• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Yorumları okuyorum ve cimere şikayet ettik seni bulacağız şeklinde. Ne kadr ayıp. Tehtid. Tabiki herkwz özgür neticede ama tehtid almak için bu siteye üye olmadim
Niye tehdit? Soylediklerin dogruysa vardir elinde tutanagin, raporun.

Yorumları okuyorum ve cimere şikayet ettik seni bulacağız şeklinde. Ne kadr ayıp. Tehtid. Tabiki herkwz özgür neticede ama tehtid almak için bu siteye üye olmadim
Tehdit değil yardımcı olmak amaç. Ben sizi tehdit edip nereye varayım? Sonuçta ortada bir durum var mı var siz de kendinizi ifade etmişsiniz kötü durumdasınız. Biz herbirimiz kendi evimizden size nasıl destek olalım. Ancak bu şekilde fayda sağlayabiliriz bu konuya. Yoksa ah vah tüh demek de var ama kime ne fayda.

Siz doğru söylediğinizden eminseniz ve gerçekten adli işlemler başlatıldıysa tehdit sizi neden rahatsız ediyor tehdit eden korksun

Telefonun şifresi değiştiğinde çocuk nasıl kamerayı açabildi kayda aldı, ben o kısımdayım hala.
Çözüldü mü bu mevzu?

Telefonun şifresi değiştiğinde çocuk nasıl kamerayı açabildi kayda aldı, ben o kısımdayım hala.
Çözüldü mü bu mevzu?
Bazı tlfnlarda o özellik var kilit açılmadan kamera açılabiliyor

Bu konu umarım gerçek değildir, kandırılmış olmayı tercih ediyorum. O kadar can sıkıcı bir konu ki:(

Bazı tlfnlarda o özellik var kilit açılmadan kamera açılabiliyor

Ayfon larda saga kaydirirsan(kilitliyken) kamera cikiyo ve kayit yapabiliyorsun

O oluyor onda sıkıntı yok
Ama galeriye girip foto veya video silmek içinde gerekmiyor şifre. Çekerken çekti silerken silemedi. Yersen…
Tamam orası öyle de, gayet ordan şuan denedim galeriye de girebildiğimden sildim, şifre istemiyor ki?
Kaldı ki diğer işletim sistemlerinde kameraya bile ulaşamazsın, iphone da ise kameradan galeriye ulaşıp siliyorsun. Nasıl oldu bu durum?

Tamam orası öyle de, gayet ordan şuan denedim galeriye de girebildiğimden sildim, şifre istemiyor ki?
Kaldı ki diğer işletim sistemlerinde kameraya bile ulaşamazsın, iphone da ise kameradan galeriye ulaşıp siliyorsun. Nasıl oldu bu durum?
Valla biraz yersen oldu bu durum

Ayfon larda saga kaydirirsan(kilitliyken) kamera cikiyo ve kayit yapabiliyorsun
Ayrica kilidi acmadan cektigin videoyu silmek icin sifreye gerek yok, silebiliyorsun.. galeriye girmek istersen sifre istiyor yani konuda bi sacmalik var..

O oluyor onda sıkıntı yok
Ama galeriye girip foto veya video silmek içinde gerekmiyor şifre. Çekerken çekti silerken silemedi. Yersen…
Denedim şimdi ben
Samsungda da video çekilebiliyor şifreliyken telefon
Anında silersen siliniyor
Ama sonradan kilitliyken kamerayı açıp galeriye girmeye çalışorsan silinmiyor

Çözüldü mü bu mevzu?
Varmış o özellik, benim telefon da da yoktu ayarlardan yaptım burda yazılanlardan sonra.
Telefona gelene kadar insan taciz edilirken nasıl uyanmaz...

Tlfnum iphone değil android ama kameraya ulaştım bir de hiç kilidi açmadan çektiğimi sildim. Zaten burda asıl konu kadının onca şeye rağmen uyuyan güzel misali uyuması

Dogru yazdim bende simdi.. sifre kullanmadan video
Cekiyorsan silebilirsin zaten. Galeriye gidemezsin

Back