• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

peki nasıl canım etkilerini gördün mü hayatında bayanssulusmile

hemde nasıl gördüm etkisini canım sabah uyandığımda çok daha mutlu uyanıyorum
günümün okumadan önceki günlere göre daha güzel geçtiğini hissediyorum
daha tam başaramasamda oluyo :lepi:

tüm bunları yaparken, hem kendimizi hem burdaki arkadaşlarımızı bir şekilde b olaya alıştırırken yaşanılan hayatlardaki değişimleri görüyoruz yada bunları bize anlatıyorlar.fakat zaman zaman bu duygunun sekteye uğradığıda olmuyor değil...bu gibi durumlarda ne yapmak gerekiyor? kendimce -bugünkü durumumu düşündüğümde- üzerinde durmamaya çalışıyorum ama bugün pek başarılı olamadım sanırım:sinifsinif:

canım benimde ani çıkışlarım oluyo bazen ne yazıkki tutamıyorum kendimi ama inananıyorumki bu durumda azalıcak gitgide
herşeyin bi günde mükemmel olmasını bekleyemeyiz ama olacağını gönülden istersek olur opuyorumnanaktan

Baileys canım yine döktürmüşsün bu akşam kaydirigubbakcemile3 sağolasınn..bende bugün bi kitap aldım; R.Şanal' ın Kuantum Olumlama,diğer kitaplarını bulamadımm maalesef..ama alırım kısa zamanda.ben bugün şeye takıldım mesela; tüm bunları yaparken, hem kendimizi hem burdaki arkadaşlarımızı bir şekilde b olaya alıştırırken yaşanılan hayatlardaki değişimleri görüyoruz yada bunları bize anlatıyorlar.fakat zaman zaman bu duygunun sekteye uğradığıda olmuyor değil...bu gibi durumlarda ne yapmak gerekiyor? kendimce -bugünkü durumumu düşündüğümde- üzerinde durmamaya çalışıyorum ama bugün pek başarılı olamadım sanırım:sinifsinif:

hayır sekteye uğramıyor aslında kötü şeyler yaşasanda üzülsende içinde bir huzur olur mutlaka onu kaybetmezsin...
canın sıkkın olsada özün rahatlık duygusunu hissedemiyorsan daha uyum sağlamamışsın demektir canım
mükemmel bir kitap almışsın ama kuantum düşünce tekniğinden başlamanı öneririm
her sorunun cevabı orada şu öz ,ego, evrensel ilkelerle uyumlama olayını iyice özümsemek gerekiyor öncelikle

yok yok olay kimseler değil ,benim derdim kendimle..alsanaalsanasmile kafamda aslında her türlü soruyo bi cevap var ve bu çok kötü bişiy..kolay kolay kimseye sormam,cevaplar bende ama böyle olunca işin içinden çıkamıyorum...bir başkası için dediğimi ben yapamıyor oluyorumakannehir

kızlar kuantuma inanıyor ve anlamak istiyorsanız bu söyleyeceğim belgeselleri muhakkak izleyin
what the bleep! do we know
rabbit hole

inanın faydasını görecekseniz, kuantum denen şey uçsuz bucaksız bir okyanus gibi

hayır sekteye uğramıyor aslında kötü şeyler yaşasanda üzülsende içinde bir huzur olur mutlaka onu kaybetmezsin...
canın sıkkın olsada özün rahatlık duygusunu hissedemiyorsan daha uyum sağlamamışsın demektir canım
mükemmel bir kitap almışsın ama kuantum düşünce tekniğinden başlamanı öneririm
her sorunun cevabı orada şu öz ,ego, evrensel ilkelerle uyumlama olayını iyice özümsemek gerekiyor öncelikle

tamda o kitap yoktu iştee ama alıcamm muhakkak...hmm aslında evet genel anlamda bi rahatlık var yok değil..ama bütüne yaymak istiyorum....sabırla devam etmek sanırım bu olayı çözerrr:1hug:

sizinle paylaşmak istediklerim var kızlar sıkılmazsanız... :kedi:
2010un ilk günü herşeyin 2009dan farklı ve daha güzel olacağına inandım.çok büyük bi umutla başladım yeni yıla hemde bu topic ile pekişti herşey. kaydirigubbakcemile4
normal hayatta çok çekingenimdir herşeye öyle kolay ısınamam herzaman daha sosyal olmak insanlara yardım etmek istedim ama hiç fırsatım olmadı şimdiye kadar.
meğer ben kendimi engelliyomuşum. :olmaz:
yeni yılın ilk günü kursa gittiğimde herşeye başka gözle baktım sanki :kedi:
ve o gün benim bi tane kardeşim oldu.Hiç bilmediğim bi şehirden,küçük umut dolu (kendi gibi adı mutlu :)) benden heyecanla mektup ve kitap bekleyen bi kardeş..
içim daha fazla sevgiyle doldu sanki benden taştı heyecanım sizinle paylaşmak istedim..
hayat böyle güzellikleri karşımıza çıkarıyo işte dahada umutlanıyoruz herşey için...

2010un ilk günü herşeyin 2009dan farklı ve daha güzel olacağına inandım.çok büyük bi umutla başladım yeni yıla hemde bu topic ile pekişti herşey. kaydirigubbakcemile4
normal hayatta çok çekingenimdir herşeye öyle kolay ısınamam herzaman daha sosyal olmak insanlara yardım etmek istedim ama hiç fırsatım olmadı şimdiye kadar.
ve o gün benim bi tane kardeşim oldu.Hiç bilmediğim bi şehirden,küçük umut dolu (kendi gibi adı mutlu :)) benden heyecanla mektup ve kitap bekleyen bi kardeş..
içim daha fazla sevgiyle doldu sanki benden taştı heyecanım sizinle paylaşmak istedim..
hayat böyle güzellikleri karşımıza çıkarıyo işte dahada umutlanıyoruz herşey için...

ay canım süpersin
kaydirigubbakcemile5

işte bu yaa :lepi: eminim çok daha güzellerini yapacaksın müthiş bir adım atmışsın içindeki seni keşfetmeye başladın gerisi gelir gari tutamayız seni olumunekankayizsmile

ay canım süpersin
kaydirigubbakcemile5

işte bu yaa :lepi: eminim çok daha güzellerini yapacaksın müthiş bir adım atmışsın içindeki seni keşfetmeye başladın gerisi gelir gari tutamayız seni olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim kızlar bu olaydan sonra cidden dahada çok umutlandım opuyorumnanaktan
hep böyle güzel umut dolu şeyler yaşayalım olumunekankayizsmile

kızlar mukemmelısınız ya baileys ne kadar guzel bı topic olmus burası.gecen sene o kadar guzeldıkı o kadar pozıtıftım enerjı doluydumkı yazın hersey tepetaklak oldu ve bıdaha kendıme gelemedım ınanamıorm ben nası bu hale geldım dıye mafoldumben denıyorum ama pozıtıf dusunemıyorum konsantre olamıyorum bı turlu r.şanalın kuantum dusunce teknıgı kıtabını aldım umarım faydası dokunur ınsallah ben de aranıza katılırım kızlar...

kızlar mukemmelısınız ya baileys ne kadar guzel bı topic olmus burası.gecen sene o kadar guzeldıkı o kadar pozıtıftım enerjı doluydumkı yazın hersey tepetaklak oldu ve bıdaha kendıme gelemedım ınanamıorm ben nası bu hale geldım dıye mafoldumben denıyorum ama pozıtıf dusunemıyorum konsantre olamıyorum bı turlu r.şanalın kuantum dusunce teknıgı kıtabını aldım umarım faydası dokunur ınsallah ben de aranıza katılırım kızlar...

holgeldinn canımm:1hug: zaman zaman hepimiz yaşıyoruz ,herkesin belirli dönemleri oluyor..ama önemli olan kötü gidişata bir demek ve bütüne yaymamak bunu..senin durumunda gelip geçicidir nihayetinde.hangimiz kendimizi kötü hissetmiyoruz ki? yada kötü hissetmek için zaman zaman bahaneler bulmuyoruz? aramıza hoşgeldinnn,herşeyin gönlünce olması dileğiyle..opuyorumnanaktan

Öğretmen olmak istiyorum.Bunun için de küçük ama emin adımlar atıyorum.Kendime güveniyorum bir gün öğretmen olacağım.Önümde hiç bir engelim yok.Öğretmen olduktan sonra da bununla yetinmeyip daha büyük hedefler çizeceğim....

holgeldinn canımm:1hug: zaman zaman hepimiz yaşıyoruz ,herkesin belirli dönemleri oluyor..ama önemli olan kötü gidişata bir demek ve bütüne yaymamak bunu..senin durumunda gelip geçicidir nihayetinde.hangimiz kendimizi kötü hissetmiyoruz ki? yada kötü hissetmek için zaman zaman bahaneler bulmuyoruz? aramıza hoşgeldinnn,herşeyin gönlünce olması dileğiyle..opuyorumnanaktan

cnm cok tesekkurler hosbulduk ne kadar sıcak bı karsılama bu boyle ınsallah dedıgın gıbı olur hersey yoluna gırer canım boshayallersmile

canım harikasın bundan büyük mutluluk olur mu ?

hiç bir karşılık beklemeden insanları mutlu etmek çok çok güzel birşey:1hug:

canım hoşgeldin pozitif düşünemiyorum diye kendini sınırlandırma..
her insanın içinde olan o güzelliği ortaya çıkarmak için sadece bazı şeyleri bilmek gerekiyor ve yaşamını kökünden değiştirmen gerekiyor...
o kitap çok işine yarayacak
bizimle paylaşımlarını bekliyoruz canım

hosbulduk baileys
evet dogru soyluyosun o guzellıgı ortaya cıkarmak onemlı olan...ins basarcam canım paylascam sizle de kaydirigubbakcemile5

merhabaa başlığı görünce atladım:)) harika olmuş..
benimde naçizane ekleyeceklerim var:
1. olmasını istediğimiz durumları -cek -cak gibi değilde o anda yaşıyor gibi ifade etmeliyiz.mesela para bana akıyor, ben herzaman güvendeyim gibi.
2. olumlamaları kısa, net, ve günde 20 kez 21 gün süreyle vede kulağımızın duyacağı sesle yapmamız gerekiyor. çünkü bilinçaltımız sadece kendi sesimizden komut alıyor ve ona bunu kabul ettirmemiz için ısrarlı olmamız gerekiyor ve ayrıca her alışkanlığın kazanımı için 21 gün gerekli.
3.para, iş, sevgili, ilişkiler konusunda problem yaşıyorsak kendimize bir şekilde (mesela aileden) kalıplaştırdığımız düşüncelere dikkat ederek onları ters çevirmemiz gerekiyor.

bunları nereden biliyorum? yaklaşık 3 yıldır bu konuyla ilgileniyorum, birçok döküman, seminer, kitap ve r.şanal da aldığım bireysel çalışmadan biliyyorum. aklıma geldikçe yeni bilgilerde verebilirim.

merhabaa başlığı görünce atladım:)) harika olmuş..
benimde naçizane ekleyeceklerim var:
1. olmasını istediğimiz durumları -cek -cak gibi değilde o anda yaşıyor gibi ifade etmeliyiz.mesela para bana akıyor, ben herzaman güvendeyim gibi.
2. olumlamaları kısa, net, ve günde 20 kez 21 gün süreyle vede kulağımızın duyacağı sesle yapmamız gerekiyor. çünkü bilinçaltımız sadece kendi sesimizden komut alıyor ve ona bunu kabul ettirmemiz için ısrarlı olmamız gerekiyor ve ayrıca her alışkanlığın kazanımı için 21 gün gerekli.
3.para, iş, sevgili, ilişkiler konusunda problem yaşıyorsak kendimize bir şekilde (mesela aileden) kalıplaştırdığımız düşüncelere dikkat ederek onları ters çevirmemiz gerekiyor.

bunları nereden biliyorum? yaklaşık 3 yıldır bu konuyla ilgileniyorum, birçok döküman, seminer, kitap ve r.şanal da aldığım bireysel çalışmadan biliyyorum. aklıma geldikçe yeni bilgilerde verebilirim.

hoşgeldinnn...a.s.teşekkür ederim paylaşımların için fakat ben 3. maddeyi tam olarak anlayamadımm:çok üzgünüm: üzgünümm..biraz daha detay verir misin? ayrıca bu konuda her ne kadar çok dirençli olup emin adımlarla gitsek bile zaman zaman yaşadıklarımız sayesinde duraksamalar yaşayabiliyoruz.bunu nasıl bertaraf edebiliriz? şimdiden çok teşekkürlerropuyorumnanaktan

kızlar gunaydın..
şimdi yaptıklarımı yazayım sıze
2010 yılında olmasını ıstedıklerım vardı kafamda onları yazdım guzel guzel ve yatagımın ıcıne koydum bitanede cuzdanıma koydum arkasınada bı cızelge yaptım
21 gun boyunca yapacagım bu olumlamaları fırsat buldugum heran acıp okuyacagım
ama mesela zayıflayacagım yazmadım
ben cok guzel bı kızım ve hergecen gun dahada guzellesıyorum ıncelıyorum bedenımı artık üzmüyorum bedenımle artık dostum dıyorum
hergun spor yaparkende hayal edıyorum yazın parlak gunesın altında kendımı ıstedıgım seylerı gıymısım gulumsuyorum narın ve ıncecık halımle
baskulumun ustune ıstedıgım kıloyu yazdım suan kac kılo oldugumu gormuyorum
eskı ınce resımlerım evın her yanında veeee telefonumun ekranında gıymek ıstedıgım (hazıranda arkadasımın dugunu var)elbısemın resmı var
suan cok olumluyum ve sankı cıldım bıle guzellesıyo
tesekurler dostlar...

selam kızzlllaaaarrrr buyrunnnnnnnnn
harikaaa çok yararlı bi tropik burası çok beğendim zemuszemus
benimde hayatımda olumsuzluk çok yada ben belki çok büyütüyorum herşeyi. ınanıyorumki bu tropik bana yararlı olucak opuyorumnanaktan

Back