• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

kızlarr ya herkese teşekkür ederimm :)
çok iyiyim bugün pozitif olunca insanın gününe yansıyo yaa
müthiş bir gündü okul dersler herşey çok güzeldi
bundan sonra buradaki yazıları okumaya ve uygulamaya devam :lepi:

bukadar cabuk gerıbıldırım alacagımı dusunmemıstım kızlar tesekkurler
kılo konusunda bısıler daha dıyım benım sorunum su kı ben mutsuzken bısılerı basarmamısken resmen abur cubura saldırıyorum mutluyken sorun yok zeten gersekten tsekkurler kızlar

sizlerin mutlu olduğunuzu görmek gerçekten çok güzel yaaa....bambaşka hayatlar olsakta, birbirimize uzak olsakta ortak bir konuda buluşup fikir alış verişinde bulunmak gerçekten çok güzel.. kaydirigubbakcemile5

bukadar cabuk gerıbıldırım alacagımı dusunmemıstım kızlar tesekkurler
kılo konusunda bısıler daha dıyım benım sorunum su kı ben mutsuzken bısılerı basarmamısken resmen abur cubura saldırıyorum mutluyken sorun yok zeten gersekten tsekkurler kızlar

sana bu konuda 2 süper kitap ve bir cd önereceğim
kitaplar: tek şişman beyniniz, şişmansan sebebi var (ben bunları kilo vermek için değil kişisel gelişim mesajları için okumuştum, her konu için kullanabilirsin yani)
cd: Nil Gün ün sağlıklı zayıflıyorum (bu cd hiptonik bi cd, içinde olumlamalar var, subliminal kısmında sadece müzik var bilinç altına inmede daha etkili)

baileys çok güzel bir topik olmuş, teşekkürler a.s.

Baileys canım yarın ki sınavında başarılar diliyorumm,bu kadar olumlu düşünen arkadaşın sayesinde ( en azında bunu başarmak için başlangıç yapan bizlerkaydirigubbakcemile3 ) yarın ki sınavında süper geçiçektir....
evet insan olumlu düşünmeye başladıkça,duygularına pozitif yön verdikçe sanki daha mı az sağlığı da etkileniyor? bedenimiz de cevap olarak buna olumlu yönde tepkiler veriyor..biz farkında olmadan ruhumuzla birlikte bedenimize de çünkü bu yönde zarar veriyoruz aslında kızlar istemeden...ben birde konun bu yönünü sunmak istedim zilere naçizane düşüncelerim bu yönde..kaydirigubbakcemile3

hemen bu noktada bir örnek vermek istiyorum, zihnimizin hislerimizin bizi fiziksel olarak nasıl etkilediğine dair:
saçlarımız mutsuz, karamsar ve hırçın olduğumuz günlerde çok daha zor şekil alır, hatta şekil almaz. dikkat edin, fark edeceksiniz. bazen saçınızı hep yaptığınız gibi yaparsınız aynı yöntemle. ama o gün diğer günlerden farklıdır. cevabı yine ve yeniden;
"olumlu düşünmek"te...

sana bu konuda 2 süper kitap ve bir cd önereceğim
kitaplar: tek şişman beyniniz, şişmansan sebebi var (ben bunları kilo vermek için değil kişisel gelişim mesajları için okumuştum, her konu için kullanabilirsin yani)
cd: Nil Gün ün sağlıklı zayıflıyorum (bu cd hiptonik bi cd, içinde olumlamalar var, subliminal kısmında sadece müzik var bilinç altına inmede daha etkili)
tesekkur ederım canımda gecıcı cozum oluyo onlar ben kalıcı bısıler yapamıyorum sanırım srun bu
ama burda sızlerle ıns kalıcı olacakohaoldumsmile

sımdı be sorularıma geleyım
1.olarak kılo sorunum var eskıden zayıfken bunun cok kolay oldugumu sanardım ve cevremdekı sısmanlarlada dalga gecermısım yenı anladım bunu
ve hatamın bu oldugunu dusunuyorum acıkcası zayıflayamıyorum nasıl olumlamalar yapmalıyım
2.olarakta ben yıllardır hayalını kurdugum bırını sonunda buldum
hatta hayalımdekınden bıle yakısıklı
hersey harıka ama eskıden ozendıgım uzun surelı ılıskı benı sımdı kavusamıyoruz dıye yoruyo
ve eskıden hıc hayalını kurmadıgım bı eksıklık var sevgılımın iş konusu cabalıyo ama olmuyo onun ıcın nasıl olumlamalar yapmalıyım yardımcı olursan cok sevınırım

senin bilinçaltından çıkarman gereken alıntıdaki kırmızı yazılı cümle canım..
kilom var dedikçe daha çok kiloyu davet edersin hayatına
sen gittikçe zayıflayan, sağlıklı ,tam ve eksiksiz birisin...
zihninde dönüp durması gereken sözcükler bunlardan ibaret tabi sahtenin de söylediği gibi senin de gayret etmen gerekli hepimiz bedeniimize iyi bakmalıyız spor yapmalıyız canım
biliyorum ki eskiden olduğu gibi ince bir kız olacaksın yeniden..herşey senin elinde

ikinci soruna gelirsek bir başkası için olumlama yapamazsın..başkasının kaderine karışamazsın bu onun hayatı sonuçta canım sen sadece ona destek olmalı ve olumlu olmasına umudunu kaybetmemesine yardımcı olmalısın
sevgilinin iş konusunda söylediği herhangi bir olumsuz cümle var mı?

bu arada ne güzel yorumlar yapmışsınız, harikasınız kızlar ya çok sevindim
el birliğiyle sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz birlikte, yanyana
o kadar güzel bir ortam oluşmuş ki huzur dolu..boshayallersmile

tesekkur ederım canımda gecıcı cozum oluyo onlar ben kalıcı bısıler yapamıyorum sanırım srun bu
ama burda sızlerle ıns kalıcı olacakohaoldumsmile

neden geçici olsun canım, geçici olduğunu düşündüğün için geçici oluyo işte
her türlü şey kafanda biter, kafada bitiremedikten sonra napsan boş, rejim mejim hikaye yani
boshayallersmile

kızlarr ya herkese teşekkür ederimm :)
çok iyiyim bugün pozitif olunca insanın gününe yansıyo yaa
müthiş bir gündü okul dersler herşey çok güzeldi
bundan sonra buradaki yazıları okumaya ve uygulamaya devam :lepi:

mükemmel hihoyyyt

çok sevindim gününün güzel geçmesine..
yarını nasıl geçirmek istiyorsan bu gece uyumadan önce nasıl bir gün geçirmek istediğini evrene bildir
yarın bugünden de güzel geçecek inan opuyorumnanaktan
baileys çok güzel bir topik olmuş, teşekkürler a.s.

hemen bu noktada bir örnek vermek istiyorum, zihnimizin hislerimizin bizi fiziksel olarak nasıl etkilediğine dair:
saçlarımız mutsuz, karamsar ve hırçın olduğumuz günlerde çok daha zor şekil alır, hatta şekil almaz. dikkat edin, fark edeceksiniz. bazen saçınızı hep yaptığınız gibi yaparsınız aynı yöntemle. ama o gün diğer günlerden farklıdır. cevabı yine ve yeniden;
"olumlu düşünmek"te...

teşekkür ederim canım :1hug:

olumlu düşünce suyu bile değiştirebiliyorsa bedenimizde neleri değiştirmez ki
olumlu düşünelim sağlıklı olalım :)

olumlamaları sabah akşam okuyorsunuz değil mi kızlar:asigim:

Günaydın bütün pozitif enerjiler sizinle olsunnn kaydirigubbakcemile5
Baileys yazdıklarını toplayıp yazıcıdan çıkarıyorum güne okuyarak başlıyorum sayende teşekkür ederim guclubacismile

Bu arada yarışmanın reklamınıda yapalım kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/338974-1-kk-nin-sik-bayani-yarismasi-elbiseli-guzellik.html

peki nasıl canım etkilerini gördün mü hayatında bayanssulusmile

bnde birazz kilo almak istiyorum bunun için nasıl olumlama yapmam lazımm BaiLeyS olumunekankayizsmile kürdan gibi oldummm yaaaaf :sinifsinif:

bnde birazz kilo almak istiyorum bunun için nasıl olumlama yapmam lazımm BaiLeyS olumunekankayizsmile kürdan gibi oldummm yaaaaf :sinifsinif:

sende az önceki arkadaşın tam tersi =)

kiloyla ilgili araştırma yapıcam kitaplardan...bulunca paylaşırım kızlareyvahedigeldismile

kızlar ben yeni gördüm bunu tek tek okuyamadım sayfaları biri bana özetleyebilirmi acaba eyvahedigeldismile

Enerjinizi kullanmayı öğrenin
Beyin öyle bir güçtür ki..
Kafadan geçen her düşüncenin bir talep olduğuna inanıyorum...
iyi şey ister güzel şeyler düşünürseniz cevabı aynen öyle gelir ,

Ama hep korku ve kuşkuyla yaşarsanız aynen bunları da çağırırsınız.

Trafik kazasından korkan insanlar hep kazaya uğrarlar. Eğer siz korkuyla yola çıkar ve hep bunu beyninizde kurgulayıp etrafa negatif enerji yayarsanız mutlaka şoföre kaza yaptırırsınız ama arabayı siz kullanıyorsanız ve böyle korkularınız varsa eğer sakın araba kullanmayın...

Çocuğuna aşırı korumalı ana ve babalarının çocuklarına hep bir şeyler olur yani biri bir taş atsa bile gelir sizin çocuğunuzun kafasını bulur o zaman siz şunu düşünürsünüz "onu kollayıp korumasam hep başına olumsuz şeyler geliyor.
Neden acaba ? Bu tıpkı (yumurtamı tavuktan çıkar, yoksa tavuk mu)'yu andırmıyor mu?

Öyle mutsuz bir toplum olduk ki birbirimize günaydın diyemiyoruz, bir araya geldiğimizde hep olumsuz olaylar konuşuyoruz, biri bize nasılsın dese iyiyim demeye korkar olduk, işler nasıl deseler, derhal şikayet etmeye ve her şeyin kötü ve daha da kötüye gittiğini söylüyoruz, hastalıklarımızdan ve ölümlerden bahsediyoruz yani dostlarla da sohbetin güzelliği , keyfi kalmadı.

Hep para olmadığından yakınıyoruz sanki bunu soran bizden para isteyecekmiş gibi. Aynen devam edin, neyi YOK diyorsanız, onu YOK etmeye devam edin, sürekli şikayet edip etrafa olumsuz ve zavallı görünerek her şeyin
bereketini kaçırın, ayrıcada bu kadar mızırdanma sonunda dostlarınızı da kaçırdığınızı fark edeceksiniz.

Sürekli param yok diyen insanlar paralarının bereketini öyle kaçırırlar ki bir gün gelir birde bakarlar gerçekten paraları bitmiş ama bu bitiş ani çıkan hesapta olmayan mecburi harcamalarda olabilir, sağlığa harcanması gereken miktarlar da olabilir.

Hep hastayım diyen insanlar mutlaka hasta olurlar beyin şartlanmaya görsün hangi hastalıktan korkup, çağırıyorsanız size onu getirir.

Allah zaten verilen nimetlere şükretmesini bilmeyen kullarından bu nimetleri bir müddet sonra almaya başlar.
Çevrenize bakın örneklerni çok göreceksiniz.

Gelin bundan sonra Nasılsın diyenlere
ÇOK ıYıYıM ÇOK ŞÜKÜR demekle işe başlayın.

Öyle bir toplum olduk ki karşımızdakini yargılamaktan sevmeye zaman bulamıyoruz.

Oysa her yaşta sevgiye ihtiyacımız var.
Sevgi sunulmazsa sevgi değildir.
Neyi severseniz sevin ama içinizde yoğun sevgi duyguları olsun.
Birisine sevginizi söylediğinizde hareketlerle bunu pekiştirdiğinizde ona öyle güzel bir enerji yollarsınız ki, onun mutluluğunun enerji şeklinde size geri dönüşünden
aldığınız pozitifi başka hiçbir şeyde bulamazsınız.

Yeni bebeği olmuş bir anne eğer sıkıntıları varsa veya olumsuz bir kişiliğe sahipse lütfen en olumlu olduğunda bebeğini kucağına alıp onu çıplak tenine deydirsin.
Eğer bebeklerinizin huzurlu ve sağlıklı bir bebek olmasını
istiyorsanız onu sakin kavgasız gürültüsüz ve pozitif birortamda büyütmeye çalışın, Kızgınken, sinirliyken kucağınıza almamaya çalışın ve ona sınırsız sevginizi gösterin.
Öpün koklayın ve bilin ki bu günler çok çabuk geçecek ve
bilin ki çok çabuk büyüyorlar.

Bazı anne ve babalar çocuklarını çok sevdikleri halde bunu ifade edemez ve gösteremezler.

Neden ?

Ne zaman göstereceksiniz?
Tanrı'nın verdiği bu armağana sevgiyi en güzel şekilde göstermemiz bir şükür ve teşekkür değil mi ?

Beyin öyle bir güçtür ki ,

insan beyin gücünü kullanarak isterse kendini felç de edebilir, öldürebilir de, kanserini de yenebilir.
Yeter ki beynini şartlandırabilsin.
Beynimizde yaklaşık 13 milyar civarında sinir hücresi
vardır. Her bir hücre yaklaşık 7.3 kilo voltluk enerji açığa çıkarır.
Pratikte mümkün değil ama teorikte beyindeki tüm sinir hücrelerinin aynı anda enerjilerini saldığını varsayalım, yaklaşık 350 milyon kilo voltluk bir enerji açığa çıkar ki bu da büyük bir metropolün tüm elektrik ihtiyacını
karşılayacak güce sahiptir.
Size tıp kitaplarına girmiş bir olayı anlatmak istiyorum,

"Et taşımaya yarayan soğutuculu bir tren, temizlenmek için bir istasyonda duruyor.
ışçiler vagonları temizlemeye başlıyorlar, işçinin biri bir vagonu temizlerken diğer işçi o vagonu boş sanıp kapısını dışardan kilitliyor.
Biraz sonra tren hareket ediyor, ve bir durak sonra et almak üzere bir istasyonda duruyor.
Kapalı kalan işçinin vagon kapısı açıldığında işçinin
donarak öldüğü görülüyor.
Fakat bir bakıyorlar ki, vagonun ısısı normal ısıda yani dondurucuya geçirilmemiş.
Ama kapalı kalan işçi bunu bilmediği, donarak öleceğini sandığı için beyin aynen donmanın şartlarını hazırlayarak,
donmanın tüm belirtilerek göstererek vücudunu buna uyduruyor."..

Yani beyninizi olumlu şeylere kanalize edin .
Bazı insanlar vardır, hep konuşurken daha yaşasam
1-2 sene daha yaşarım diye konuşup sık sık bunu
tekrar ederler ve kendilerine adeta bir ölüm zamanı belirlerler.
Ben bu laftan çok korkarım , eğer bunu inanarak söylerlerse beyinlerini öyle bir şartlarlar ki , öyle bir kurgularlar ki gerçekten dedikleri zamanda ölürler.
Bu yüzden kaç yaşında olursanız olun hep bir hedefiniz ve hayalleriniz olsun ki uzun yaşayabilesiniz.
ınsan hayal ettiği müddetçe yaşarmış.
Ne doğru bir laf değil mi?

Dün bitti. Dünün tekrarı yok aynı rüyalar gibi.
Yarın, hiç bilmiyoruz, iyi şeylerde olabilir kötü de .

Ama şu anımı biliyorum,ayağım kırık bu yazıyı yazıyorum ama eşim yanımda çocuklarım sağ ve ben bu yüzden dünyanın en mutlu insanıyım ve yarınımı da bilmediğim için bu anımı en iyi, en keyifli ve en pozitif şekilde
değerlendiririm.

Bilmediğim bir geleceği düşünerek de bu anımı zehir edemem.

Siz de böyle yapın ve hayatınızı birbirine karıştırmamak kaydıyla 3'e bölün.

Dün, bugün,yarın diye....

Biz ani stresleri çok severiz.

Çünki ani streste vücutta Adrenokortikotrop hormon (ACTH) artar ve hafıza, algılama, enerji süper olur.

Yani bu hormon strese karşı vücudun bir sigortasıdır.

Ama siz bu stresi kısır döngüye çevirirseniz yani sürekli beyninizde kurarsanız, hep bunu düşünürseniz, gelen olumlu şeylerin hepsi geri gider.

Yani unutkanlıklar, enerji kayıpları, isteksizlikler, migren, mide-bağırsak şikayetleri, uykusuzluklar, beyin tümörler, tansiyon iniş-çıkışları, vücudun muhtelif yerlerinde uyuşmalar, mutsuzluk, hatta depresyon ,kalple ilgili
şikayetler ve kansere zemin hazırlamış olursunuz.

Bunları kendinize niye reva göreceksiniz ki ?

Akıllı, kontrollü ve olumlu olmak yeterli.

Eğer büyük bir strese girdiyseniz kendinize hobiler bulun, yani kafanızı dağıtın.

Başka işlere kanalize olun ki stres yaratan faktörün etkisi az alsın veya sevdiğiniz, sizi mutlu eden şeylerle uğraşın.

Bunları da yapamıyorsanız dua edin, duaların insanlarda yarattıkları mistik etki onların pozitiflenmesini sağlar.

Ben evde sokakta bile hep iyilik diler ve hayır için dua ederim...

mail aldım bu yazıyı arkadaşımdan sizlerled paylaşayım dedim:lepi:

canım sağol iyi etmişsin...şimdi senin yazıyı okuyunca aklıma geldi,bi kaç ay önce bir arkadaşım yollamıştı bana Ayşe Arman 'ın bir yazısını...bende onu getircem huzurlarınıza.ben çok etkilenmiştim eminim düşüncelerinizde büyük ölçüde bir değişiklik yapacaktır..

Adı Sinem Kaymakçı.

23 yaşında.

Bir ikizi var.

ıkisi de üniversitede okuyorlar.

Maslak’ta oturuyorlar.

O gün sinemaya gidiyorlar, iki kardeş birlikte...

Aptal bir korku filmi, sarmıyor, yarıda çıkıyorlar.

Bu arada sevgilisi, Sinem’i sürekli arıyor.

Hatta, “Bensiz filme gittin ha! Hangi film, hangi sinema...” diye kıskançlık yapıyor.

Bütün o zaman zarfında Sinem onunla mesajlaşıyor.

Sonra, eve geri dönüyorlar, Maslak’ta yaşadıkları siteye girince, kardeşinin kullandığı otomobilin önüne biri atlıyor. Bakıyorlar, Sinem’in sevgilisi.

Sinem, ikizine “Sen eve git, ben onunla biraz sohbet edeyim sonra gelirim” diyor.

Direksiyona Sinem geçiyor, Bebek’e sahile iniyorlar. Normal bir sohbet. Kavga- mavga ya da olağanüstü bir şey yok.

Sonra Sinem, sevgilisini Mecidiyeköy’deki evine bırakıyor. Ve kendi evine doğru yola koyuluyor.

*

ışte ne oluyorsa o zaman oluyor...

Sabancı Center’ın tam karşısındaki üst geçitte, hayat normal akıp giderken, ansızın bir kamyon, Sinem’in arabasını sıkıştırıyor, ne yapacağını şaşırıyor, korkuluklara iyice yanaşıyor ama kamyon vazgeçmiyor, arabanın içinde genç ve güzel bir kız gördü diye midir bilinmez...

Kamyonunu, iyice üzerine doğru sürüyor...

Sinem’in arabası önce üst geçitte asılı kalıyor, filmlerdeki gibi... Sonra bütün ağırlığıyla aşağı yuvarlanıyor...

Her şey çok kısa bir süre içinde olup bitiyor.

Tesadüfe bakın ki, karşıda binaya afiş yapıştıranlar her şeyi görüyor.

Ama ne yapabilirler ki...

Araba ters bir kaplumbağa gibi, olanca ağırlığıyla yere çakılıyor.

Sinem arabadan kazılarak çıkarılıyor. Yaşayıp yaşamayacağı belli değil. Komada.

Beyni ödem yapmış.

Sağ tarafına felç inmiş.

Tam üç ay hiç uyanmıyor.

Bir gün gözlerini açıyor, “Ben neredeyim? Bana ne oldu?” diyerek.

Ona gazeteleri gösteriyorlar.

Komik kız, gazetelerdeki fotoğrafını görünce ilk tepkisi, “Aaa hiç de fena çıkmamışım” oluyor.

Sonra yavaş yavaş kazayı anlatıyorlar.

Hiçbir şey hatırlamıyor.

Korkunç günler geçiriyor.

5 ay oturamıyor, boynunu bile hareket ettiremiyor.

Bir daha hiç yürüyemeyeceğini ise çooook uzun süre kimse ona söyleyemiyor.

*

Bugün hâlâ yürüyemiyor.

Ama yürüyeceğine inanıyor, bunun için her şeyi yapıyor, başına böyle bir felaket gelen insanların çevresine ister istemez ağırlık verdiğini söylüyor, “Etrafındaki herkes senden kaçıyor. Bu acıyı taşıyamıyor. Annem babam hariç herkes çok kısa sürede tabanları yağladı gitti. Öz kız kardeşim bile. Ama artık kabul ediyorum. Kimseyi suçlayamıyorum. Bu, böyle oluyor. Bu, benim felaketim, başkasının ortak olmasını beklemiyorum.”

Küskün, yılgın değil.

Onun anlattıkları bana bir hayat dersi oldu.

Bir hayat dersi daha...

Ve bu hayat dersi beni çok sarstı...

“Her şeye ben sebep oldum!” diyor.

“Nasıl yani?” diyorum.

“Kazadan önce, her gece uyumadan bir trafik kazası geçirdiğimi ve ölümden döneceğimi düşünüyordum. Sürekli öyle uykuya dalıyordum. Kimseyi ya da kaderi suçlayamam. Bu kazayı, ben çağırdım. Onu resmen ben kendime çektim, geri göndermesi de yine benim elimde. Yaşadıklarıma ‘bilinçaltının gücü’ diyebilirsin. Çünkü bilinçaltı gece uykuda bile yani 24 saat hiç aralıksız çalışıyor. Gece uyumadan hemen önce kurulan hayaller, tekrar edilen hayallerle birleşince, gerçekleşmesi kaçınılmaz oluyor. Bana inan bu dünyada bizim isteğimiz dışında hiçbir şey olmuyor. Bir de neyi nasıl isteyeceğimizi bilsek! Artık kesinlikle beynimin olumsuz şeyler düşünmesine izin vermiyorum. Siz de vermeyin, aklınıza kötü şeyler geldiğinde, mutlaka onları iyi görüntülerle değiştirin. Secret’ı falan boş verin, felaketi yaşamış birine kulak verin...”

Bir gün onun yürüdüğünün haberini alacağımızı söylüyor.

Bundan eminim.

Şu an evde yazılar yazıyor, kendini kelimelerle çok güzel ifade ediyor, hayata katkıda bulunmak, üretmek istiyor.

Müthiş bir özgüveni var.

Bayıldım.

Yürüdüğünde Sinem’in röportajını yapacağım.

O, bana hayat enerjisi verdi.

Kötü şeyleri beynimden uzaklaştırmam gerektiğini hatırlattı.

Ona ve anlattıklarına inandım.

En çok da onun kendisine inanmasına saygı duydum.

Ayşe Arman Hürriyet'teki Köşesinden

bana lazım olan konu buradaymıs demek bayanssulusmile

bastan sona tek tek okumam lazım

“Kazadan önce, her gece uyumadan bir trafik kazası geçirdiğimi ve ölümden döneceğimi düşünüyordum. Sürekli öyle uykuya dalıyordum. Kimseyi ya da kaderi suçlayamam. Bu kazayı, ben çağırdım. Onu resmen ben kendime çektim, geri göndermesi de yine benim elimde. Yaşadıklarıma ‘bilinçaltının gücü’ diyebilirsin. Çünkü bilinçaltı gece uykuda bile yani 24 saat hiç aralıksız çalışıyor. Gece uyumadan hemen önce kurulan hayaller, tekrar edilen hayallerle birleşince, gerçekleşmesi kaçınılmaz oluyor. Bana inan bu dünyada bizim isteğimiz dışında hiçbir şey olmuyor. Bir de neyi nasıl isteyeceğimizi bilsek! Artık kesinlikle beynimin olumsuz şeyler düşünmesine izin vermiyorum. Siz de vermeyin, aklınıza kötü şeyler geldiğinde, mutlaka onları iyi görüntülerle değiştirin. Secret’ı falan boş verin, felaketi yaşamış birine kulak verin...”

gece uykuda bile bilinçaltı çalışıyor Gece uyumadan hemen önce kurulan hayaller, tekrar edilen hayallerle birleşince, gerçekleşmesi kaçınılmaz oluyor.çoook doğruu yerimseniben

Back