bukadar cabuk gerıbıldırım alacagımı dusunmemıstım kızlar tesekkurler
kılo konusunda bısıler daha dıyım benım sorunum su kı ben mutsuzken bısılerı basarmamısken resmen abur cubura saldırıyorum mutluyken sorun yok zeten gersekten tsekkurler kızlar
Baileys canım yarın ki sınavında başarılar diliyorumm,bu kadar olumlu düşünen arkadaşın sayesinde ( en azında bunu başarmak için başlangıç yapan bizlerkaydirigubbakcemile3 ) yarın ki sınavında süper geçiçektir....
evet insan olumlu düşünmeye başladıkça,duygularına pozitif yön verdikçe sanki daha mı az sağlığı da etkileniyor? bedenimiz de cevap olarak buna olumlu yönde tepkiler veriyor..biz farkında olmadan ruhumuzla birlikte bedenimize de çünkü bu yönde zarar veriyoruz aslında kızlar istemeden...ben birde konun bu yönünü sunmak istedim zilere naçizane düşüncelerim bu yönde..kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım canımda gecıcı cozum oluyo onlar ben kalıcı bısıler yapamıyorum sanırım srun busana bu konuda 2 süper kitap ve bir cd önereceğim
kitaplar: tek şişman beyniniz, şişmansan sebebi var (ben bunları kilo vermek için değil kişisel gelişim mesajları için okumuştum, her konu için kullanabilirsin yani)
cd: Nil Gün ün sağlıklı zayıflıyorum (bu cd hiptonik bi cd, içinde olumlamalar var, subliminal kısmında sadece müzik var bilinç altına inmede daha etkili)
sımdı be sorularıma geleyım
1.olarak kılo sorunum var eskıden zayıfken bunun cok kolay oldugumu sanardım ve cevremdekı sısmanlarlada dalga gecermısım yenı anladım bunu
ve hatamın bu oldugunu dusunuyorum acıkcası zayıflayamıyorum nasıl olumlamalar yapmalıyım
2.olarakta ben yıllardır hayalını kurdugum bırını sonunda buldum
hatta hayalımdekınden bıle yakısıklı
hersey harıka ama eskıden ozendıgım uzun surelı ılıskı benı sımdı kavusamıyoruz dıye yoruyo
ve eskıden hıc hayalını kurmadıgım bı eksıklık var sevgılımın iş konusu cabalıyo ama olmuyo onun ıcın nasıl olumlamalar yapmalıyım yardımcı olursan cok sevınırım
tesekkur ederım canımda gecıcı cozum oluyo onlar ben kalıcı bısıler yapamıyorum sanırım srun bu
ama burda sızlerle ıns kalıcı olacakohaoldumsmile
kızlarr ya herkese teşekkür ederimm :)
çok iyiyim bugün pozitif olunca insanın gününe yansıyo yaa
müthiş bir gündü okul dersler herşey çok güzeldi
bundan sonra buradaki yazıları okumaya ve uygulamaya devam :lepi:
baileys çok güzel bir topik olmuş, teşekkürler a.s.
hemen bu noktada bir örnek vermek istiyorum, zihnimizin hislerimizin bizi fiziksel olarak nasıl etkilediğine dair:
saçlarımız mutsuz, karamsar ve hırçın olduğumuz günlerde çok daha zor şekil alır, hatta şekil almaz. dikkat edin, fark edeceksiniz. bazen saçınızı hep yaptığınız gibi yaparsınız aynı yöntemle. ama o gün diğer günlerden farklıdır. cevabı yine ve yeniden;
"olumlu düşünmek"te...
Günaydın bütün pozitif enerjiler sizinle olsunnn kaydirigubbakcemile5
Baileys yazdıklarını toplayıp yazıcıdan çıkarıyorum güne okuyarak başlıyorum sayende teşekkür ederim guclubacismile
Bu arada yarışmanın reklamınıda yapalım kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/338974-1-kk-nin-sik-bayani-yarismasi-elbiseli-guzellik.html
bnde birazz kilo almak istiyorum bunun için nasıl olumlama yapmam lazımm BaiLeyS olumunekankayizsmile kürdan gibi oldummm yaaaaf :sinifsinif:
“Kazadan önce, her gece uyumadan bir trafik kazası geçirdiğimi ve ölümden döneceğimi düşünüyordum. Sürekli öyle uykuya dalıyordum. Kimseyi ya da kaderi suçlayamam. Bu kazayı, ben çağırdım. Onu resmen ben kendime çektim, geri göndermesi de yine benim elimde. Yaşadıklarıma ‘bilinçaltının gücü’ diyebilirsin. Çünkü bilinçaltı gece uykuda bile yani 24 saat hiç aralıksız çalışıyor. Gece uyumadan hemen önce kurulan hayaller, tekrar edilen hayallerle birleşince, gerçekleşmesi kaçınılmaz oluyor. Bana inan bu dünyada bizim isteğimiz dışında hiçbir şey olmuyor. Bir de neyi nasıl isteyeceğimizi bilsek! Artık kesinlikle beynimin olumsuz şeyler düşünmesine izin vermiyorum. Siz de vermeyin, aklınıza kötü şeyler geldiğinde, mutlaka onları iyi görüntülerle değiştirin. Secret’ı falan boş verin, felaketi yaşamış birine kulak verin...”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?