HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Ne anlatıyorsun ya. 13 yaşındaki çocuk mu tüm bunları yapıyor ? Hiçbir kelimenize inanmadım. Keşke araştırılsanız sonrada bu sapık düşünceleriniz için, ceza alsanız. Aklınıza esince atıp tutmasınız böylece

gerek çocuğun yaşı gerekse uykudan uyanılmaması bilemedi . anne olduğumdan beri çocuğum gık dese yorgunluktan gebersem bıle sıçrarım yataktan hemen. nasıl bir biyolojik lükse anne bedeni !üstü açıldığında bile uyanıyorum.(bu gerçekse)
eğer yalan bir konuysa Allah ....................akıl fikir versin.

Evet çekebiliyor ve o şekilde çekilmiş zaten ama durum silmeye gelindiğinde malesef silinmiyor. Samsun a21. Bunun için ekran şifresini açıp galeriye girip silmesi gerekiyor
Telefonum samsung, ekran kilidi açılmadan video asla çekilemez yalanınız buradan bile belli. Sadece acil arama yapılabilir ekran kilidi varken.

Telefonum samsung, ekran kilidi açılmadan video asla çekilemez yalanınız buradan bile belli. Sadece acil arama yapılabilir ekran kilidi varken.
İphone da var bu özellik aslında. Ama kendisi samsung diyor

Telefon kilitliyken video çekilebilir. Ekran kilidi girilmeden de galeriye girip göremiyorsunuz evet. Ama ben şaşırmıyorum yaşadığımız olaylara. Konu gerçek olabilir bir üye gerekli yerlere şikayet etmiş zaten gereken yapılır. Eğer es geçilme durumu varsa toplu şikayet edebiliriz konu gerçekten çok travmatik.

İphone da var bu özellik aslında. Ama kendisi samsung diyor
Evet eşimin İphone benim Samsung. Samsung deyince zaten direkt yalan dedim.
Birde şifreyi değişmiş oğlu eski şifreyi biliyormuş da yenisini bilmiyormuş. Ne farkeder oğlu eski şifre varken açtı telefonu sonra olay oldu anne uyandı şifreyi mi değiştirdi yani, tam bir saçmalık kendi kendini ele veriyor.

Akıl sağlığı yerinde değil ama sizi bayıltmayı ve bunu videoyaya çekmeyi düşünebiliyor yani tabii!

Samsunglarda da var o özellik. Muhtemelen sizin telefonunuzda aktif edilmemiştir.

Evet cimere bildirebilirsiniz hepiniz. Çok şikayet daha çok dikkat edilmesini sağlar.

Ay gerçekten tiksinçsiniz böyle bir olayı kurgulayıp burada aktarabiliyorsunuz ya Allah ıslah etsin sizi. Kadın hem uykum ağır zaten diyor hem çocuk bana bişey içirmiş bayıltmış olabilir diyor. Kadın bugün taşınacağım,kızımı ven kendimi psikoloğa getireceğim diyor hala burada iğrenç iğrenç konuşmaya devam ediyor. Kadın evde çocuğum gelecek diye korkuyorum diyor camdan bacadan mı girecek bu çocuk yahu mübarek kilitle kapını yat dimi ama. Çocukla dövüşülmüş polis aranmış camlar bardaklar havada uçmuş çocuk kaçıp gitmiş sonra geri gelmiş böyle saldırganlık yapan bir çocuk direk yurda mı koyulur hastaneye yatırılır hanfendi şaka mısınız sabah sabah cinlerim tepeme geldi. Bence derhal bir psikolojik destek alın derhalll bu kişi engellenmeli mi artık silinmeli mi napılıyorsa yapılmalı bence MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Uyku ağırlığı değil bu.
Açık açık yazdırmayın bana şimdi
Tövbe ya

Hay yaşa sen emi bu ne pisliktir yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…