- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim telefonum samsung A30 ve böyle bir özelliği var , kapatma tuşuna iki defa basınca fotoğraf ve video çekilebilir kilitli iken , ama diğer hiçbirşey yapılamaz kilit açılmadan ..Samsunglarda da var o özellik. Muhtemelen sizin telefonunuzda aktif edilmemiştir.
Zaten aslida olay icin kimse yaşanamaz demedi de herkesin ortak takildigi nokta annenin uykudan uyarilmasina ragmen uyanmamasi! Gerci polise bile bu durumu aciklayamamiş
Nerde suçlamış ben göremedim.Derdini anlatan birini bilginizden emin olmadan yalancilikla suçlamak ne kadar etik ?
Pedagog da doktor ya ondan bahsetmiştik biz tabi ki jinekolojik muayene degilKızınızı sakin doktora götürmeyin delirdiniz mi yahu ??? 5 yaşında çocuğa jinekolojik muayene mi yapılır ? Nasıl bir travma yaratırsınız farkında mısınız??
Pedagoga götürün kızınızı , pedagog anlar görüşmelerinde birşey olduysa
Siz gerçekten kötü durumdasiniz , mantıklı dusunemiyorsunuz , rica ediyorum önce kendiniz destek alın sonra çocuklarınızla ilgili eyleme gecin
Hayır oluyor. 11 kullanıcısıyım ekrandaki kamera işaretine uzun basınca kamera açılıyor.Ben de onu sorcaktım ben ıphone kullanıcısıyım bizde kilit acılmadan video /foto cekilemiyor nasıl cekiyor dicektim.
Evet oluyormus bende denedim:)Hayır oluyor. 11 kullanıcısıyım ekrandaki kamera işaretine uzun basınca kamera açılıyor.
Konu sahibi zaten sıkıntılı Psikiyatriye gidecekler o yansıtmalı iletişimle onun istismara uğrayıp uğramadığını çözecek. Ona travma olmaması için gerekli destek sağlanması lazım.Ne doktoruna götürücek pardon jinekolog mu? pedagoglar bile bu hikaye gerçek mi emin misiniz der? Pedagog konuşmaları bile etkileyecek kızın psikolojisini. Hanfendi 4 aydır doktorun verdiği ilaçları bile almıyor diye vermemiş. Öyle uzman kendisi.
Kimse böyle bişey olamaz, dünyada kimsenin başına gelmemiştir asla inanmıyoruz demedi. Konu sahibinin anlattıklarını inandırıcı bulmadık sadece. Hikaye havada kalıyor, oturmuyor.arkadaşlar neden hemen yalancılıkla suçluyorsunuz ki??
Yani gerçek olamayacak kadar oha bir durum değil. Oluyor böyle iğrençlikler.
Mesela; Şişli'de Vahşet! Annesini önce öldürdü sonra...
Evet hepimiz için iğrenç farkındayız ama şuan böyle diyecek ona yardımcı olmak şöyle dursun daha da dibe çekiyoruz.
Konu sahibi en azından tutanağın yazılı olduğu tarih kısmını falan atsan tutanağı atmasan. Böyle muallakta kaldıkça üzerine gelecekler.
Oturmayan kısımların bende farkındayım. Belki değiştirerek yazmıştır bilemem, burada zaman zaman benimde değiştirerek yazdığım şeyler oluyor. Ben şikayet ettim online olarak. Eğer birşey varsa çıkar zaten şuan suçlamak ne bize ne ona yarar.Kimse böyle bişey olamaz, dünyada kimsenin başına gelmemiştir asla inanmıyoruz demedi. Konu sahibinin anlattıklarını inandırıcı bulmadık sadece. Hikaye havada kalıyor, oturmuyor.
arkadaşlar neden hemen yalancılıkla suçluyorsunuz ki??
Evet hepimiz için iğrenç farkındayız ama şuan böyle diyecek ona yardımcı olmak şöyle dursun daha da dibe çekiyoruz.
Konu sahibi en azından tutanağın yazılı olduğu tarih kısmını falan atsan tutanağı atmasan. Böyle muallakta kaldıkça üzerine gelecekler.
13 yaşındaki çocuğun bunu yapamayacağı üzerinde duranlar var ama 13 yaşında biri cinselliğin ne olduğunu bilir, yaşar, baba da olabilir. Benim Fransız erkek arkadaşım vardı, ilk cinselliğini 14’e girmeye yakın yaşamış. Hatırlarsınız Serpil Yeşilyurt cinayetini, en küçüğü 14 15 yaşlarındaki hiçbiri reşit bile olmayan veledler, öğretmene ve annesine cinsel istismarda bulunup, öğretmeni canice katletmişlerdi.arkadaşlar neden hemen yalancılıkla suçluyorsunuz ki??
Uyanmamışım kısmını değiştirmenin kendisine ne faydası var? Neyi gizlemiş olabilir bununla?Oturmayan kısımların bende farkındayım. Belki değiştirerek yazmıştır bilemem, burada zaman zaman benimde değiştirerek yazdığım şeyler oluyor. Ben şikayet ettim online olarak. Eğer birşey varsa çıkar zaten şuan suçlamak ne bize ne ona yarar.
Parmak sokma kısmını okumadım ben. Konuda da yazdığını görmedim. Sallamasyon o zaman.yalan çünkü.
%50 zeka özürlü bir çocuk kamerayı hazırlayacak yorganı kaldıracak kadının pijamasını indirecek külodunu indirecek parmağını sokacak külodu giydirecek pijamayı çekecek ve bunları 39 sn de yapacak
anne de uyanmamasını gelen şaşkınlık tepkileri üzerine ilaç içirdi herhalde bana diye yazacak.
Parmak sokma kısmını okumadım ben. Konuda da yazdığını görmedim. Sallamasyon o zaman.