Benim samsung j6+ kilitliyken ekrani sag yaptigimda kamera cikiyor direkt videoda cekiliyorTelefonum samsung, ekran kilidi açılmadan video asla çekilemez yalanınız buradan bile belli. Sadece acil arama yapılabilir ekran kilidi varken.
Ben de onu sorcaktım ben ıphone kullanıcısıyım bizde kilit acılmadan video /foto cekilemiyor nasıl cekiyor dicektim
Konu yalan mı degilmi bilemem ama benim.tefonumda samsung ve kilit ekranı varken sağ alt köşede kamera ikonu var ve yukarı kaydırarak açılıyor.Telefonum samsung, ekran kilidi açılmadan video asla çekilemez yalanınız buradan bile belli. Sadece acil arama yapılabilir ekran kilidi varken.
Benimkinde olmuyorBenim samsung j6+ kilitliyken ekrani sag yaptigimda kamera cikiyor direkt videoda cekiliyor
OlabilirSamsunglarda da var o özellik. Muhtemelen sizin telefonunuzda aktif edilmemiştir.
Ayy basiniza boyle bisey gelicekŞöyle anlatayım bu durumu size. Biz o kötü güne kadar böyle bir olayla yuzlesmesekte evde hep bir tartışma esnasindaydik. Oğlum evde hep ya benimle ya kardeşiyle tartışma çıkarıyordu hastalığından dolayi oğlum uyumadan ben uyumayı tercih etmiyordum ve oğlum o gece sabaha karşı 05.00 gibi uyudu. Bu yüzden bende uyuyamadım ve saat 08.00 de uyudum çok uykusuzdum çünkü. Bu olay da video kayıt saatine göre saat 10.20 de oldu. Ve video 39 Saniye. Açık yazmam gerekirse tamamen beraberlik söz konusu olduğunu sanmıyorum ancak cinsel istismara ileri derecede yeltenme ve görmemesi ve dokunmamasi gereken her yere ulaşma diyebilirim
Benimkinde çekilmiyor özellikle baktım ama ayarlara bakıcam şimdi aktif oluyor mu diye.Kilitliyken video ve fotoğraf çekilebiliyor
Benim a50 var şu an elimde şifresi de var ve fotoğraf video çekiyor. Hayır sanki tüm Samsung modellerinde uzmanmış gibi yorum yapmak niyeEvet eşimin İphone benim Samsung. Samsung deyince zaten direkt yalan dedim.
Birde şifreyi değişmiş oğlu eski şifreyi biliyormuş da yenisini bilmiyormuş. Ne farkeder oğlu eski şifre varken açtı telefonu sonra olay oldu anne uyandı şifreyi mi değiştirdi yani, tam bir saçmalık kendi kendini ele veriyor.
Ekran kilitliyken sağdan sola çekin.Ben de onu sorcaktım ben ıphone kullanıcısıyım bizde kilit acılmadan video /foto cekilemiyor nasıl cekiyor dicektim.
Siz hayırdır bu atar niye! Çok mu komik ciddenBenim a50 var şu an elimde şifresi de var ve fotoğraf video çekiyor. Hayır sanki tüm Samsung modellerinde uzmanmış gibi yorum yapmak niye
Evet yaptım benim ayarlardan kapalıymışEkran kilitliyken sağdan sola çekin.
Çoookkk üzücü bir yazı. Fake diyenler olmuş. Malesef ki hayatın gerçeği bu. Sizi eleştirmek için söylemiyorum ama başı boş kalmış engelli bir çocuğun gelebileceği nokta bu.Hepinize merhabalar, hayatımın en en en kötü ve en utanç verici günlerini yaşıyorum. Bir derdim var ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Bir anne olarak büyük bir çıkmazdayim. Keşke anne olacağıma taş olsaydım diye düşünüyorum. Psikolojim alt üst oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizlerden gelen kırıcı olmadığı taktirde tüm yorumlara ve eleştirilere açığım. Buraya bu konuyu açmamın sebebi sizlerin de fikrini ve bu doğrultuda bir yol bulabilmek. Şimdiden teşekkürler.
2 cocuk annesiyim. Oğlum 13 kızım ise 5 yaşında. Eşimden ayrıldım çocuklarımla beraber yaşıyorum. Oğlum ne yazık ki orta derecede zeka geriliği hastası ve yüzde 50 raporlu. ( çözger orta derecede gecikmiş dönüm noktası raporlu özel eğitim çocuğu) Her ne kadar görünüşte fiziki bir engeli olmasa da bu durum onu engelli sınıfına dahil ediyor. Şunu mutlaka belirtmek istiyorum kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor kendisi alisveris yapabiliyor şehir dışı olmadığı sürece sehirici tüm uzaklıklara kendisi gidip gelebiliyor doğruyu yanlışı iyiyi ve kötüyü ayırt edebiliyor. Mevzu çok derin ama asıl mevzuya hiç uzatmadan başlamak istiyorum.
Oğlum 4 gün önce ben uyurken bana cinsel istismarda bulundu. O gün çok yorucu bir gün geçirmiştim ve ağır bir uykuya dalmıştım ki ilk anda farkedemedim.Ben bunu nasıl biliyorum?! Tabiki bu istismar anını her detayına kadar benim telefonumdan video kayıt yapmasından.O gece telefonumun güvenlik şifresini degitirmistim tabiki normalde sifremi biliyordu ama o gece şifre değişikliği yaptığımı bilmiyordu. Videoyu çektikten sonra silebileceğini planlayarak gerçekleştirdiği bu eylem istediği gibi sonuçlanmadı yani videoyu silemedi. Bunun üzerine büyük bir panik ile beni uyandırdı ve şifreyi söylememi istedi ve ben bu panik karşısında suphelendim " acaba kötü alışkanlıklara başladı ( alkol sigara madde kullanımı gibi ) ve bu yüzden mi telefonumda sadece onun bildiği birseyi silmek istiyor düşüncesi ile telefonu ve şifreyi ona vermedim. Bu sırada bana saldırmaya başladı ve üzerime yürüdü. Ben bunun akabinde karşı komşunun evine giderek kendimi korumaya aldım ve hızlı bir şekilde telefonumu açtım ve videoyu gördüm.... Dünya başıma yıkılmıştı ve hala üzerime gelmeye çalışıyordu ve ben polisi aradım yardim istedim tabi o sırada polis geleceği için evden kaçtı. Polis geldi evimizin çevresinde onu aradı ama bulamadılar. Daha sonra polisler beni ve kızımı karakola götürdüler. İfadem alındı doktor raporu video kaydı ve oğlumun raporu savcılığa gönderildi. Yani tüm adli işlemler yapıldı ve nöbetçi savcı arandı. Savcı bizden alınıp yurda alınmasını söyledi. O gün tüm aramalara rağmen oğlum bulunmadı ve ertesi gün yurda bırakıldı anca oğlum yurttan kaçtı ve annemin evine gitti. Bu durum sürekli olarak tekrar etti. 4 gün içinde 4 kere yurda götürülüp geri kaçtı. Dün akşam bende annemlerdeydim ve evde tartışma çıktı. Bana evde saldırdı. Hastalığından dolayi olsa gerek yaptığı olayın çok normal olduğunu düşündüğü hareketleri var. Karşımda gülmesi beni tamamen çileden çıkardı. Üzerime evdeki eşyaları atmaya başladığı için oğlumu evden dışarıya çıkardık ve terastan bulduğu cay bardağını üzerime atmaya yeltendi defalarca. Bunun akabinde annem polisi aradı ve bu gece polis onu alıp yurda götürdü tekrar. Şuan evde yok ama yarın gündüz saatlerinde eve geleceği kanaatindeyim.
Şuan ki düşüncem. Kararsızlık, çaresizlik. Yanımda bizimle kaldığı sürece kızıma da ( Allah korusun ) geri dönüşü olmayan zararlar verebilir de vermeyebilir de. Ama oğlumun yokluğu diğer yandan canımı fazlasıyla acıtıyor. Onun kimsesizler gibi dışlanmış ve yurtta olması içimi parçalıyor. Bu iğrenç olay olmamış olsaydı onun tüm eziyetine saldırganlığına ömrümün sonuna kadar katlanırdım. Ancak bu durum çok çok farklı. Şu anda istismarda bulundu ancak ben onu affedersem bir daha ki sefere bu istismarı tamamen daha iğrenç şekli ile gerçekleştirmesi kaçınılmaz. Şuanda eve ansızın gelip bana zarar verecek diye çok korkuyorum ama bir yandan da yurtta değil gözümün önünde olmasını istiyorum. 4 gündür ben panik atak geçiriyorum.
Ne oğlumla oluyor ne de onsuz!!..
Ben yardımcı olmak için bi yurda gitmiştim gerçekten han kapısı gibi açık. Çocuklar belirli yasin ustundeyse girip çıkabiliyor falan.Yurdun kapısı han kapısı gibi acık mı?nasıl kacıyor bu kadar kolay?
Bana fake gibi geldi konu.
İns öyledir.
Neye yardımcı olsunlar mükemmel fake konu diyip alkış mi tutalım.Hayir. Hadsiz yorumlardan rahatsız oldum. Ben burada yardımcı yorumlar almak için yaşadığım bir olayı yazdim tabiki pişman oldum
Dert mi? Yalancı olduğu konusunda aynı fikirdeyim telefon kilidinin var olması bunu değiştirmiyor. Böyle bir eylem yapılırken uyanmamadığını iddia eden birine inanıp yardım edin siz.Derdini anlatan birini bilginizden emin olmadan yalancilikla suçlamak ne kadar etik ?
Ne doktoruna götürücek pardon jinekolog mu? pedagoglar bile bu hikaye gerçek mi emin misiniz der? Pedagog konuşmaları bile etkileyecek kızın psikolojisini. Hanfendi 4 aydır doktorun verdiği ilaçları bile almıyor diye vermemiş. Öyle uzman kendisi.Çoookkk üzücü bir yazı. Fake diyenler olmuş. Malesef ki hayatın gerçeği bu. Sizi eleştirmek için söylemiyorum ama başı boş kalmış engelli bir çocuğun gelebileceği nokta bu.
11-18 yaş arası ergenlik dönemini normal bir çok bile zor atlatırken engelli çocuklar bu his ile baş edemiyor. Özel eğitim veren kurumlarda çalışanlar buna defalarca tanık olmuştur. Bir anda durduk yere mast yapmaya başlayan çocuklar. Bir yerlere sürtünenler vs. İçinden gelen bir duygu. Baş etmek için yeterli algılama yeteneğine hakim değiller. Tabiki önlemler alınır. Eğitimler psikiyatri destekleri mutlaka başlanır. İnternete erişimin kolay olması ve kendiyle baş edememesi sonucu malesef.
Sizde insansınız ama ekstra farkındalığınızın olması lazım. Ve bu çocuk bunun sinyallerini çok kez vermiştir. Bu noktaya bir anda gelinmez. Gittiği kurumla bunu paylaşabildiniz. Çocuğum cinsellikle baş edemiyor diye. Muhtemel 11 li yaşlarda. Onlar sizi yönlendirirdi. Bu çocuklarımıza cinsel kimlik kavramı, gizlilik, dokunulmazlık gibi kavramların eğitimi verilmesi gerekiyor. Bir tek ilaç çözmez.
Sizin durumunuz çok sıkıntılı ilerlemiş. Tam ihtiyacı olduğunda yurtta yanlız kalması. İlgisizliğe maruz kalması. Yaptığının farkında bile değilken polislerle tanışması. Travmalar havada uçuşuyor.
Yaşadıklarınız çok zor. Normal bir çocuğu yetiştirmek bile belli bir mesai isterken. Bu özel gereksinimi olan çocukların yetiştirilmesi ciddi emekler istiyor. Özellikle cinsel anlamda engelli çocuklarımız ya istismara uğruyor ya da uğratıyor. Kısaca bu his ile baş edemiyorlar. Düzenli olarak psikiyatri desteği almalı. Üzülerek söylüyorum size gelene kadar kuvvetle muhtemel kızınıza uğramıştır. Kızını doktora götürün.
Ayyy çok üzücü bir tabloyazılcak çok şeyler var. Sizi de kırmak istemiyorum. Diyeceksiniz benim yaşadıklarım kolay mı kolaysa gelin siz yaşayın diyceksiniz haklısınız çok zor. Yardım almaktan korkmayın. Hem okulu hem doktorlarıyla sıkı bir iletişim halinde olun. Kolay olmayacak ama yol katedeceksiniz. Allah yardımcınız olsun. tüm engelli çocuk yetiştiren annelerin Allah yardımcısı olsun. Çok farklı bir dünya yaşamayan bilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?