- 23 Ağustos 2012
- 49.982
- 1
- 232.107
- 798
Bakın oğlum bizimle yaşamıyor annemlerle yasiyor kızımla hiçbir zaman yalnız kalmadı kalamadı o yüzden şüphem hiç yok
Siz hasta çocuğu neden yaşlı insanların başına attınız? Onlar nasıl başa çıksın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın oğlum bizimle yaşamıyor annemlerle yasiyor kızımla hiçbir zaman yalnız kalmadı kalamadı o yüzden şüphem hiç yok
İki ayrı evde birlikte yaşam nasıl sürülüyor?Evet annemlerde ama 10 dakikalık yol yani tabiki birarada yaşam sürüyoruz. Kızım ile oğlum yalnız değil ben varim
Bu oğlumun tercihi ve annemlerin isteği. Çok seviyorlar cunkuSiz hasta çocuğu neden yaşlı insanların başına attınız? Onlar nasıl başa çıksın?
Konunuzu burda ben ve birkaç üye ihbarda bulunduk. En kısa sürede ilgili yerlerden yardım alırsınız. En azından bir yol çizilmiş olur Çaresizliğinize.Evet annemlerde ama 10 dakikalık yol yani tabiki birarada yaşam sürüyoruz. Kızım ile oğlum yalnız değil ben varim
Ne demekHayatında adliyeye turist gibi girmiş, hayatı 3. sayfa haberlerinde gördüğü kadarıyla algılayıp arka planında ne olduğunu bilmeden yaşayan, muayene nedir nasıl yapılır fikri olmayan insanlar gelmiş ahkam kesiyor. Şaka gibi.
Çok ilgili bir anne olduğu içinSiz hasta çocuğu neden yaşlı insanların başına attınız? Onlar nasıl başa çıksın?
Ben bu sitenin bu kadar gereksizliklerle dolu olduğunu bilseydim buraya 1 kelime dahi yazmadım. Burada tamamen tehtid var başka birsey yok.İki ayrı evde birlikte yaşam nasıl sürülüyor?
10 dk mesafe hemde.
Alt-üst olsa gene anlarım.
Çocuğun ilacları kimin kontrolünde? 3 aydır kullanmamış ya güya, hani siz birde çok ilgili anneydiniz. İlaç takibini 13 yaşında kendi yapsın diye düşündünüz herhalde
Size söylemedim. Bir hanımefendi insanları yalan yanlış yönlendirmekte oldukça ısrarlı, sinirden hızımı alamadım diyeyim.Ne demek
Istiyorsun?
Ne alaka? O kadar cok sahte konu aciliyorBen bu sitenin bu kadar gereksizliklerle dolu olduğunu bilseydim buraya 1 kelime dahi yazmadım. Burada tamamen tehtid var başka birsey yok.
Ustume alinmadim zaten ama merak ettimSize söylemedim. Bir hanımefendi insanları yalan yanlış yönlendirmekte oldukça ısrarlı, sinirden hızımı alamadım diyeyim.
Bilemiyorum bunların hepsini psikiyatrist muayenesinden sonra ogrenebilecegiz bizdeAblacim zeka geriligi olan cocuk seni bayiltacak ilaci nasil bildi, nerden buldu, bunu bi anlatir misin, cocuk seni soyuyo ediyo uyanmiyosun, sonra birden uyaniveriyosun uyandirinca, baygin olsan uyanmazsin, baygin olmasan biri seni soyarken, taciz ederken uyanirsin, yazdiginda mantik yok
Evde bayiltici ilac mi vardi, cocuk plan yapti, ben bunun yemegine katayim da uyusun diye oyle mi? Zeka engelli cocuk bi de? Sunlara bi cevap ver, ben de senden ozur diliycem.
Çırpındıkça batıyorsunuz bence daha fazla uğraşmayınBen bu sitenin bu kadar gereksizliklerle dolu olduğunu bilseydim buraya 1 kelime dahi yazmadım. Burada tamamen tehtid var başka birsey yok.
Sen diyosun beni bayıltmış diye? Lafi surekli cevirdiginin farkinda misin?Bilemiyorum bunların hepsini psikiyatrist muayenesinden sonra ogrenebilecegiz bizde
Bu oğlumun tercihi ve annemlerin isteği. Çok seviyorlar cunku
Benimde annem babam kızlarımı çok seviyorlar, ama alın sizde kalsınlar demiyorum yinedeBu oğlumun tercihi ve annemlerin isteği. Çok seviyorlar cunku
Yorumları okuyorum ve cimere şikayet ettik seni bulacağız şeklinde. Ne kadr ayıp. Tehtid. Tabiki herkwz özgür neticede ama tehtid almak için bu siteye üye olmadimNe alaka? O kadar cok sahte konu aciliyor
Ki bizde sasirdik.. kaldi ki kotu birsey diyen yok? Ama sende yanitsiz birakma su sorulari
Cimeri neden tehdit olarak görüyorsunuz ki?Yorumları okuyorum ve cimere şikayet ettik seni bulacağız şeklinde. Ne kadr ayıp. Tehtid. Tabiki herkwz özgür neticede ama tehtid almak için bu siteye üye olmadim
Sana yardimci olmaya calisiyor herkes farkinda misin?Yorumları okuyorum ve cimere şikayet ettik seni bulacağız şeklinde. Ne kadr ayıp. Tehtid. Tabiki herkwz özgür neticede ama tehtid almak için bu siteye üye olmadim