• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımdan Herkesi Çıkartasım Var

Ay daha neler duyacagız ya:(
Ben olsam ben de herhalde konusmam hic biriyle.
Hos benim kvde görümcemin cocklara 7 senedir gece gündüz bakıyor,biri 2,5 yasında.
Benim kızım 10 aylıktı ise basladım.
Bu kız cok hareketli bakamam ben 3ne birden dedi.(Büyük ilkokula gidiyor zaten aksama kadar online derste)
Biz yine secilmeyen taraf olduk.(
Kvde değil mi iste el diyorm kocamın yanında da:)
Öyle avutuyorm kendimi.
Ama annesi yapınca insanın icine isliyor.(
Bende konuşmuyorum artık. Oglum simdi 5 yasini gecti. Doğduğunda haziranda ise dondum temmuz 1 e kadar bakarmisin demistim. O zamana kadar tum izinlerimi kullanmıştım. Sadece 1 ay sonra yaz tatili sonra bakıcı zaten. O zamanda tamam demişti sonra kardeşinin cocuklari var kardeşinin çocuklarına yazik demişti. Sineye çekmiştim üzülmeme rağmen. 5 yil sonra ilk defa istedim yine ayni şeyi yaptı. Ömürlük zaten istemiyorum ama ömürde 2 ay bile bakılacak değerim yokmus diyorum ve kabulleniyorum. Kayinvalideler ayri bir dunya oğlunun yaninda seni sever ama arkada umrunda olmazsın. Sizinkide o durum olmus. Sizin cocukmu sığmadı oraya. 1 kap yemek mi fazla geldi sanki. Hepside torunu. Ama bisey olsa oglum bana bakin demeyi bilir.

Tam tahmin ettigim gibi annen niye kardesini gondermiyor belli etmis o is dallanmadan boyle kalmasi en iyisi bosver burda gelmesi gereken annen, oda ztn hep bildigin gibi davranmis. Uzulmemeye calis burdan kalkip gelip bakasim geldi.
Senin durumun cok farkli destek sart
Benim oz teyzem 10 yildir torun bakiyor, ilki sosyal olarak geri cok ilgi isteyen asla kendine dokundurmayan bir cocuktu kizi haftasonu konser icin bile birakti, aksam birakti, asla dinlenmesine firsat vermedi, geldi yemegini yedi gitti, tabagini kaldirmadi, bir poset sebze alip getirmedi, oglu evlendi, 3 ude yakin oturuyor, cocuklari oldu onuda getirip biraktilar is dondu gelin gorumce kavgasina, arada olan teyzeme oldu, bakici ayarlayin ben arada yoklarim dedi yok yok yok yillardir kendini adadi bu arada agir seker hastasi en rahat edecegi zamanda yorgunluktan yattigi yeri bilmiyor, buyuk torun kendini kurtardi, simdi otekinin bezi, ek gidasi, 2 yas sendromu, kresi, ikisini okula getir gotur ( Allahtan bu donem evdeler azcik dinlendi ) sifirdan cocuk buyutuyor ve daha ne gelininin evinde ne kizinda bir kahvalti bir kahve bir lokma yemek yememistir tamam destek destek ama birazda kendi ayaklarimizin ustunde dursak kimseye bu kdr yuklenmesek var olan duzenin ustune duzen diye tutturmasak keske

Bende konuşmuyorum artık. Oglum simdi 5 yasini gecti. Doğduğunda haziranda ise dondum temmuz 1 e kadar bakarmisin demistim. O zamana kadar tum izinlerimi kullanmıştım. Sadece 1 ay sonra yaz tatili sonra bakıcı zaten. O zamanda tamam demişti sonra kardeşinin cocuklari var kardeşinin çocuklarına yazik demişti. Sineye çekmiştim üzülmeme rağmen. 5 yil sonra ilk defa istedim yine ayni şeyi yaptı. Ömürlük zaten istemiyorum ama ömürde 2 ay bile bakılacak değerim yokmus diyorum ve kabulleniyorum. Kayinvalideler ayri bir dunya oğlunun yaninda seni sever ama arkada umrunda olmazsın. Sizinkide o durum olmus. Sizin cocukmu sığmadı oraya. 1 kap yemek mi fazla geldi sanki. Hepside torunu. Ama bisey olsa oglum bana bakin demeyi bilir.
Benim esim vardiyalı kvde haftasında annesi sadece bez değisim yapıyor.
Esim kosturuyor pesinde.
Ama babasz bakamam cok hareketli dedi.(Gecen kıs annemlerin apartmanı koronadan karantinaya aldılar,bakabilir misin dedik?)1 hafta sen .
Babasız bakamam cok hareketli demisti emekleyen cocuuma:D
Ben izin almıstım.
Ahh ahh al birini vur ötekine bizde de durum.

Benim esim vardiyalı kvde haftasında annesi sadece bez değisim yapıyor.
Esim kosturuyor pesinde.
Ama babasz bakamam cok hareketli dedi.(Gecen kıs annemlerin apartmanı koronadan karantinaya aldılar,bakabilir misin dedik?)1 hafta sen .
Babasız bakamam cok hareketli demisti emekleyen cocuuma:D
Ben izin almıstım.
Ahh ahh al birini vur ötekine bizde de durum.
Vallahi aynılar. Lafa gelince torun sevgisi baldan tatlı torun deyince akan sular duruyor. Ama iş düşünce geri kalsin. Benim kayinvalideninde akli cikiyor yanına cocuk vereceğim diye ama hakkını yiyemem kendi annemin yapmadığını yapti bel fıtığına rağmen simdi doğumunda bakarim sen ne kadar istersen dedi. Oğlumda da yanima gelip bakmisti bana. Annem gelmez iken..

ne yaptın Koalina Koalina merak ettim ?
Bugün tamam desiğimiz iki kreş ile görüştük. Birisi 2 yaş sınıfı açmamış. Diğerine yeni 3 öğrenci başlamış kabul etmediler.
Kaldık öyle, eşim izin aldı. Ben eve dönnce işe dönüp gece yarısına kadar çalışacak.

Bugün ilkokullar açılıyor her yerde. Hiç beklemiyordum çok şaşırdım. Okumadım ön sayfaları kesin yazmışsındır ama Koalina Koalina okula gideceksin öğlende. Allah yardımcın olsun 🙏

Bugün ilkokullar açılıyor her yerde. Hiç beklemiyordum çok şaşırdım. Okumadım ön sayfaları kesin yazmışsındır ama Koalina Koalina okula gideceksin öğlende. Allah yardımcın olsun 🙏
Evet maalesef ben de ihtimal az diyordum ama çok şanssız olduğum için de açılacağını biliyordum.

O Ailelerin ikisinin de yüzüne bakmayın Yazıklar olsun onlara.İnsanın iki eli kanda da olsa gelir bu nedir yaaa! Sakın ileride yumuşamayın sakınn Canım benim yaaa Kendimi gördüm sende:(

Dün annem para yollamış kızlar bir aylık kreş parası.
Sabah da aradı halledemediğimiz görünce ben akşam uçakla geleyim mi dedi.
Bence ne kadar kırgın olsan da kabul et . Ayrıca içinde kalan şeyleri de usulünce söyle , sonra benim hiç haberim yoktu diyorlar .

Tam tahmin ettigim gibi annen niye kardesini gondermiyor belli etmis o is dallanmadan boyle kalmasi en iyisi bosver burda gelmesi gereken annen, oda ztn hep bildigin gibi davranmis. Uzulmemeye calis burdan kalkip gelip bakasim geldi.
Senin durumun cok farkli destek sart
Benim oz teyzem 10 yildir torun bakiyor, ilki sosyal olarak geri cok ilgi isteyen asla kendine dokundurmayan bir cocuktu kizi haftasonu konser icin bile birakti, aksam birakti, asla dinlenmesine firsat vermedi, geldi yemegini yedi gitti, tabagini kaldirmadi, bir poset sebze alip getirmedi, oglu evlendi, 3 ude yakin oturuyor, cocuklari oldu onuda getirip biraktilar is dondu gelin gorumce kavgasina, arada olan teyzeme oldu, bakici ayarlayin ben arada yoklarim dedi yok yok yok yillardir kendini adadi bu arada agir seker hastasi en rahat edecegi zamanda yorgunluktan yattigi yeri bilmiyor, buyuk torun kendini kurtardi, simdi otekinin bezi, ek gidasi, 2 yas sendromu, kresi, ikisini okula getir gotur ( Allahtan bu donem evdeler azcik dinlendi ) sifirdan cocuk buyutuyor ve daha ne gelininin evinde ne kizinda bir kahvalti bir kahve bir lokma yemek yememistir tamam destek destek ama birazda kendi ayaklarimizin ustunde dursak kimseye bu kdr yuklenmesek var olan duzenin ustune duzen diye tutturmasak keske

Bazende böyle durumlar oluyor.
Ben çocuk bakmam diyene kızamıyorum bu yüzden
2 haftalığına bana destek ol demek farklı
Çocuğumu ana sınıfına kadar büyüt demek ayrı

Bazende böyle durumlar oluyor.
Ben çocuk bakmam diyene kızamıyorum bu yüzden
2 haftalığına bana destek ol demek farklı
Çocuğumu ana sınıfına kadar büyüt demek ayrı

Evet anne de is bitiyor anne gelmeliydi ztn ici rahat etmemis ama kirmis bir kere
Baktigi cocuk yok, evde hastasi yok, emzikte bebek yok gelecegi 1 ay tas catlasa
Ama koalina ztn alisik
Acil cozum lazim Allah yardim etsin yolunu acsin

Evet muhtemelen ama aşırı bir kızgınlık ve kırgınlık içindeyim.
Sanki tüm dünyayı sırtlamışım ve tek başımayım gibi geliyor. Düşsem kaldıran yok resmen.
Hafta sonuna ben de psikiyatriden randevu aldım.
Psikiyatristten randevu almışsınız ama onlar küçük bir stres kaygı durumunda bile antidepresan tedavisi başlatıyor.üniversite zamanındayken dersler sebebiyle çok stresliydim.hastanenin psikologuna gitmek icin önce psikiyatristten randevu almak gerekiyor diye gittim.6 aylık ilaç tedavisi başlattı psikologumuz şu an dogum izninde, sen ilaç kullan dedi.tabi ben ilaç kullanmadım melisa çayı içtim her gün düzenli(stres azaltıcı ve rahatlatıci etkisi var.doğal antidepresan bence) 3 hafta sonra bu şekilde düzeldim.
Yani demek istediğim şu : her insanın hayatında zorluklarla karşılaştığı dönemler olması çok normal.ama bu süreçler geçici psikolojik olarak sakinlik istiyorsanız melisa çayı içmenizi tavsiye ederim 🌸

Psikiyatristten randevu almışsınız ama onlar küçük bir stres kaygı durumunda bile antidepresan tedavisi başlatıyor.üniversite zamanındayken dersler sebebiyle çok stresliydim.hastanenin psikologuna gitmek icin önce psikiyatristten randevu almak gerekiyor diye gittim.6 aylık ilaç tedavisi başlattı psikologumuz şu an dogum izninde, sen ilaç kullan dedi.tabi ben ilaç kullanmadım melisa çayı içtim her gün düzenli(stres azaltıcı ve rahatlatıci etkisi var.doğal antidepresan bence) 3 hafta sonra bu şekilde düzeldim.
Yani demek istediğim şu : her insanın hayatında zorluklarla karşılaştığı dönemler olması çok normal.ama bu süreçler geçici psikolojik olarak sakinlik istiyorsanız melisa çayı içmenizi tavsiye ederim 🌸
Aslında tek sebebi bu değil, bundan önce almıştım ve ertelemek zorunda kalmıştım.
Genel anlamda hayatımdaki böyle değişiklikler beni aşırı dibe çekiyor. Bir hafta ölmüş gibi geziyorum sonra birden neden o kadar üzüldüm ki çok saçma diyip fazla neşeleniyorum. Ani öfke patlamaları yaşıyorum, öfke kontrolüm de zayıf bu noktada. Bu ve benzeri sebepler yani.
Melisa çayını deneyeceğim ben pasiflora kullandım on gündür ama bir işe yaramadı bence :D

Aslında tek sebebi bu değil, bundan önce almıştım ve ertelemek zorunda kalmıştım.
Genel anlamda hayatımdaki böyle değişiklikler beni aşırı dibe çekiyor. Bir hafta ölmüş gibi geziyorum sonra birden neden o kadar üzüldüm ki çok saçma diyip fazla neşeleniyorum. Ani öfke patlamaları yaşıyorum, öfke kontrolüm de zayıf bu noktada. Bu ve benzeri sebepler yani.
Melisa çayını deneyeceğim ben pasiflora kullandım on gündür ama bir işe yaramadı bence :KK70:
Zaten önemli olan 1 hafta sonrasında normale dönmeniz.Insan enerjisel bir varlık.olumsuz durumlardan etkilenmesi çok normal.Sürekli aynı ruh halinde kalmamız mümkün değil.gün içinde bile birçok duygu değisimleri yaşıyoruz bu durum tüm insanlarda var.
Günümüzde şöyle bir algı var "hep mutlu olmalıyım, hep olumlu hissetmeliyim, hiç bıkkın hissetmemeliyim." Oysaki mutluluk kadar mutsuzluk da normal bir duygu. Yaşama sevinci hissetmek kadar bıkkınlık hissetmek de çok normal bir duygu.Önemli olan olumsuz duygularda takılı kalmamak ve bilinçaltını zor anlarda bile olumlu düşüncelerle güzelleştirmek.
Mutsuzluk , bıkkınlık olmadan mutlu anlarımızın kıymetini anlayamayız çünkü.
Kendinize zaman verin,kişisel gelişim videoları izleyin.
Bence bu tarz şeyler antidepresandan çok daha etkili çünkü çevremde antidepresana başlayan insanlar ilaç tedavileri bittiğinde tekrar ilaç kullanmaya başlıyorlar.oysaki ilaçların vücudumuz için de uzun süreli kullanımda yan etkileri var.
melisa çayı çok etkili olur insallah sizde de.demleme poşet çay şeklinde değil de kurutulmuş şekilde olmasına dikkat edin.bir de limon melisa diye bir cesidi var. O çok etkili degil.sadece "melisa çayı" şeklinde olmalı.mentollü rahatlatıcı bir kokusu var 🌸

Dün annem para yollamış kızlar bir aylık kreş parası.
Sabah da aradı halledemediğimiz görünce ben akşam uçakla geleyim mi dedi.

Biraz ağır yazacaktim neyseki teyze kurtardı paçayı :KK70:

Konuya yorumum:

Aile böyle zamanlar için var.
Ben de başlıyorum 15 güne.
Ablam bakıcılık yapıyordu.
Gel yeğenine bak diye iş teklifi yaptım.
Kızını, düzenini, çok sevdiği şehri bırakıp geliyor benim için.
O gelmeseydi annem gelecekti.
Hepsi gelmem deseydi ben de çok kırılırdım doğrusu..

Son düzenleme:
Back