- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Kendi ailem çok uzakta ama 1000km yol tepip kalmak ayrı yakınımızdaki eş ailesi ayrı. Onlara da kırıldım zaten ama annemin bir ay kayınvalide gelsin bir ay ben teklifi oldu. Eşim kayınvalideye konuyu açamadı bile buraya getir diyince.
Annemle oldu ama benden kaynaklı değil. Annem yaşadığı şehirden nefret ederdi. Evlenmemi hiç istemedi. Kardeşim de burayı kazandı bu sene ve beni arayıp bunun vebalini nasıl vereceksşn tarzı konuşmalar yaptı. Oysa asla burayı yaz falan demedin ki kendisi zaten bana oldukça uzak, alakamız olmaz yani.Bana bu durum çok garip geldi ailelerle başka bi probleminiz yok değil mi?
İstanbulAy hangi sehirdesin 9 14 arasi kendi cocugumla ben bakayim yani deli mi bunlar? Asiri sinirlendim.
Ama esini takdir ettim.minnet etmemis.
Hepsini herkesi bosver cekirdek ailenle mutlu huzurlu ol canım.
Haklisin ama yapacak bisey yok
Annem evden kovmadı, evimiz çok ufak. Ben kardeşimle bizim yatakta yatarım, annemle babam salonda yatar gibi plan yapmış kendince. Sonrasında tek gelmeyi teklif etti bir ay kadar.Annen eşini evden kovuyordu. Kusura bakmada eşinde annenin yüzüne bakmasa hakli yani.
Konu annen bile değil, hadi o yaşli gelmedi. Kardeşi niye yollamiyor?
Sadece kv'deye kizmak mantiksiz. Ikiside al birini, vur ötekini cinsinden. Ben trip atardim iki aileyede. Bir süre kendimi herşeyden çekerdim.
O konu çok sıkıntılı. Kalabalık okullar ne olacak? 60 kişi bir sınıf. Böl ikiye 30. Bir sıra aralıklı otursalar sanırım bir sınıf yaklaşık 20 kişi civarı alabiliyor. Geri kalan öğrenciler ne olacak?Hem seyreltilmiş sınıf hem haftada 2 gün yüz yüze 3 gün online demişler
Öğretmeni ikiye mi böleceklermiş
Bunu duymadım ama yüz yüze ders anlatıtken diğer gruba canlı ders açmak gibi bir şey olabilirHem seyreltilmiş sınıf hem haftada 2 gün yüz yüze 3 gün online demişler
Öğretmeni ikiye mi böleceklermiş
Annemle oldu ama benden kaynaklı değil. Annem yaşadığı şehirden nefret ederdi. Evlenmemi hiç istemedi. Kardeşim de burayı kazandı bu sene ve beni arayıp bunun vebalini nasıl vereceksşn tarzı konuşmalar yaptı. Oysa asla burayı yaz falan demedin ki kendisi zaten bana oldukça uzak, alakamız olmaz yani.
Kayonvalide ve kayınpeder yaklaşık 3 sene benim evimde yaşadı gibi oldular.
Yani bilemiyoruö bildiğim yaşanmış bir şey yok.
İstanbul
Annem evden kovmadı, evimiz çok ufak. Ben kardeşimle bizim yatakta yatarım, annemle babam salonda yatar gibi plan yapmış kendince. Sonrasında tek gelmeyi teklif etti bir ay kadar.
Kayınvalideye kızıyorum çünkü tamam diyip ortada bıraktı, bugün aramadı bile ne yaptınız diye.
Bunu duymadım ama yüz yüze ders anlatıtken diğer gruba canlı ders açmak gibi bir şey olabilir
Annemle oldu ama benden kaynaklı değil. Annem yaşadığı şehirden nefret ederdi. Evlenmemi hiç istemedi. Kardeşim de burayı kazandı bu sene ve beni arayıp bunun vebalini nasıl vereceksşn tarzı konuşmalar yaptı. Oysa asla burayı yaz falan demedin ki kendisi zaten bana oldukça uzak, alakamız olmaz yani.
Kayonvalide ve kayınpeder yaklaşık 3 sene benim evimde yaşadı gibi oldular.
Yani bilemiyoruö bildiğim yaşanmış bir şey yok.
İstanbul
Annem evden kovmadı, evimiz çok ufak. Ben kardeşimle bizim yatakta yatarım, annemle babam salonda yatar gibi plan yapmış kendince. Sonrasında tek gelmeyi teklif etti bir ay kadar.
Kayınvalideye kızıyorum çünkü tamam diyip ortada bıraktı, bugün aramadı bile ne yaptınız diye.
İyi de bu tarz teklifleri onlar da yaptı ama ciddiye almadım. Oğlumu gönderecekmişim 5 gün kalacakmış bozulmadım. Görümcem dedi ver burada bakalım diye bozulmadım. Ciddiyetsiz teklifler. Yani bozulur tabi insan ama yokuşa sürldüğünü anladım. Ama tamam ben bakarım, gelirim size hiç problem değil diyip güvendirmek ve bir gün kala çark etmek benim için daha büyük bir sıkıntı. Yoksa ben bu işleri çoktan halletmiştim.Yahu eşini o evde bile düsünmedi. Olmayacak teklifleri bilerek yapiyor. Sanki eşinin annesinden kalmasinin saçmaliğini bilmiyormu? Güya istiyor gibi gösteriyor kendini ama tabiki istemiyor.
Sanki cokmu önemli ille babanin yaninda durmasi? Yook, ama mahsus bahane iste. Kv'de bunu yapsa bunada küserdin. Kv'denin yaptiğida doğru değil. Ancak sadece kayin aileye tavir yaparsan, ben senin eşin olsaydim kirilirdim. Iki aile ayni şekilde hata yapti.
Aynısını yazacaktımSürekli aileler bakmak zorunda değil deyip dururum ancak bu demek değil ki bu kadar zor durumda kalan birine yardım edilmesin. Sizi haklı buldum. Şu süreçte Allah yardımcımız olsun, küçük çocuklu anneler olarak mahvolduk.
Bizde pek olacak bir şey değil. Okulun alt yapısı 30 bilgisayarın aynı anda canlı yayın yapabileceği kadar güçlü değilÖzel okullar öyle yapıyor ama geçen dönem bildiğim kadarı ile sizde öyle değildi
Gönderilmeyeler de sınıfla birlikte online katılıyordu dersten canlı
E tabi canım. Ama onun asıl derdini biliyorum ben, yer yok bahane.Bu şekilde bir şey olmayacağı açık
Yani oğlanın odasına yere atarsın bir yorgan yatar kardeşin ya da salonda
Annenin teklifi saçmalığın ötesinde
Eşin çocuğu ve seni ne zaman görecekmiş
İyi de bu tarz teklifleri onlar da yaptı ama ciddiye almadım. Oğlumu gönderecekmişim 5 gün kalacakmış bozulmadım. Görümcem dedi ver burada bakalım diye bozulmadım. Ciddiyetsiz teklifler. Yani bozulur tabi insan ama yokuşa sürldüğünü anladım. Ama tamam ben bakarım, gelirim size hiç problem değil diyip güvendirmek ve bir gün kala çark etmek benim için daha büyük bir sıkıntı. Yoksa ben bu işleri çoktan halletmiştim.
Geçen gün görüntülü konuşurlarken söyledi bunu. Bana saçma sapan olmayacak şeyler söylemeyin, ne işi var 2 yaşındaki çocuğun dedi. Daha ayrıntılı bir şey konuştu mu bilemiyorum. Kayınvalidem yaz tatilleri boyunca torunlarına bakmış ama kaç yaşında başlamış onu bilemiyorum. Ona yatılı göndermişler hep, o yüzden belki normal geliyordur herkese. Beni de annem göndermiş anneanneme , köyde kalıyorlarmış çok soğuk diye göndermişler beni. Daha yaş bile değil 8 aylık bebekmişimPeki sormadın mı neden diye
Yani buraya getir burada bakalım deyince kv
“olur mu öyle şey, çocuk evinde bakılır, akşam da anne babası ile kalır” diyememiş mi eşin
Yine bakmasın ama cevabını alsın
Ya da görümceye orada nasıl bakıldın hem sen çalışıyorsun hem çocuğun herşeyi evde demedin mi
Ben en net tepkilerin ilk şaşkınlıkla verilmesi gerektiğini düşünürüm yani versin bir cevap da bakalım asıl derdi neymiş
Geçen gün görüntülü konuşurlarken söyledi bunu. Bana saçma sapan olmayacak şeyler söylemeyin, ne işi var 2 yaşındaki çocuğun dedi. Daha ayrıntılı bir şey konuştu mu bilemiyorum. Kayınvalidem yaz tatilleri boyunca torunlarına bakmış ama kaç yaşında başlamış onu bilemiyorum. Ona yatılı göndermişler hep, o yüzden belki normal geliyordur herkese. Beni de annem göndermiş anneanneme , köyde kalıyorlarmış çok soğuk diye. Daha yaş bile değil 8 aylık bebekmişimaylarca kalmışım ama artık üzüntüden saçlarım dçkülünce almaya karar vermişler. Bu sefer anneannem veremem diye olay çıkarmış.
Herkes kolayca bırakmış yani çocuğunu.
Ben bakıcının nazını çekemeyip 19 aylık kreşe başlatmıştım. Haftada bir kendi hasta oluyor , bir de kızı hasta oluyordu. Eve geldiğimde el yüz yıkayacak vaktim bile olmazdı, hazır giyinmiş beni bekler olurdu. Kreş güzeldi, sorunlar çıkmasaydı ...Off konuyu okuyunca kendim yazdım sandım
Sadece meslekler değisik,bide bende bakacak kardes de yok
9-14.00 calısıyorm.
10 aydır yediğim lincin haddi hesabu yok.
Hadi onu kulak arkası ettik artık,annem kvdemle dönüsümlü bakıyır.
Ben Ramazanda bakamam dedi annem
Oruc tutma diyemeyz tabi ama 1 ay Ramazanda napcz bilmiyorm.
Yagmur yagdı izin al erken cık,kar yagdı bugun gitme,rüzgar cıktı gitmesen mi acaba
Krese vercm 2 yasında diyince (19 aylık kzıım)el kadar bebe krese mi verilir
E napalım ?
Cidden cok zor,ins gececek ama delip de geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?