HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Zaten aslida olay icin kimse yaşanamaz demedi de herkesin ortak takildigi nokta annenin uykudan uyarilmasina ragmen uyanmamasi! Gerci polise bile bu durumu aciklayamamiş

Samsunglarda da var o özellik. Muhtemelen sizin telefonunuzda aktif edilmemiştir.
Evet benim telefonum samsung A30 ve böyle bir özelliği var , kapatma tuşuna iki defa basınca fotoğraf ve video çekilebilir kilitli iken , ama diğer hiçbirşey yapılamaz kilit açılmadan ..

Konu sahibininde Bir takım içeceklere vs zaafı mı var desem ne desem. Uyku masum bir kelime geldi bana.

Zaten aslida olay icin kimse yaşanamaz demedi de herkesin ortak takildigi nokta annenin uykudan uyarilmasina ragmen uyanmamasi! Gerci polise bile bu durumu aciklayamamiş

Hiçbir anne şu yaşadığına cinsel istismar demez , insan özürlü evladı varsa zaten hassastır ve oğlum bana dokunmuş der , sonuçta cinselliği içgüdüsel olarak yaşayan bir çocuk soz konusu , bende inandırıcılığını bu noktada yitirdi , bir de bana cinsel istismarın tanımını yazmış şaka gibi.
Eğer bu kadın gerçekse , çocuklarının gerçekten alınması ve düzgünce bakılacak bir yerde yaşamaları gerekir , kadın özürlü bir çocuğa bakacak kapasitede değil , ufak kızıni tamamen göz ardı etmiş durumda .
Sabahtan beri sinirlerim bozuldu , gerçekten böyle bir çocuk varsa çok yazık , benim kuzenim de zeka özürlü , o da ergenken bunları yaşadı ama anne babası o kadar özen gösterdi ki zarar görmeden atlattı , ilaçlarını içti , hormonları azaltıldı , hiç yanlız bırakılmadı vs vs
Bu konuda ise polise verilen , arkasından yurda yerleştirilen bir çocuk var , tamam elbette çok zor anne için ama insan evladına bunları yapar mı yahu ???

Pedagog da doktor ya ondan bahsetmiştik biz tabi ki jinekolojik muayene degil

arkadaşlar neden hemen yalancılıkla suçluyorsunuz ki??
Yani gerçek olamayacak kadar oha bir durum değil. Oluyor böyle iğrençlikler.
Mesela; Şişli'de Vahşet! Annesini önce öldürdü sonra...
Evet hepimiz için iğrenç farkındayız ama şuan böyle diyecek ona yardımcı olmak şöyle dursun daha da dibe çekiyoruz.
Konu sahibi en azından tutanağın yazılı olduğu tarih kısmını falan atsan tutanağı atmasan. Böyle muallakta kaldıkça üzerine gelecekler.

Ben de onu sorcaktım ben ıphone kullanıcısıyım bizde kilit acılmadan video /foto cekilemiyor nasıl cekiyor dicektim.
Hayır oluyor. 11 kullanıcısıyım ekrandaki kamera işaretine uzun basınca kamera açılıyor.

Şimdi konu sahibi.
Uykum ağır demişsin tamam doğrudur.
Bak benim uykum o kadar ağır ki eve hırsız girse asla duymam.
Ki ben uyurken eşim eve gelir,çay yapar,TV izler,odaya girer üstüne değiştirir duymam.
Telefon çaliyor,mesaj geliyor duymuyorum
Ama eşim elime dokunsa, öpse,saçıma dokunsa,pijamamk çekse,elini bacağıma koysa uyanirim,yüzüne bakarım ne oluyor diye.
Gerçekten uykunun ağır olmasına falan takilmadim ben.
Uykunun ağır olması durumunu çok iyi bilirim.ama anlattıklarına inanmıyorum.
Arada kopukluk var.ne diyeceğimi bilemedim ya inşallah doğru değildir.

Konu sahibi zaten sıkıntılı Psikiyatriye gidecekler o yansıtmalı iletişimle onun istismara uğrayıp uğramadığını çözecek. Ona travma olmaması için gerekli destek sağlanması lazım.

Psikiyatriye gitmek yerine psikiyatri eve gelse daha iyi olacak. Zincirleme trafik kazası var burada. 5 yaşındaki bu kızcağıza yazık değil mi.

Canım konu gerçek mi bilmiyorum. Ama ben tanık oldum. Böyle hikayeler malesef var. İnsanlar bunları yaşıyor. Hiç bir pedagog da inanamamazlık yapmaz.

Kimse böyle bişey olamaz, dünyada kimsenin başına gelmemiştir asla inanmıyoruz demedi. Konu sahibinin anlattıklarını inandırıcı bulmadık sadece. Hikaye havada kalıyor, oturmuyor.

Kimse böyle bişey olamaz, dünyada kimsenin başına gelmemiştir asla inanmıyoruz demedi. Konu sahibinin anlattıklarını inandırıcı bulmadık sadece. Hikaye havada kalıyor, oturmuyor.
Oturmayan kısımların bende farkındayım. Belki değiştirerek yazmıştır bilemem, burada zaman zaman benimde değiştirerek yazdığım şeyler oluyor. Ben şikayet ettim online olarak. Eğer birşey varsa çıkar zaten şuan suçlamak ne bize ne ona yarar.

yalan çünkü.
%50 zeka özürlü bir çocuk kamerayı hazırlayacak yorganı kaldıracak kadının pijamasını indirecek külodunu indirecek parmağını sokacak külodu giydirecek pijamayı çekecek ve bunları 39 sn de yapacak
anne de uyanmamasını gelen şaşkınlık tepkileri üzerine ilaç içirdi herhalde bana diye yazacak.

13 yaşındaki çocuğun bunu yapamayacağı üzerinde duranlar var ama 13 yaşında biri cinselliğin ne olduğunu bilir, yaşar, baba da olabilir. Benim Fransız erkek arkadaşım vardı, ilk cinselliğini 14’e girmeye yakın yaşamış. Hatırlarsınız Serpil Yeşilyurt cinayetini, en küçüğü 14 15 yaşlarındaki hiçbiri reşit bile olmayan veledler, öğretmene ve annesine cinsel istismarda bulunup, öğretmeni canice katletmişlerdi.

Konu gerçekse fecaat, ben ilk olarak 5 yaşındaki çocuğumdan endişe duyadım. Biraz inceledim, kızı ile ilgili geçmişte konu açmış bitlerle alâkalı yardım istemiş. Hikaye gerçek mi tam olarak bilemem ama muhtemelen konu sahibinin bahsettiği çocukları var. Eğer gerçekse, umarım o kız koruma altına alınır, erkek olanın da dizginlenmesi lazım yarın tecavüz etmeye başlar. Korkunç.

Uyanmamışım kısmını değiştirmenin kendisine ne faydası var? Neyi gizlemiş olabilir bununla?

Kadın kendi konusunu umursamıyor, çıktı gitti zaten. Bir fayda beklediğini düşünmüyorum. Konu gerçekse zaten adli mercilere ulaşmış bir konuda bizim ne faydamız olacak?

Parmak sokma kısmını okumadım ben. Konuda da yazdığını görmedim. Sallamasyon o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…