HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Bir de ne bileyim başıma Allah korusun böyle bir şey gelse buraya konu açmak aklımın ucundan geçmez saklamak isterim garip bi şekilde oğlum yani sonuçta. Tabi herkesin karakteri farklı
Çevreme anlamadığım için burada da beni tanımanız mümkün olmadığı için paylaşmak öyle değil mi!!!!! Tabi birde benim yazdigimin dışında çok çok ağır konular okudum bu sitede o yüzden olmuş olabilir mi. Rahatsız iseniz yorum yapmayın çıkın konumdan lutfen

Bu çocuk nasıl çıkıyor yurttan devamlı, polisin işin içine karıştığı bir olaya dahilken üstelik ?

çok yorgun, hasta, alkollü zamanlarda fiziksel bazı müdahaleleri benim de hatırlamadığım oldu. ya da hayal meyal veya bir kısmını hatırlamak, yada rüya sanmak. kısa sürmüşse ve çok yavaş hareket etmişse hissedilmemiş olabilir. bu yüzden olayın olabilirliği konusunda ben şüphe duymadım açıkçası. olay doğruysa umarım size cinsel istismarla kalmıştır sadece, başka bir zaman kızınıza veya başkalarına daha ileri aşamada girişimlerde bulunmuşsa asıl o zaman hayatınız cehenneme dönüşür. özel çocuğunuzun ergenlik dönemine girerken cinsel gelişimi konusunda doktorla hiç görüşmediniz mi gerçekten. normal zekalı ergenler bile neler yapıyorlar.

Peki, hiç bir şartta yalnız kalmadıklarından eminseniz ve uzmanın görüşü bu yönde olursa muayeneye gerek duyulmaz zaten. Aksi durum için uyarmak istedim sadece. Ve konudaki gereksiz bilgi kirliliğinin toplum açısından uygunsuz olduğu görüşündeyim. Bu nedenle üstteki mesajımı değiştirmeyeceğim.

Size kesinlikle katılıyorum hasta olan çocuğu alıp direk yurda götürmek yerine hastaneye yatırıp o 3 aydır kullanmadığı ilaçlar yüzünden gerilemesini düzeltmeye çalışırlar sonra anne eğer zapt edemiyorum derse ozaman sosyal hizmetler devreye girip yurda götürürler. İşleyiş ve yargının çocuklar hakkındaki hassasiyetini bilmesek tamam dicem bugun yanlışlıkla merdivenden düşen yada hafif priz elektriğine kapılmış çocuğa bişey olmasa dahi sosyal hizmetler gelip çocuğun ortamına bakıyor babadan şikayetçi olmadığı konusunda karakoldan imza alıyorlar evli olunsa dahi. çevremde çok insan yaşadı böyle durumları çocuk düşerde şaşarda devri bitti artık kaldıki evde 5 yaşında bir kız çocuğu var sosyal hizmetlerin gelmemesi pedogog eşliğinde çocukla görüşülmemesi mümkün değil fakat konu sahibi arkadaş kızım yoktu onu niye karıştırıyorsunuz diyor tavsiyelere cevap vermek yerine aksi yorumlara cevap vermeyi tercih ediyor garip.

Allah yardımcınız olsun bu çok ağır ya gerçekten kızınıza dokunmuş olabilir sizden önce ona cesaret etmiş olabilir lütfen kızınızı doktora goturun
Bakın oğlum bizimle yaşamıyor annemlerle yasiyor kızımla hiçbir zaman yalnız kalmadı kalamadı o yüzden şüphem hiç yok

Valla benim teyzemler neler neler yaşadı , ben de kaç defa şahit oldum camlar pencereleri yumruklayip kırıyordu kuzenim , kimsenin aklına polis çağırmak gelmedi , konu komşu koşup geliyordu bir şekilde zaptedilip ilacı suya karıştırılıp iciriliyordu , bilemiyorum farklı pencerelerden bakıyoruz olaya , hani bicaklasa , elinde silah olsa tamam polis cagrilsin da , oğlum bana dokundu deyip polis aramak mantiksiz

Tesekkurler

Cok
Zor
Olmali
Eger gercekse konu..Allah kimsenin basina vermesin, verdiginede caresini versin.

Peki mantıklı olan cinsel güdülerini kontrol etmekte başarılı olmayan çocuğa hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam edip mesleyi iyice pekiştirmesini sağlayıp toplum içine salmak mı sizce?

Cok
Zor
Olmali
Eger gercekse konu..Allah kimsenin basina vermesin, verdiginede caresini versin.
Tabiki çok zor umarım gerçek değildir ama yaşayan yokmu illaki vardır Allah yaşayana yardım etsin. Fakat resmî işleyiş konu sahibinin anlattığı gibi olamaz evdeki diğer küçük çocuğu bırakmazlar görüşmeden sosyal hizmetler gelmeden

Konunun ilk başında çocuklarımla beraber yaşıyorum diyorsunuz
Şimdide oğlum annemlerde kalıyor, bizde kalmıyor zaten diyorsunuz??
Oğlunuz özel eğitim almıyormu durumundan dolayı. Özel eğitimde ikametgahın ne önemi var, bulunduğunuz ilde zaten kaç özel eğitim veren kurum varki.
Ben size inanmiyorum.
Ve bir arkadaş zaten şikayet etmiş cimere vs. Doğruysa gereken yapılır, değilsede çocukları alırlar umarım

Hayatında adliyeye turist gibi girmiş, hayatı 3. sayfa haberlerinde gördüğü kadarıyla algılayıp arka planında ne olduğunu bilmeden yaşayan, muayene nedir nasıl yapılır fikri olmayan insanlar gelmiş ahkam kesiyor. Şaka gibi.

Aaaa öyle mi o zamn bıçaklasin hepimizi o zmn !!! Aynı durum değil. İlaçlarını almiyor bunu yazmıştım zaten. Okumadığıniz buradan anlaşılıyor. Benim oğlum sadece kapı pencere kırıp ilacını içip sakinleşmis olsa keşke durum çok farklı. Bence önce okuyun.

++++
Konu sahibesi saçmaladıkça saçmalamış. İlaçlarını bıraktı kullanmadı yazmış, eee çocuk bu ilaç onun inisiyatifinde değil ki konu sahibesi ilacı takip edip düzenli içirmeli.

Yurt işi ayrıca saçmalık zaten. Ya oradaki bebelere de saldırırsa, onların canı yok mu?

Konu sahibesi çocuğun takibini adam gibi yapmalı, tedavisini aksatmamalı. Başkalarına zarar vermesine engel olmalı. Kılıçla kızı doğrayan cani gibi tipler nerde geliyor sanıyorsunuz, böyle kafasız ailelerden çıkıyor böyle tipler. Madem çocuğunun hasta olduğunu biliyorsun o zaman kontrol ediceksin toplumu koruyacaksın. Bu kadar sorumsuz olunmaz, adam gibi sahip çıkamayacak olan doğurmasın kardeşim.

Son düzenleme:
Evet annemlerde ama 10 dakikalık yol yani tabiki birarada yaşam sürüyoruz. Kızım ile oğlum yalnız değil ben varim

Yok o öyle değil
Kendisi çok ilgili anne, kızını herşeyde pedagoğa götürüyor
Ama engelli, bakımca ihtiyacı olan çocuğu anne ve babasına yollamış. Okadar ilgili yani. Neymiş okul onların evine yakınmış hemde dedesi başında dursunmuş erkek olarak.
Diyelim bu konu gerçek, o çocuk o evde yaşamiyor olay günü tesadüf geldi annesinin evine. İnsan bi düşünür ya kardeşinede aynısını yaptıysa. Yok onlar hiç görüşmüyormuş. Ee nasıl oluyor, doğar doğmazmı attı çocuğu annesinin evine. Hani çok ilgiliydi . Hem bu çocuğun erkek rol modeline ihtiyacı varsa kendi babası nerde? Ayrıca annesine yapan anneannesine neden yapmasın bide o kısma var. Nerden baksan saçma bir hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…