• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Tamam orası öyle de, gayet ordan şuan denedim galeriye de girebildiğimden sildim, şifre istemiyor ki?
Kaldı ki diğer işletim sistemlerinde kameraya bile ulaşamazsın, iphone da ise kameradan galeriye ulaşıp siliyorsun. Nasıl oldu bu durum?
Hikaye işte.
Herkesin uykusu kendininki gibi derin sanıyor herhalde.

Ablacim zeka geriligi olan cocuk seni bayiltacak ilaci nasil bildi, nerden buldu, bunu bi anlatir misin, cocuk seni soyuyo ediyo uyanmiyosun, sonra birden uyaniveriyosun uyandirinca, baygin olsan uyanmazsin, baygin olmasan biri seni soyarken, taciz ederken uyanirsin, yazdiginda mantik yok
Evde bayiltici ilac mi vardi, cocuk plan yapti, ben bunun yemegine katayim da uyusun diye oyle mi? Zeka engelli cocuk bi de? Sunlara bi cevap ver, ben de senden ozur diliycem.
Hay ağzına sağlık. O kadar derin uyku ama uyanır uyanmaz galeriye girmeyi akıl edebilecek kadar çalışan bir beyin.

Denedim şimdi ben
Samsungda da video çekilebiliyor şifreliyken telefon
Anında silersen siliniyor
Ama sonradan kilitliyken kamerayı açıp galeriye girmeye çalışorsan silinmiyor
Iphone da galeriye şifresiz giriş yapılabiliyor. Samsungu bilmiyorum.
Bu çocuk bu görüntüyü kayıt etti diyelim, neden silmek için uğraşsın bide o kısmı var tabii.

Varmış o özellik, benim telefon da da yoktu ayarlardan yaptım burda yazılanlardan sonra.
Telefona gelene kadar insan taciz edilirken nasıl uyanmaz...

Hikaye işte.
Herkesin uykusu kendininki gibi derin sanıyor herhalde.
Ben ki Telefon kapı zili ve bilimum şeyle uyandıralamayan, telefon alarmını kalkmak istediğimden önce 3 saat süre boyunca 5 dk erteleme ile kuran insanım.
Biri saçımla başımla iki kere oynasa, elimi kolumu çekse uyanırım.

Biri uyuyacaksa o ben olurdum eminim.

Dogru yazdim bende simdi.. sifre kullanmadan video
Cekiyorsan silebilirsin zaten. Galeriye gidemezsin
Şimdi denedim çekip çıkış yaparsan video çekme yerinden galeriye girilemiyor.

Konuuu sahibii.📣 Bırakın şimdi burayı. Tepkiler cevaplarınızı değiştiriyor. Burda be desek boş olacak savunmadasınız.

Alo 183 ü arayın. Engelliler için de hizmet veriyorlar. Napacağımı bilemedim deyin. Çaresizsiniz belli ki. Bir yol göstersinler. Uzman insanlar sonuçta. Verdikleri bilgilere güvenirsiniz.

Hay ağzına sağlık. O kadar derin uyku ama uyanır uyanmaz galeriye girmeyi akıl edebilecek kadar çalışan bir beyin.
Evet yani zeka engelli ama anneyi bayiltiyo, sonra da videoyu silmenin derdine düşüyo, iyi ki zeka engelli, kafa gayet calisiyo bence

Ben ki Telefon kapı zili ve bilimum şeyle uyandıralamayan, telefon alarmını kalkmak istediğimden önce 3 saat süre boyunca 5 dk erteleme ile kuran insanım.
Biri saçımla başımla iki kere oynaya, elimi kolumu çekse uyanırım.

Biri uyuyacaksa o ben olurdum eminim.
Bir çok insan sese uyanmaz evet çok şahit oldum ama dediğiniz gibi dokunulunca insan sıçrıyor zaten hele çocuk varsa odaya girince bile uyanıyor insan.

Iphone da galeriye şifresiz giriş yapılabiliyor. Samsungu bilmiyorum.
Bu çocuk bu görüntüyü kayıt etti diyelim, neden silmek için uğraşsın bide o kısmı var tabii.
Ben konunun o kısımlarına pek inanmadım zaten de
Teknik olarak mümkün olduğunu paylaşmak istedim
Yoksa bi anneyi geçtim bi insanın onca şey olurken uyanmaması pek mümkün değil

Şimdi konu sahibi.
Uykum ağır demişsin tamam doğrudur.
Bak benim uykum o kadar ağır ki eve hırsız girse asla duymam.
Ki ben uyurken eşim eve gelir,çay yapar,TV izler,odaya girer üstüne değiştirir duymam.
Telefon çaliyor,mesaj geliyor duymuyorum
Ama eşim elime dokunsa, öpse,saçıma dokunsa,pijamamk çekse,elini bacağıma koysa uyanirim,yüzüne bakarım ne oluyor diye.
Gerçekten uykunun ağır olmasına falan takilmadim ben.
Uykunun ağır olması durumunu çok iyi bilirim.ama anlattıklarına inanmıyorum.
Arada kopukluk var.ne diyeceğimi bilemedim ya inşallah doğru değildir.

Konu gercek mi degil mi bilmem ama bazen cok yorgun olup sabaha karşi yattigimda eşim işe giderken bana dokunup, öpüyormuş ben bunlari asla hatirlamiyorum hissetmiyorum. Bazen bir şeyler soyluyormuşum eşim eve gelince sabahtan bahsedince ne dedigimi hatirlamiyorum bile. 🙄
Normalde asla o kadar agir uyumam ama dedigim gibi uykusuz şekilde sabaha karsi yattiysam ve uykuya daldiktab sonra ki bikac saat oldukça agir oluyor bende.

Evet eşimin İphone benim Samsung. Samsung deyince zaten direkt yalan dedim.
Birde şifreyi değişmiş oğlu eski şifreyi biliyormuş da yenisini bilmiyormuş. Ne farkeder oğlu eski şifre varken açtı telefonu sonra olay oldu anne uyandı şifreyi mi değiştirdi yani, tam bir saçmalık kendi kendini ele veriyor.
Konu tamamen yalan (ki inşallah öyledir) orası ayrı ama samsunglarda ekran kilitliyken sol altta arama sag altta kamera ikonu vardir. Yukarı kaydirdiginizda kamera açılır, ister fotoğraf ister video çekersiniz ve kaydedersiniz. Ama tekrar girip o fotografa bakmak, videoyu izlemek yahut silmek isterseniz galeriye girmeniz gerekmektedir ki bunun icin once ekran kilidini acmaniz gerekir. Yani iphone.da var samsungda yok gibi birsey degil.

Bir çok insan sese uyanmaz evet çok şahit oldum ama dediğiniz gibi dokunulunca insan sıçrıyor zaten hele çocuk varsa odaya girince bile uyanıyor insan.
Beyin buna programlı çünkü, güvenlik tehdidi duyularınızla hissettiğiniz an uyanırsınız.
Rüyada bile böyledir, sarhoş ya da haplanmış gibi bir bayılma söz konusu değilse, kolunuz çekildiğinde uyanırsınız bırakın donu onu bunu.

Gerçek olma ihtimali konunun milyarda 1 olsa bile, o ihtimal için anne ile empati yapıp dehşete kapılıyorum.
Lanet olsun canlı sevgime!

Yani iki çocuklu kadın bu kadar gamsız uyumaz üstelik biri engelli.
Mümkün değil üstlerini örtmek için kaç defa kalkıyoruz biz eşimle.
Oğlunun o evde yaşamadığını iddia ediyor ya neyse

Konu tamamen yalan (ki inşallah öyledir) orası ayrı ama samsunglarda ekran kilitliyken sol altta arama sag altta kamera ikonu vardir. Yukarı kaydirdiginizda kamera açılır, ister fotoğraf ister video çekersiniz ve kaydedersiniz. Ama tekrar girip o fotografa bakmak, videoyu izlemek yahut silmek isterseniz galeriye girmeniz gerekmektedir ki bunun icin once ekran kilidini acmaniz gerekir. Yani iphone.da var samsungda yok gibi birsey degil.
Evet öyleymiş benim ayar kapalıymış 👍

Back