yer yüzündeki herşey sevgiden yaratıldıysa sevgiyi öğrenmek zorundayız...sevgiyi öğrenirsek gerçekten sevileceğimize inanıyorum
bunu gerçekleştirmek için şöyle yapalım..ben sevgiyle ilgili olumlamalar yazayım bunu sabah akşam okuyalım
daha sonra aradığımız özelliklerdeki insanı tek tek listeleyelim
tip olarak, karakter olarak,hobileri bütün yönleriyle nasıl birini istiyorsak yazalım hatta bilincimizde imgelemeye çalışalım..
bana göre en doğru yol bu..
yalnız şunu da anlatmalıyım ki hayatınıza belirli bir insanı çekemezsiniz çünkü bu evrensel ilkelere aykırı
yani A kişisi beni sevsin bana aşık olsun gibi dilekleriniz gerçekleşmeyecektir
A kişisinin kendi hür iradesi vardır siz onu yönlendiremezsiniz
sadece o kişideki tüm özellikleri yazıp onun gibi birisini isteyebilirsiniz
aşk, sevgi konularında daha başka alıştırma bulursam tekrar paylaşırım
şimdi sevgi olumlamasını yazıyorum kızlar :asigim:
canım ellerine gözlerine sağlık çok güzel olmuşşşopuyorumnanaktan
Aynı musluğa ya da aynı damacanaya ait bir litrelik suyu iki bardağa boşaltıyorlar. Bu iki bardaktan birisini bir odaya diğerini de başka bir odaya koyuyorlar. İki odanın da sıcaklığı, güneş alma açısı, nem oranı falan filan her şey aynı. Yani iki su da eşit şartlar altında bulunuyorlar. Bir adam 4 gün boyunca iki su ile de konuşuyor. Birisine sürekli hakaret ediyor, onu yerden yere vuruyor ve diğer suya ise övgü dolu sözler söylüyor. Onu methediyor, onu sevdiğini söylüyor. Aklınıza gelebilecek onlarca güzel sözü sarfediyor. 4 gün sonunda iki suyu yanyana getiriyorlar. Bir bakıyorlar iki su birbirinden çok farklı hale gelmiş. Birisi yani çok hakaret yiyen su kötü kokular yayıyor ve bulanık duruyor; diğer su ise daha bir berraklaşmış ve kristalleşmiş. Evet arkadaşlar, inanın bir su bile sizin düşünce gücünüzden etkileniyor ve ona göre tepki veriyor. Aslında su deyip geçmemek gerek. İnsanın yüzde 60′ının sudan oluştuğunu düşünürsek
Az önce okudum bunu
Aynı musluğa ya da aynı damacanaya ait bir litrelik suyu iki bardağa boşaltıyorlar. Bu iki bardaktan birisini bir odaya diğerini de başka bir odaya koyuyorlar. İki odanın da sıcaklığı, güneş alma açısı, nem oranı falan filan her şey aynı. Yani iki su da eşit şartlar altında bulunuyorlar. Bir adam 4 gün boyunca iki su ile de konuşuyor. Birisine sürekli hakaret ediyor, onu yerden yere vuruyor ve diğer suya ise övgü dolu sözler söylüyor. Onu methediyor, onu sevdiğini söylüyor. Aklınıza gelebilecek onlarca güzel sözü sarfediyor. 4 gün sonunda iki suyu yanyana getiriyorlar. Bir bakıyorlar iki su birbirinden çok farklı hale gelmiş. Birisi yani çok hakaret yiyen su kötü kokular yayıyor ve bulanık duruyor; diğer su ise daha bir berraklaşmış ve kristalleşmiş. Evet arkadaşlar, inanın bir su bile sizin düşünce gücünüzden etkileniyor ve ona göre tepki veriyor. Aslında su deyip geçmemek gerek. İnsanın yüzde 60′ının sudan oluştuğunu düşünürsek
Az önce okudum bunu
evet kesinliklee..benim bu açıdan çevreme çok faydalı olduğumu düşünüyorum açıkçasıkaydirigubbakcemile3 arkadaşlarım hep der sen dedin oldun diye...ama kendimle ilgili sorunu aşmam lazım bundan sonraki aşamada...
sımdı be sorularıma geleyım
1.olarak kılo sorunum var eskıden zayıfken bunun cok kolay oldugumu sanardım ve cevremdekı sısmanlarlada dalga gecermısım yenı anladım bunu
ve hatamın bu oldugunu dusunuyorum acıkcası zayıflayamıyorum nasıl olumlamalar yapmalıyım
2.olarakta ben yıllardır hayalını kurdugum bırını sonunda buldum
hatta hayalımdekınden bıle yakısıklı
hersey harıka ama eskıden ozendıgım uzun surelı ılıskı benı sımdı kavusamıyoruz dıye yoruyo
ve eskıden hıc hayalını kurmadıgım bı eksıklık var sevgılımın iş konusu cabalıyo ama olmuyo onun ıcın nasıl olumlamalar yapmalıyım yardımcı olursan cok sevınırım
sımdı be sorularıma geleyım
1.olarak kılo sorunum var eskıden zayıfken bunun cok kolay oldugumu sanardım ve cevremdekı sısmanlarlada dalga gecermısım yenı anladım bunu
ve hatamın bu oldugunu dusunuyorum acıkcası zayıflayamıyorum nasıl olumlamalar yapmalıyım
2.olarakta ben yıllardır hayalını kurdugum bırını sonunda buldum
hatta hayalımdekınden bıle yakısıklı
hersey harıka ama eskıden ozendıgım uzun surelı ılıskı benı sımdı kavusamıyoruz dıye yoruyo
ve eskıden hıc hayalını kurmadıgım bı eksıklık var sevgılımın iş konusu cabalıyo ama olmuyo onun ıcın nasıl olumlamalar yapmalıyım yardımcı olursan cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?