- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 2
- 6.357
- 108
- 30
GördümParmak olayı da var. Ona rağmen uyanmamış
Siz uyumuyor ölüyorsunuz yalnız. Böyle ağır uyku mu olur? Odada sese uyanmamak ağır uyumaktır. Biri elleyince taş değilsen ölmediysen uyanırsınEvet uykum baya ağır ne yazık ki!!!
Telefonum samsung, ekran kilidi açılmadan video asla çekilemez yalanınız buradan bile belli. Sadece acil arama yapılabilir ekran kilidi varken.Evet çekebiliyor ve o şekilde çekilmiş zaten ama durum silmeye gelindiğinde malesef silinmiyor. Samsun a21. Bunun için ekran şifresini açıp galeriye girip silmesi gerekiyor
İphone da var bu özellik aslında. Ama kendisi samsung diyorTelefonum samsung, ekran kilidi açılmadan video asla çekilemez yalanınız buradan bile belli. Sadece acil arama yapılabilir ekran kilidi varken.
Evet eşimin İphone benim Samsung. Samsung deyince zaten direkt yalan dedim.İphone da var bu özellik aslında. Ama kendisi samsung diyor
Akıl sağlığı yerinde değil ama sizi bayıltmayı ve bunu videoyaya çekmeyi düşünebiliyor yani tabii!Bakın bu yapan kişinin yani oğlumun akıl sağlığı ztn yerinde değil yani raporlu bir çocuk. Ve benim uykum ağır ve o olay sadece 39 Saniye. Anlatabiliyor muyum? Bu durumda onun beni bayılmış olduğu dahi geliyor akıllara ister istemez
Samsunglarda da var o özellik. Muhtemelen sizin telefonunuzda aktif edilmemiştir.Evet eşimin İphone benim Samsung. Samsung deyince zaten direkt yalan dedim.
Birde şifreyi değişmiş oğlu eski şifreyi biliyormuş da yenisini bilmiyormuş. Ne farkeder oğlu eski şifre varken açtı telefonu sonra olay oldu anne uyandı şifreyi mi değiştirdi yani, tam bir saçmalık kendi kendini ele veriyor.
Evet cimere bildirebilirsiniz hepiniz. Çok şikayet daha çok dikkat edilmesini sağlar.Telefon kilitliyken video çekilebilir. Ekran kilidi girilmeden de galeriye girip göremiyorsunuz evet. Ama ben şaşırmıyorum yaşadığımız olaylara. Konu gerçek olabilir bir üye gerekli yerlere şikayet etmiş zaten gereken yapılır. Eğer es geçilme durumu varsa toplu şikayet edebiliriz konu gerçekten çok travmatik.
Ben de onu sorcaktım ben ıphone kullanıcısıyım bizde kilit acılmadan video /foto cekilemiyor nasıl cekiyor dicektim.Telefonum samsung, ekran kilidi açılmadan video asla çekilemez yalanınız buradan bile belli. Sadece acil arama yapılabilir ekran kilidi varken.
Uyku ağırlığı değil bu.Bakın ben burada lay lay lom olsun diye paylaşım yapanlardan degilim öncelikle ki ; zaten böyle birseye vaktim de yok. Sizofrende degilim hayaller anlatayım. Ben yaşadığım bir olayı yazdim burada ve benzer şekilde bunu yaşayan bir çok konu var sitede. Sizin uykunuz hafiftir benim uykum ağır. Bunu mu tartışıyoruz şimdi.
Hay yaşa sen emi bu ne pisliktir yahuKonunuzu cimere ve iki kadın derneğine bildirdim. Dernekler peşinize düşecekler. Hikayeniz gerçekse iki çocuğun da devlet korumasına alınması için, değilse pedofili olduğunuz ve ceza çekmeniz gerektiği için takipçi olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?