• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattaki tek başınalık hissi

Hayatta hepimiz tek basınayız aslında
İleride yanlızlığa alıştığınızda aslında şu an yaşadıklarınız için sevineceksiniz.
Yanlızlığa alışmış bir insanı kim yokluğu ile cezalandırabilir ki

Az önce oğlumla çıktım bi kafede tatlı ve çay yaptık. Eşim bile varken yok sayılır çok yoğun. Yani hep yalnızız hayatta çok da şey yapma yani

Sil gitsin aileni, evlendikten sonra da görüşmezsin olur biter. Iyi bir çocuğa benziyor evlen diyorum aileni de çıkar hayatından
Ailenizle iliskiniz nasil olursa olsn el oglu inanin ana baban gibi asla olmuyor ailenizle uzlasmaya calisin hayat kisa ben 5 yil icinde ailemi kaybettm inanin golgeleri yeter
Kimsesizlik kadar berbat duygu yok

Gerçekten zor bir durumdasınız ama bu durumda bile üniversitenize gitmeniz ne kadar güçlü biri olduğunuzu gösteriyor.

Ben aileler evlenir kısmına inanmıyorum sizi seven sadece siz olduğunuz için sevecek o kadar çok insan var ki aileniz bu durumla alakası yok. Zaten aile durumunuzdan dolayı sizi istemeyeceğini düşündüğünüz biri sığ bir insandır. Sizin gibi pırıl pırıl genç bir kız en güzellerini hak ediyor.

Sürekli negatif yüklü bir evde kalmak sizi iyice aşağı çekiyor anlaşılan, kazandığınız gelir ile üniversiteden bir arkadaşınız ile ev paylaşmanız veya bir oda tutmanız mümkün mü? Bir şekilde o ortamdan uzaklaşmak size uzun vadede çok iyi gelecektir.

Back