• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

yer yüzündeki herşey sevgiden yaratıldıysa sevgiyi öğrenmek zorundayız...sevgiyi öğrenirsek gerçekten sevileceğimize inanıyorum

bunu gerçekleştirmek için şöyle yapalım..ben sevgiyle ilgili olumlamalar yazayım bunu sabah akşam okuyalım
daha sonra aradığımız özelliklerdeki insanı tek tek listeleyelim
tip olarak, karakter olarak,hobileri bütün yönleriyle nasıl birini istiyorsak yazalım hatta bilincimizde imgelemeye çalışalım..
bana göre en doğru yol bu..

yalnız şunu da anlatmalıyım ki hayatınıza belirli bir insanı çekemezsiniz çünkü bu evrensel ilkelere aykırı
yani A kişisi beni sevsin bana aşık olsun gibi dilekleriniz gerçekleşmeyecektir
A kişisinin kendi hür iradesi vardır siz onu yönlendiremezsiniz
sadece o kişideki tüm özellikleri yazıp onun gibi birisini isteyebilirsiniz

aşk, sevgi konularında daha başka alıştırma bulursam tekrar paylaşırım
şimdi sevgi olumlamasını yazıyorum kızlar :asigim:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis bekliyoruzzz:asigim:

ben her zaman her koşulda her şeyin iyi olacağını düşünürüm ve çoğu da olur hatta bundan önceki tayin yerimizi çok istemiştim sürekli haritada oraya bakıyordum ve oraya geldik şimdiki yerimizde aklımdan geçmişti ve oldu aşk konusuna gelince insan beyni geliştikçe daha iyisini güzelini arıyor eğer biriyle geziyorsan ve oseni tatmin etmiyorsa biliçaltın onu kabul etmemiş aslında kaybetmiş ve üzülmemişsen onunla vakit geçirmişsin aslında o kadar gerçekten yürekten sevmemişsin birde yaş büyüdükçe beğeni zorlaşıyor onu görüyorum çevremde herkese iyi şanslar diliyorum

''Sevgiyi öğrenmek için buradayım. Ve bu, hayatımın en keyifli ve en zarif işidir''

Sevmek benim dinimdir. Sevmek, kendim olmanın en geniş ifadesidir.

Ve sevmek, olmak zorunda olduğum şeydir. Çünkü ben sevgiyim. Kendime tüm kaynaklarımı kullanmak için izin verdiğimde ve bunları ortaya çıkarmaya çalıştığımda, sevdiğimi bilirim.

Gözlerime baktığımda, orada Yaratan'ı görürken sevdiğimi bilirim. Ve başka insanların gözünde aynı şekilde..

ınsanların günlük dünyasal kimliklerinin ötesinde Tanrısal bir benliğe sahip olduklarını biliyorum.

Başka insanların seçimlerine saygı duyduğumda sevdiğimi bilirim. Onların yanlış yapma hakkına sahip olduklarını bildiğimde ve herkesin kendi özel tekamülü yolunda ilerlediğini bildiğimde sevdiğimi bilirim.

Kendime özen gösterdiğimde, ne kadar özel ve biricik olduğumu hissettiğimde sevdiğimi bilirim.

Değişmek için ve gelişmek için çaba gösterdiğimde. Asla umutsuzluğa kapılmadan hep iyiyi beklediğimde ve en iyiyi gerçekleştirdiğimde, kendi eylemlerimin ve düşüncelerimin sorumluluğunu aldığımda sevdiğimi bilirim.

Hayatımın sorumluluğunu aldığımda. Ve başkalarının da bu sorumluluğu almaları için desteklediğimde...

Zamanı çok iyi kullandığımda sevdiğimi bilirim. Zamana ne kadar neşe, huzur,öğrenme, kahkaha ve hizmet sığdırırsam, o zaman o kadar çok sevgide olurum.

Hayatımın bütün mucizelerini görebildiğimde ve onları kullandığımda ve hayatın aslında bir mucize olduğunu hissettiğimde ve hayatı bir mucizeye dönüştürürken, güçsüzü koruduğumda, onların ihtiyaçlarını karşılamak için bir şeyler yaptığımda, sevdiğime sevdiğimi söylerken bilirim ki, bu sevgidir

Gözyaşlarıyla severken bilirim ki, bu sevgidir. Kimseyi kırmadan ve kırılmadan yaşamayı becerdiğimde bilirim ki, seviyorum.

Hatalarımı farkedip ifade ettiğimde ve özür dilediğimde. Kimseyi dışlamadığımda.

ıyiyi ve güzeli istediğimde ve onu elde etmek için çalıştığımda, gerçekten sevmek için buradayım. Sevgiyi öğrenmek için..

Öyleyse hayatım sevgi içindir.

Sevgi, benim aklımı açar, genişletir. Yaratıcılığımı ortaya çıkartır. Sevmek öncelikle benim için iyi bir şeydir. Ve sonra başkaları için de.

Sevgi, ben ve başkası ayrımının yüzeysel bir değerlendirme olduğunu bilir. Ve ben de bunu biliyorum.

Bulunduğum yere sadece güzellik, neşe ve anlayış götürüyorum.

Ve her olaydan ancak en üstün faydanın sağlanabileceğini biliyorum. Hayatın sonsuz zekasına güveniyorum.

Her zaman ve sık sık kendi içsel kaynağıma dönerim. Oradan da sevgi kaynağına ulaşır ve beslenirim.

Sevdiğim işleri yaparak ve gurur duyacağım bir hayatı yaşayarak. Her zaman samimi ve dürüstüm.

Ben sevginin ta kendisiyim ve kendimi tam olarak ifade ettiğimde bilirim ki, seviyorum...

Son düzenleme:
kızlar şu %100 düşünce gücü bizdede var dur şunu bende okuyayım bir düşünce gücünüzü kullanarak hayatınızı yönlendirmeyi öğrenin diyor bu konuya yarın devam edelim

canım ellerine gözlerine sağlık çok güzel olmuşşşopuyorumnanaktan

umarım işe yarar tatlım ama ihmal etmeyin mutlaka okuyun
okudukça o kelimelerdeki gibi bir insan olduğunuzu farkedeceksiniz
bilinçaltınız bunu olduğu gibi kabul edecek ve bir mucize gibi değişeceksinizopuyorumnanaktan

Aynı musluğa ya da aynı damacanaya ait bir litrelik suyu iki bardağa boşaltıyorlar. Bu iki bardaktan birisini bir odaya diğerini de başka bir odaya koyuyorlar. ıki odanın da sıcaklığı, güneş alma açısı, nem oranı falan filan her şey aynı. Yani iki su da eşit şartlar altında bulunuyorlar. Bir adam 4 gün boyunca iki su ile de konuşuyor. Birisine sürekli hakaret ediyor, onu yerden yere vuruyor ve diğer suya ise övgü dolu sözler söylüyor. Onu methediyor, onu sevdiğini söylüyor. Aklınıza gelebilecek onlarca güzel sözü sarfediyor. 4 gün sonunda iki suyu yanyana getiriyorlar. Bir bakıyorlar iki su birbirinden çok farklı hale gelmiş. Birisi yani çok hakaret yiyen su kötü kokular yayıyor ve bulanık duruyor; diğer su ise daha bir berraklaşmış ve kristalleşmiş. Evet arkadaşlar, inanın bir su bile sizin düşünce gücünüzden etkileniyor ve ona göre tepki veriyor. Aslında su deyip geçmemek gerek. ınsanın yüzde 60′ının sudan oluştuğunu düşünürsek
Az önce okudum bunu

Aynı musluğa ya da aynı damacanaya ait bir litrelik suyu iki bardağa boşaltıyorlar. Bu iki bardaktan birisini bir odaya diğerini de başka bir odaya koyuyorlar. İki odanın da sıcaklığı, güneş alma açısı, nem oranı falan filan her şey aynı. Yani iki su da eşit şartlar altında bulunuyorlar. Bir adam 4 gün boyunca iki su ile de konuşuyor. Birisine sürekli hakaret ediyor, onu yerden yere vuruyor ve diğer suya ise övgü dolu sözler söylüyor. Onu methediyor, onu sevdiğini söylüyor. Aklınıza gelebilecek onlarca güzel sözü sarfediyor. 4 gün sonunda iki suyu yanyana getiriyorlar. Bir bakıyorlar iki su birbirinden çok farklı hale gelmiş. Birisi yani çok hakaret yiyen su kötü kokular yayıyor ve bulanık duruyor; diğer su ise daha bir berraklaşmış ve kristalleşmiş. Evet arkadaşlar, inanın bir su bile sizin düşünce gücünüzden etkileniyor ve ona göre tepki veriyor. Aslında su deyip geçmemek gerek. İnsanın yüzde 60′ının sudan oluştuğunu düşünürsek
Az önce okudum bunu

güzel yazı kaydirigubbakcemile5
çevremizdeki çicek su diğer şeylerde düşünce gücümüzden etkileniyor

evet kesinliklee..benim bu açıdan çevreme çok faydalı olduğumu düşünüyorum açıkçasıkaydirigubbakcemile3 arkadaşlarım hep der sen dedin oldun diye...ama kendimle ilgili sorunu aşmam lazım bundan sonraki aşamada...

Aynı musluğa ya da aynı damacanaya ait bir litrelik suyu iki bardağa boşaltıyorlar. Bu iki bardaktan birisini bir odaya diğerini de başka bir odaya koyuyorlar. İki odanın da sıcaklığı, güneş alma açısı, nem oranı falan filan her şey aynı. Yani iki su da eşit şartlar altında bulunuyorlar. Bir adam 4 gün boyunca iki su ile de konuşuyor. Birisine sürekli hakaret ediyor, onu yerden yere vuruyor ve diğer suya ise övgü dolu sözler söylüyor. Onu methediyor, onu sevdiğini söylüyor. Aklınıza gelebilecek onlarca güzel sözü sarfediyor. 4 gün sonunda iki suyu yanyana getiriyorlar. Bir bakıyorlar iki su birbirinden çok farklı hale gelmiş. Birisi yani çok hakaret yiyen su kötü kokular yayıyor ve bulanık duruyor; diğer su ise daha bir berraklaşmış ve kristalleşmiş. Evet arkadaşlar, inanın bir su bile sizin düşünce gücünüzden etkileniyor ve ona göre tepki veriyor. Aslında su deyip geçmemek gerek. İnsanın yüzde 60′ının sudan oluştuğunu düşünürsek
Az önce okudum bunu

evet canım okuduğum kitapta da var bu örnek . Japon bilim adamı Masaru Emoto denemiş ve inanılmaz gerçekten opuyorumnanaktan

bende bir örnek vereyim izmirde bir hanım bahçesine bir muz ağacı dikmiş ama bilenlerin söylediğine göre hanımın bulunduğu yerde muz ağacı yetişmez , yetişse bile meyve vermezmiş.. ama o bayan dinlememiş ve hergün onunla konuşmuş ve sevmiş sanki muz onun evladıymış gibi...
bir süre sonra muz büyümüş ve kocaman olmuş ardından meyve vermiş bu meyvelerin tadı da çok hoş ve güzel olmuş..
bu durumu 9 eylül üniv. ziraat fakültesi öğretim üyeleri ilginç bulmuş gelip ağacı incelemişler, toprak örnekleri falan almışlar. bayan o kişilere demiş ki'' yahu bırakın toprağı incelemeyi, ben onunla konuşuyorum'' ''ne, konuşmak mı?'' demişler ve çekip gitmişler

işte sözcüklerin gücü..

evet kesinliklee..benim bu açıdan çevreme çok faydalı olduğumu düşünüyorum açıkçasıkaydirigubbakcemile3 arkadaşlarım hep der sen dedin oldun diye...ama kendimle ilgili sorunu aşmam lazım bundan sonraki aşamada...

öncelikle bunun bir sorun olmadığını düşünmekle başlayabilirsin..
ego için sorundur.. öz benlik için sorun, sıkıntı,endişe,korku yoktur..
eğer bazı konulara cevap arıyorsan özünle temasa geçerek ona sorunu sor ve cevabını bekle
algılarını iyice açarsan cevabı da kaçırmazsın tatlım ;)

emeklerin için teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrr:umursamaz: gece uyurken güzel şeyler düşünüyorum...sabah gözlerimi açtığım da yine nerde nasıl hatta dahası nasıl biriyle uyanmak istiyorsam bunu hayal ediyorumkaydirigubbakcemile3 bu gerçekten çok hoş bir durum,en azından gün içerisinde canınızı sıkacak bir durum bile gelse başınıza +1 puanla başlıyorsunuz herşeye ...hadi bakalımmm devammm,herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle,dualarım sizlerleeevereliniortak

günaydın :) bnde uyumadan önce olumlamalar yapıyorum rüyalarım bile güzelleşti olmasını istedğim şeyleri resim yaparak imgeledim ve hayatımdaki olumlu şeyleri bir kağıda yazdım herşey güzel olacak opuyorumnanaktan

sımdı be sorularıma geleyım
1.olarak kılo sorunum var eskıden zayıfken bunun cok kolay oldugumu sanardım ve cevremdekı sısmanlarlada dalga gecermısım yenı anladım bunu
ve hatamın bu oldugunu dusunuyorum acıkcası zayıflayamıyorum nasıl olumlamalar yapmalıyım
2.olarakta ben yıllardır hayalını kurdugum bırını sonunda buldum
hatta hayalımdekınden bıle yakısıklı
hersey harıka ama eskıden ozendıgım uzun surelı ılıskı benı sımdı kavusamıyoruz dıye yoruyo
ve eskıden hıc hayalını kurmadıgım bı eksıklık var sevgılımın iş konusu cabalıyo ama olmuyo onun ıcın nasıl olumlamalar yapmalıyım yardımcı olursan cok sevınırım

1.olarak kılo sorunum var eskıden zayıfken bunun cok kolay oldugumu sanardım ve cevremdekı sısmanlarlada dalga gecermısım yenı anladım bunu
ve hatamın bu oldugunu dusunuyorum acıkcası zayıflayamıyorum nasıl olumlamalar yapmalıyım
hersey harıka ama eskıden ozendıgım uzun surelı ılıskı benı sımdı kavusamıyoruz dıye yoruyo
ve eskıden hıc hayalını kurmadıgım bı eksıklık var sevgılımın iş konusu cabalıyo ama olmuyo onun ıcın nasıl olumlamalar yapmalıyım yardımcı olursan cok sevınırım

öncelikle zayıflamaya düşünrken nasıl birzayıflıkta olmak istedğini düşün bunu imgele bn olmasını istedğimbirşey için resim çzdim

muhtemelen konu sahibi arkadaşım sana daha iyi yardımcı olacaktır ama naçizane fikrimi sorarsan ; aynaya bakıp hangi kilo da olmak istediğini hayal et..sürekli ideal kilonu düşün,bu beynine senin tarafından sinyaller göndericektir.fazla kilonun sebebi;ya düzensiz yiyip içmendir yada ortada var olan bir takım rahatsızlıklar olabilir bunu da bilmen gerekli diye düşünüyorum.mesela hormonal bir sorun varsa ne kadar olumlama yapsanda bunu bu şekilde çözemezsin..o yüzden bunun bilincinde olup doğru tesbitlerle işe başlaman gerekiyor diye düşünüyorum.yani kg vermek için birde fiziksel bir çaba gerekiyor anlayacağın:)) bunun dışında hayalini kurduğum kişiyi buldum diyorsun ve kavuşamadığımızdan dolayı yoruyor demişsin.yan yana olanalrda inan her zaman çok mutlu değiller.içinde bulunduğun durumu yalnızca sen iyi yönde kullanarak olumlu hale getirebilirsin.uzaklık zordur iki seven için ama doğru kullanıldığnda bence birbirine daha çok kenetliyor insanları..hem bunun geçici bir durum olduğunu düşünebilirsin...iş konusu imkansız bir sorun değil...bende şuan işsizim ama aman aman çok kafama takmıyorum bu durumu,belki biraz seninde desteğinle bu sorunu aşabilirsiniz.olumlu düşünmek+olumlu çabalar =mutluluk formülü...sevgiyle kalınnopuyorumnanaktan

Back
X