunuz aramızda para toplayıp borcunuzu mu odeyelım ? bırakıp gıdemıyorsanız calısacaksınız ıste ?

Çekilin ben geldim. Valla bu black-out işi doğru arkadaşlar, kendimden biliyorum. Belli bir saatten sonrasını hiç ama hiç hatırlamadığım çok zamanım var.

Hatta yaşlandıkça bunun sıklığı artığı için içki ile arama mesafe koydum. Çünkü birşey yapmadığımı bilsem de acaba birine yanlış birşey söyledim mi, acaba kendimi nasıl rezil ettim pişmanlığı beni yiyip bitiriyordu.

çok alkol alıp telefonumu kaybetmiştim geçen yıl ama o anlarda nereye koyduğumu falan hatırlamıyorum sadece. gecenin devamında biriyle sevişsem hatırlardım herhalde bence siz de hatırlardınız. yani bu normal bi olay değil ilaçlanmadığı sürece

Uzuuuun bir suredir icmeyen bu isi kapatmis bir kadinim. Ama hic icmesek, nasil sarhos olunur bilmesek, omrumuzde is yemegi gormesek inanacagiz. İfrad ve tefrid arasindaki ince noktada dursaydiniz o halde, is yemeginde 1 bilemedin 2 kadeh alirsin uzuun bir surede ve minicik yudumlar ile icersin. Fazlasi bana dokunuyor dersin konu kapanir.
Sizinki bayagi Turk filmi efektli olmus, filmlerde genelde uyaninca adamin sigara icisi goruntusu oluyor... Sabah nasil ayrildiniz, 2 kelime bile konusmadan mi, sormadiniz mi neden boyle birseye tavassut ettiniz hem de evliyken diye vb vb...
Hayır bunlarda adam portakal suyundan bir yudum alıp holdinge gitmiş,çünkü neden gitmesin:KK8::KK70::KK70:

Hiç inandırıcı değil.
Hadi siz kendinizi kaybettiniz diyelim, inanalım, patron? Sizi istismar etmiş o zaman. Ve siz hala aynı iş yerinde çalışmaya devam.
Çünkü ekonomi malum.
Çünkü patron genç.

Kadini da tanimiyorum ki 🤣 ama gulerek boyle konusan insanlara bayiliyorum ben direk kavga edici bir insan oldum bu sitede 🥲

Ay ne dedi kacirdim demek 🥲az yavas kavga edin nasil goreyim hepsini🤣
Kadın derken konu sahibini kast ettim.
Yani konu sahibi sütten çıkmış ak kaşık mı?
Tecavüz mecavüz palavra. Yaşını bile belirtmiş adamın, neyse.

Ben de gençken en son güneşin batışını izlerken votkayı diktiğimi hatırlıyorum.
Sonra arkadaşlarıma sizi seviyorum diye sarıldığımı. Arada yarım saatlik kesit eksik gibi. Hava kararmış beni kusmaya tuvalete götürüyorlar. Yatakta uyanacak kadar zaman geçmedi.
Muhtemelen içeceğinde alkol harici bir şeyler karışmış.

Komaya girmesi gerekli bir sey hatirlamiyorum demesi icin o da sadece alkol varsa.Sadece sizip kalmadan son sureci hatirlamazsin zil zurnayken onun disinda cogunlukla her seye vakifsindir.
zaten bu kadın sızıp kaldıysa olay istismara gider
ama ben sanmıyorum yani
konu sahibi fazla linçlenmemek için böyle diyor büyük ihtimal

Sabah uyanıp adamı gördüğünüz an başka yere mi ışınlandınız? "Nayır nolamaz, bunu bana yapamazsın" da mı demediniz? Konu konuyu açardı belki.

bence üstündeki beyaz sarılı çarşafları kaldırıp şöylee bir bakmıştır çıplak mıyım diye ondan sonra yan tarafa dönüp sırtı çıplak uyuyan patronunu görmüştür ve oradan tüymek suretiylee uzaklaşmıştır

Sabah uyanıp adamı gördüğünüz an başka yere mi ışınlandınız? "Nayır nolamaz, bunu bana yapamazsın" da mı demediniz? Konu konuyu açardı belki.
Adam uyanmadan kaçtı diyeceğim ama yatak muhtemelen kendi yatağı. Adamı evde bırakıp tüydüyse bilemeyeceğim.

bılıncımı kaybedecek kadar sarhos oldum dıyebılmenız ıcın bılıncınızı kaybedecek kadar ıcmenız lazım oda 1 sıse ıcsenız yıne zor

ornek vermek gerekırse hayatımda hıc alkol almamıs bırıydım kokusunu bıle bılmezdim
balayında stres yaptım kapadokyadaydık belkı ıcersem sarhos falan olursam stresım gecer dedım
okuzgozu mu mandayuvasımı ne :KK70: adını bıle bılmem sarap aldık
1 sıseyı (tadını sevmedıgım ıcın) dıktım kafaya ıctım amac gevsemek
hıc alkol almamıs ben
kikirdedım yuzumde yanaklarımda bır yanma hıssettım bır sıcak bastı ama asla sarhos olmadım

bayılacak kadar sarhos olduysanız fıçı falan ıctınız heralde ?

çok alkol alıp telefonumu kaybetmiştim geçen yıl ama o anlarda nereye koyduğumu falan hatırlamıyorum sadece. gecenin devamında biriyle sevişsem hatırlardım herhalde bence siz de hatırlardınız. yani bu normal bi olay değil ilaçlanmadığı sürece

Yok bebişim hatırlanmıyor. Yani en azından benim tamamen karanlık gecelerim var. Gece yatarken herşeyi hatırlıyorum ama sabah kalkınca tamamen karanlık.

Hatta ben artık ertesi günlerde öyle bir pişmanlık yaşıyordum ki, yatarken kendime not yazıyordum, “gece hiçbir şey olmadı, kimseye kötü birşey demedin, kimseyi kırmadın, boşuna pişman olup gününü harap etme” diye.

Back
X