Hayatımın Dilemması

Zaten şu andaki üzüntüm de sadece çocuk istememesi değil, kandırılmışlık hissi de rol oynuyor.

Allah yardımcınız olsun. Evet sizin durumunuz da bizimkine benzer sadece roller değişik. Aslında sizin ve eşimin korkusunu anlıyorum. Hele de son zamanlarda eşim de ben de suriye kamplarında geçici görevlendirmeyle çalıştık. Ve oradaki içler acısı durumu biliyorum. Ama iyi yapabileceğimize ve olursa yavrumuza güzel bir gelecek sağlayabileceğime olan inancım daha büyük. Tabi ki bir de çocuğumu yetiştirme isteği. Etraftaki yanlışları görünce evladıma daha doğrusunu öğretme isteği vs vs vs.

İkimizin de sorununun cevabını bilmiyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

Tabi ki isteğinize saygı duyuyorum. Naçizane önerim eşinize baştan beri açık olun.

Bende bundan korkuyorum.

Güzel temenniniz için teşekkürler. Öneriniz çok naif ve benim yapıma uygun. Ve belirtmeden geçemeyeceğim ki dünyada kusursuz hiçbir şey yok tabiki.

Evet tesbitiniz doğru. Öneriniz için de çok teşekkürler ama ne yazık ki eşimi aile terapistine ikna edebileceğimi zannetmiyorum.

Kesinlikle size katılıyorum. Boşanma son tercih ve dile getirildimi dönüşü yok. Yalnız dediğiniz konuşmaları defalarca yaptık. Şimdi kesin karar alma aşamasındayım. Sonrasında tabiki eşimle tekrar bir konuşma yapacağız.

Güzel temenniniz için çok teşekkürler. Allah evlatlarınızı hayırla size bağışlasın. :)

Ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Gerçekten çocuk için gelecek kaygısı çok yüksek. Ayrılık fikrine nasıl yaklaşacağını bilmiyorum hiç dile getirmedim. Sonuçta sadece çocuk istemiyorum ki, ikimizin çocuğu olsun istiyorum. Ama ayrılığa pek yanaşacağını sanmıyorum. Evlilik hayatımızdan çok mutlu. Nöbete kaldığım tek gece bile beni çok özlediğini devamlı söyler ve hissettirir.

Maalesef haklısınız.

senin adina üzüldüm zor bi durum belkide bi hastalik nedenle veya cocugunun olmiycani biliyordur ve böyle gecicdiriyordur kendine yediremedi icin bu sekilde bi yaklasimda bulundunmu ?

Sanmıyorum. Aslında ilk başta ben de öyle düşündüm. Ama hem kendisine sorduğum, hem de yaptığım araştırmalar (bunu utanarak yazıyorum, tüm dosyalara erişim hakkım var ve eşimin tıbbi kayıtlarını inceledim) sonunda en ufak bir bulguya bile rastlamadım. Hayırlısı.

Aynı noktadayım ne yazık ki.

Bu konuda net karalar aldıktan sonra son kez konuşacağım. Hayırlısı.

Allah size de kolaylık versin. Hayırlısı. Tabi ki şu an büyük bir problemim var ama evlilik gerçekten güzel. Umarım sizi hak edebilen çok iyi birine rastlarsınız ve korkularınızı yenersiniz.

Allah yardımcınız olsun. inşallah eşinizin fikirleri sizin için olumlu yönde değişir. şu an istemiyorsa yapsanız da ilişkiniz için sağlıklı olur mu hiç bilemiyorum ama umarım Allah dualarınızı kabul eder.

Tebessüm ettirdiniz. Teşekkürler. Bu şık bana çok uzak. Hem beceremem hem de eşimin hamile kalmamdan sonra boşanmaya yanaşacağını zannetmiyorum.

Sevgili Ayata, size katılmamak mümkün mü. Bence de erkeklerin en büyük problemi kendilerini açıkça ifade etmek istememeleri.

Çok hoşsunuz. :)

Ya sevgilimin annesi hamile kaldiginda babasi istememis aldiralim demis hatta sevgilim bu mevzuyu cocukken ogrenmis ve hala kirginlik var icinde
Ya baskasinin cocugu ile kendi cocugun bir degil bence bi sekilde ikna olabilir
Ya cocuk dogduktan sonra bi babanin keske olmasaydi diyecegine inanmiyorum ben

Eşinin senin bilmediğin bi rahatsızlığı olabilir mi?[/QUOTE
Eşinin senin bilmediğin bi rahatsızlığı olabilir mi?

Sanmıyorum. Aslında ilk başta ben de öyle düşündüm. Ama hem kendisine sorduğum, hem de yaptığım araştırmalar (bunu utanarak yazıyorum, tüm dosyalara erişim hakkım var ve eşimin tıbbi kayıtlarını inceledim) sonunda en ufak bir bulguya bile rastlamadım. Hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…