HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Evet annemlerde ama 10 dakikalık yol yani tabiki birarada yaşam sürüyoruz. Kızım ile oğlum yalnız değil ben varim
İki ayrı evde birlikte yaşam nasıl sürülüyor?
10 dk mesafe hemde.
Alt-üst olsa gene anlarım.
Çocuğun ilacları kimin kontrolünde? 3 aydır kullanmamış ya güya, hani siz birde çok ilgili anneydiniz. İlaç takibini 13 yaşında kendi yapsın diye düşündünüz herhalde

Evet annemlerde ama 10 dakikalık yol yani tabiki birarada yaşam sürüyoruz. Kızım ile oğlum yalnız değil ben varim
Konunuzu burda ben ve birkaç üye ihbarda bulunduk. En kısa sürede ilgili yerlerden yardım alırsınız. En azından bir yol çizilmiş olur Çaresizliğinize.

Ne demek
Istiyorsun?

Ablacim zeka geriligi olan cocuk seni bayiltacak ilaci nasil bildi, nerden buldu, bunu bi anlatir misin, cocuk seni soyuyo ediyo uyanmiyosun, sonra birden uyaniveriyosun uyandirinca, baygin olsan uyanmazsin, baygin olmasan biri seni soyarken, taciz ederken uyanirsin, yazdiginda mantik yok
Evde bayiltici ilac mi vardi, cocuk plan yapti, ben bunun yemegine katayim da uyusun diye oyle mi? Zeka engelli cocuk bi de? Sunlara bi cevap ver, ben de senden ozur diliycem.

Ben bu sitenin bu kadar gereksizliklerle dolu olduğunu bilseydim buraya 1 kelime dahi yazmadım. Burada tamamen tehtid var başka birsey yok.

Ben bu sitenin bu kadar gereksizliklerle dolu olduğunu bilseydim buraya 1 kelime dahi yazmadım. Burada tamamen tehtid var başka birsey yok.
Ne alaka? O kadar cok sahte konu aciliyor
Ki bizde sasirdik.. kaldi ki kotu birsey diyen yok? Ama sende yanitsiz birakma su sorulari

Bilemiyorum bunların hepsini psikiyatrist muayenesinden sonra ogrenebilecegiz bizde

Çırpındıkça batıyorsunuz bence daha fazla uğraşmayın
Hem başınızda bukadar büyük sıkıntı varken nasıl burda böyle rahat rahat cevap yaziyorsunuz. Oğlunuzu dr.a getircektiniz noldu o iş? Hazır yurtdanda kaçıp gelmiş. Bu çocuğun babası nerde? Sizden boşandıysa oğlundan boşanmadı ya.

Bu oğlumun tercihi ve annemlerin isteği. Çok seviyorlar cunku

Hanımefendi, 13 yaşındaki çocuğun tercihi falan olmaz ebeveynler ne derse o olur. Kızınız da çıkıp ben başka yerde yaşicam artık derse tamam senin tercihin der misiniz? Çocuk problemli diye başınızdan atmışsınız belli ki, bırakın bunları Allah aşkına.

Çocuğa ilacını içirmemişler, sonra da yoldan çıkmış. Bu çocuktan siz sorumlusunuz, neden gözetim altında tutmuyorsunuz, neden sağlığıyla ilgilenmiyorsunuz? Atıp gitmişsiniz öylece.

Ne alaka? O kadar cok sahte konu aciliyor
Ki bizde sasirdik.. kaldi ki kotu birsey diyen yok? Ama sende yanitsiz birakma su sorulari
Yorumları okuyorum ve cimere şikayet ettik seni bulacağız şeklinde. Ne kadr ayıp. Tehtid. Tabiki herkwz özgür neticede ama tehtid almak için bu siteye üye olmadim

Yorumları okuyorum ve cimere şikayet ettik seni bulacağız şeklinde. Ne kadr ayıp. Tehtid. Tabiki herkwz özgür neticede ama tehtid almak için bu siteye üye olmadim
Cimeri neden tehdit olarak görüyorsunuz ki?
Siz kendi ellerinizle oğlunuzu polise teslim etmedinizmi hemde yanlış hatırlamıyorsam 4-5 kez peşpeşe.
Cimer sizin için tehdit değil ancak yardım olabilir. Tabii ortada böyle bir konu varsa yoksa bencede tehlikeli olabilir

Sana yardimci olmaya calisiyor herkes farkinda misin?

Tehtid eden eden yok yani rahat ol.. zaten polis filan cagirmissiniz yani kayitlarda vardir illaki bu durum gecer. Korkacaginiz birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…