• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Bulursanız atar mısınız ben bakıyorum göremedim
Sizi anlıyorum belki ben olsamda inanmakta zorluk çekerdim ama ztn cinsel ilişki demiyorum , istismardan bahsediyorum. Görmemesi gereken özel bolgemi açıp parmağıyla istismardan bahsediyorum. Neden yalan söyleyebilirim böyle bir konuda. Amacım be olabilir ki.

Çocuk pijamasını indirecek, iç çamaşırını indirecek, parmağını sokacak, bunları 39 saniyede yapacak ve kadın uyanmayacak.

Sizi anlıyorum belki ben olsamda inanmakta zorluk çekerdim ama ztn cinsel ilişki demiyorum , istismardan bahsediyorum. Görmemesi gereken özel bolgemi açıp parmağıyla istismardan bahsediyorum. Neden yalan söyleyebilirim böyle bir konuda. Amacım be olabilir ki.

Bulursanız atar mısınız ben bakıyorum göremedim

takip et kutucuğunun yanına tıklayıp kimler yazdıya bakarsan mesaj sayısına tıkladığında konuya yazdığı bütün mesajlar dökülüyor.

Çocuk pijamasını indirecek, iç çamaşırını indirecek, parmağını sokacak, bunları 39 saniyede yapacak ve kadın uyanmayacak.
Kuddişim günaydın :D

Okurken gülmim dedim ama güldüm.
Yok bilmem taciz etmiş bilmem ne. Herkesin uykusu asla bir olamaz ama donumu biri indirip , parmak atsa hissedersin be reis. Olmamış bu senaryo, tutmaz :D

Oturmayan kısımların bende farkındayım. Belki değiştirerek yazmıştır bilemem, burada zaman zaman benimde değiştirerek yazdığım şeyler oluyor. Ben şikayet ettim online olarak. Eğer birşey varsa çıkar zaten şuan suçlamak ne bize ne ona yarar.
Konu sahibi bir tuhaf , ben başta inanıp yardımcı olacak yorumlar yaptım , gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir anne o yorumlara cevap yazardı , yapıcı yorumların hiçbirine cevap yazmadi , ayrıca bir anne ben oğlumun cinsel istismarına uğradım der mi ? Çocuk dokunmuş olabilir , videoya çekmiş olabilir , bunların hepsi olabilir ama hangi anne kalkar polis çağırır özürlü oğlu için , konuda öyle bir anlatmış ki başta hepimiz tecavüze uğradı zannettik , özürlü çocuğu nasıl alıp da yurda veriyorlar pat diye , önce ruh hastalıkları Hastanesi'ne gotutulmesi lazım , bu tarz çocuklar için cinsellik dürtüsünu azaltan ilaçlar kullanılıyor zaten , bu çocuk hiç mi doktora gitmedi , ilaçlarını içmesi dört aydır demiş , ne demek yahu , yemeğine suyuna karıştırır yine verir bı anne o ilaçları.
Evet bu anlatılanlar gerçekten yaşanıyor , biz kuzenimde yaşadık , yakinen biliyorum ancak anne ya aşırı cahil bir kadın ya da onun da ruhsal bir takım rahatsızlıkları var , v gerçekten o çocuklara çok üzüldüm , ikisinin de alınması lazim

Konu sahibi zaten sıkıntılı :KK14::olamaz: Psikiyatriye gidecekler o yansıtmalı iletişimle onun istismara uğrayıp uğramadığını çözecek. Ona travma olmaması için gerekli destek sağlanması lazım.

Psikiyatriye gitmek yerine psikiyatri eve gelse daha iyi olacak. Zincirleme trafik kazası var burada. 5 yaşındaki bu kızcağıza yazık değil mi.

Canım konu gerçek mi bilmiyorum. Ama ben tanık oldum. Böyle hikayeler malesef var. İnsanlar bunları yaşıyor. Hiç bir pedagog da inanamamazlık yapmaz.
Ya elbette böyle hikayeler var. Benim eski komşumun oğlu da yüzde yüz engelliydi. Yani bu dürtüsünü hiçbir şekilde kontrol edebilme imkanı yoktu. Ama ilaçlaryla aynı evde anne ve diğer çocukları mis gibi yaşıyordu. Çocuk ilaçlarla sersem de olmuyordu.
Yaşadı diyelim böyle Bi şoku ne ara atlattı da bu kadar akıcı bi senaryo ile bizlere anlattı. Ha bi de bana ben doktor muyum diye ayar verdi en son.
Öyle kendinde

13 yasindaki cocugun eli elin kadar bilegi bilegin kadar olur, guc yetmez hele birde sende zayif biriysen, buna ok… ama bu cocuk bu kadar anormal davranislarda bulunuyorsa ve kontrolsuzse neden bir klinikte degilde evde? Kullandigi ilaclar vs yok mu? Kaldi ki gercekse eger kiz kardesine zarar verebilir, belki onu taciz etti, nerden biliyorsun?

Konu sahibi bir tuhaf , ben başta inanıp yardımcı olacak yorumlar yaptım , gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir anne o yorumlara cevap yazardı , yapıcı yorumların hiçbirine cevap yazmadi , ayrıca bir anne ben oğlumun cinsel istismarına uğradım der mi ? Çocuk dokunmuş olabilir , videoya çekmiş olabilir , bunların hepsi olabilir ama hangi anne kalkar polis çağırır özürlü oğlu için , konuda öyle bir anlatmış ki başta hepimiz tecavüze uğradı zannettik , özürlü çocuğu nasıl alıp da yurda veriyorlar pat diye , önce ruh hastalıkları Hastanesi'ne gotutulmesi lazım , bu tarz çocuklar için cinsellik dürtüsünu azaltan ilaçlar kullanılıyor zaten , bu çocuk hiç mi doktora gitmedi , ilaçlarını içmesi dört aydır demiş , ne demek yahu , yemeğine suyuna karıştırır yine verir bı anne o ilaçları.
Evet bu anlatılanlar gerçekten yaşanıyor , biz kuzenimde yaşadık , yakinen biliyorum ancak anne ya aşırı cahil bir kadın ya da onun da ruhsal bir takım rahatsızlıkları var , v gerçekten o çocuklara çok üzüldüm , ikisinin de alınması lazim
Konudan bağımsız ben polise başvurulmasını doğru buldum. Annesine yapan başkasına da yapabilir.
Şöyle düşünüyorum -bildiğimi ya da anne olduğumu iddia etmiyorum- çocuğum annesine istismarda bulunsa, sonra telefonu almak için saldırsa bende polis çağırırım. Hani ya oğlum yaptığın yanlış diyip konuşmak bir işe yaramaz, çünkü oğlum hastadır. Ve ben alıp pedagoğa götürene kadar aynı davranışı kızıma çevredeki başka insana da yapabilir. Neticede çocuğu odasına kilitleyip yemeğini alttan vermeyeceğine göre. Dediğim gibi, polise vermesi yerinde olmuş bu yüzden. Oturmayan şeyler olabilir, belki tamamen yalandır belki tamamen gerçek bunu bilemeyiz temennim bu insanın aramızda dolaşmıyor olması.

Kızınızı sakin doktora götürmeyin delirdiniz mi yahu ??? 5 yaşında çocuğa jinekolojik muayene mi yapılır ? Nasıl bir travma yaratırsınız farkında mısınız??
Pedagoga götürün kızınızı , pedagog anlar görüşmelerinde birşey olduysa
Siz gerçekten kötü durumdasiniz , mantıklı dusunemiyorsunuz , rica ediyorum önce kendiniz destek alın sonra çocuklarınızla ilgili eyleme gecin
5 yaşındaki çocuklara jinekolojik muayene yapılır, çocuğu çatala çıkarıp korkutmuyorlar merak etmeyin. Konunun doğru olması ihtimaline karşın söylüyorum, anneyi yanlış yönlendirmeyin lütfen.

Konuya inanmak istemiyorum ama uykusu cok cok agir bir insan olarak da tedirginim 😔 umarim dogru degildir 🙏🏻 Bu arada bence polis ve yurt dogru cozum degil, ilaclarini icip yaninizda kalmali. Yurtta ya da islahevinde tedavi edilecegini falan dusunmuyorsunuz degil mi? Daha da kotu olur oralarda

Kızınızı sakin doktora götürmeyin delirdiniz mi yahu ??? 5 yaşında çocuğa jinekolojik muayene mi yapılır ? Nasıl bir travma yaratırsınız farkında mısınız??
Pedagoga götürün kızınızı , pedagog anlar görüşmelerinde birşey olduysa
Siz gerçekten kötü durumdasiniz , mantıklı dusunemiyorsunuz , rica ediyorum önce kendiniz destek alın sonra çocuklarınızla ilgili eyleme gecin
Yorumunuzu çok beğendim o yüzden size cevap veriyorum. Ben bu konuyu yaşadığım olay sonucunda yaşadığım mutsuzluğu paylaşıp bir yol bulmak için buraya aktardım. Oğlum bizimle değil anneannesi ve dedesi ile yaşıyor çünkü okul ikhanetgahlarimiz semtlerimiz ayrı ve başında bir erkek olması ki bu babam yani dedesinin bulunması çok daha sağlıklı oluyor o yüzden. Kızım ile hiçbir ilgisi yok çünkü o zmn kızım yanımda değildi defalarca yazıyorum bu durumu. Ama ağzı olan konuşuyor tabi o kişilerin tuzu kuru karşıdan ahkam kesmesi kolay

5 yaşındaki çocuklara jinekolojik muayene yapılır, çocuğu çatala çıkarıp korkutmuyorlar merak etmeyin. Konunun doğru olması ihtimaline karşın söylüyorum, anneyi yanlış yönlendirmeyin lütfen.
Böyle birseyin olması mümkün değil ben kızımı doktora götüreceğim derken jinekolojik muayeneden bahsetmedim pedegogdan bahsettim ve ben kızımı sadece bu olaydan dolayı değil en küçük bir sıkıntıda bir gerginliğinde pedagoga götüren ilgili bir anneyim.

Bir de ne bileyim başıma Allah korusun böyle bir şey gelse buraya konu açmak aklımın ucundan geçmez saklamak isterim garip bi şekilde oğlum yani sonuçta. Tabi herkesin karakteri farklı

Umarım bu konu cidden hayal ürünüdür.
Aksini düşünmek bile beni hayattan koparıyor.
Bu sitede bu ve buna benzer hatta daha agirlari konu oluyor. Hatta onların yanında bizim yaşadığımiz çok daha masum kalıyor. Hayal üretmiyorum burada işim gücüm yok hayal kuracak değilim sonuçta. Mesela oğlum dün akşam yurda götürüldü yarim saat önce eve geldi tekrar. Çok anlayışlı insanlarsınız pravo
.

Böyle birseye gerek olmadi çünkü kızım

Cinsel istismar bir kişinin kendi rızası dışında cinsel bir eyleme hedef olması ya da buna kalkışılmasıdır. Kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı, her cinsiyetten, her meslekten ve her sınıftan insan cinsel istismara uğrayabilir. Cinsel istismar sözle, dokunmayla, davranışlarla olabilir.
Cinsel istismarın tanımını yapmışsınız ama üyenin demek istediği bu değil. Hiçbir anne çocuğuna bunu yakıştıramaz bu tür iğrenç, yüz kızartıcı bir suçu yaftalamaz. Elinden geldiğince yumuşatır. Siz hala sert bir şekilde yaftaya devam ediyorsunuz buraya kadar size inanmıştım ama şu durum beni de bir sorgulattı.

Yorumunuzu çok beğendim o yüzden size cevap veriyorum. Ben bu konuyu yaşadığım olay sonucunda yaşadığım mutsuzluğu paylaşıp bir yol bulmak için buraya aktardım. Oğlum bizimle değil anneannesi ve dedesi ile yaşıyor çünkü okul ikhanetgahlarimiz semtlerimiz ayrı ve başında bir erkek olması ki bu babam yani dedesinin bulunması çok daha sağlıklı oluyor o yüzden. Kızım ile hiçbir ilgisi yok çünkü o zmn kızım yanımda değildi defalarca yazıyorum bu durumu. Ama ağzı olan konuşuyor tabi o kişilerin tuzu kuru karşıdan ahkam kesmesi kolay
Psikolog görüşmesinde kızınızın istismara uğrayıp uğramadığı konusunda değerlendirme yapılır. Uzman bu yönde bir ihtimal değerlendirirse lütfen ama lütfen zaman geçirmeden çocuğunuzla birlikte savcılığa gidip durumu ihbar edin. Adliyede bulunan adli tıp uzmanları gereken muayeneyi yapacak. Öncesinde çocukla sohbet edip yapacağı işlemin canını acıtmayacağını, sadece bakacağını, korkması gereken bir durum olmadığını söyleyecektir. Muayene düşündüğünüz gibi korkutucu bir muayene değil. Benzer durum yaşayan herkes için söylüyorum bunu, bu muayeneleri geciktirmeden yapmak gerekiyor. Araya zaman girdiğinde muayene malesef ki delil elde edilemeden sonuçlanabiliyor. Geçmiş olsun, umarım bundan sonraki süreç hepiniz için daha iyi olur.

Back