• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Baileys canım yarın ki sınavında başarılar diliyorumm,bu kadar olumlu düşünen arkadaşın sayesinde ( en azında bunu başarmak için başlangıç yapan bizlerkaydirigubbakcemile3 ) yarın ki sınavında süper geçiçektir....
evet insan olumlu düşünmeye başladıkça,duygularına pozitif yön verdikçe sanki daha mı az sağlığı da etkileniyor? bedenimiz de cevap olarak buna olumlu yönde tepkiler veriyor..biz farkında olmadan ruhumuzla birlikte bedenimize de çünkü bu yönde zarar veriyoruz aslında kızlar istemeden...ben birde konun bu yönünü sunmak istedim zilere naçizane düşüncelerim bu yönde..kaydirigubbakcemile3

bende olmasını istdiğim birçok hayalim var ama özgürlüğüm kısıtlandığı için ulaşamıyorum.benim kendimle ilgili kararlar vermem yasak 24 yaşındayım bekarım belki evlenirsem kazanırım özgürlüğümü öyle uçarı hayallerim yok istanbula gidip halamda bir hafta kalmak bile benim için yasak

bende olmasını istdiğim birçok hayalim var ama özgürlüğüm kısıtlandığı için ulaşamıyorum.benim kendimle ilgili kararlar vermem yasak 24 yaşındayım bekarım belki evlenirsem kazanırım özgürlüğümü öyle uçarı hayallerim yok istanbula gidip halamda bir hafta kalmak bile benim için yasak

hmmm çok tehlikeli bir cümle kumuşsun bana göree:olmaz: öncelikle herşey bizim elimizde,yaşın 24 olduğuna göre artık kişiliğnin de oturmuş olduğunu düşünüyorum ben..yaaşdığın şartları bilemem çok iyi tabi kii ama seni kısıtlayıcı sebebin ailen olduğu kanaatine vardım burdan...insanlar kendi ailelerini seçemeyebiliyorlar ama inan yaşamlarını kendileri seçiyorlar canım..sakın ama sakın evlenirsem bu benim özgürlüğüm olur diye düşünme bunun tersini yaşamış ve hayatında çok şeyi yitirmiş bir çok insan tanıdım ben..kendini farklı yönde geliştirmeyi düşünsen bence?? yada asıl sorun nedir bunu bilirsek belki de burdaki arkadaşlarla sana yardımımız dokunabilir,değişik fikirler sunarak..kaydirigubbakcemile5

esracan yasak diye birşey yok madem ailen izin vermiyor o zaman biz de abra kadabra yaparız...
sen olumlu cümleler kurdukça karşına öyle fırsatlar çıkacak ki ailen seni kısıtlayamayacak...
özgürlük istiyorsun değil mi? peki özgürlük nasıl kazanılır biliyor musun ?
senin doğal bir hakkın olan özgürlüğü sana başkaları veremez sen kendin kazanırsın canım
herşey senin elinde bizde burda öncelikle ruhumuzu özgürleştirme çalışmaları yapıyoruz
topiği takip edersen çok yardımcı olacağına eminim...

bu arada yeni öğrendim sihirbazlıkta kullanılan abra kadabra sözcüğü ''konuşurken yaratırım'' demekmiş

var mısınız abra kadabra yapmaya kızlar!!:lepi:

esracan yasak diye birşey yok madem ailen izin vermiyor o zaman biz de abra kadabra yaparız...
sen olumlu cümleler kurdukça karşına öyle fırsatlar çıkacak ki ailen seni kısıtlayamayacak...
özgürlük istiyorsun değil mi? peki özgürlük nasıl kazanılır biliyor musun ?
senin doğal bir hakkın olan özgürlüğü sana başkaları veremez sen kendin kazanırsın canım
herşey senin elinde bizde burda öncelikle ruhumuzu özgürleştirme çalışmaları yapıyoruz
topiği takip edersen çok yardımcı olacağına eminim...

bu arada yeni öğrendim sihirbazlıkta kullanılan abra kadabra sözcüğü ''konuşurken yaratırım'' demekmiş

var mısınız abra kadabra yapmaya kızlar!!:lepi:

walla ben aklımın yüreğimin el verdiğince yapıyorum o abra kadabrayı ? alkisalkisalkis hihoyyyt
eeee kıslarrrrr başka abra kadabra yapmak isteyen yok mu
:lepi: hihoyyyt

kızlar size olumlama cümleleri yazmak istiyorum...
bunları sabah uyanınca ve gece yatmadan önce yüksek sesle inanarak, içinizden gelerek söyleyin
her bir kelimeyi hissederek okuyun...
etkisine inanamayacaksınız ben denedim o kadar mükemmel birgün geçirdim ki
akşam olsun da hemen sizlerle paylaşayım istedim..

Ooo güzel bi topikk hatta süper. Canım bu arada sen kişisel gelişim uzmanı mısın yoksa iyi bi takipçi mi?

Son düzenleme:
ay cnm inşallah yaa
üniversiteyi kazanmak istiyorum öss yi kazanmak istiyorum
ve şu anda bunu gerçeklerştirmek için test çözüyorum
allahın me olur emeklerimi boşas çıkarma nolurr
uluslararası ilişkiler okumak istiyorum ankarada :Saruboceq:

egonun geriletici etkisinden kurtulup öz varlığımıza ulaşmak için ;

Ben Tanrı'nın sevgisinden varedildim.O, beni ve her şeyi sevgisinden yarattı. O beni yaratırken özüme kendi nurunu ve ışığını koydu.

Bu ışığın özü; kudret, bilgi, şefkat ve maharetle doludur. Bu bakımdan ben , Tanrısal niteliklerle bezenmiş durumdayım. Ben tam ve mükemmelim.Sonsuz ve sınırsız olduğumu, ihtiyaçtan uzak bulunduğumu biliyorum.

Hayatımın her anı, O'na doğru yaptığım bu yolculuğun bir açılımı anlamını taşır. Her olay ve her durum beni ona biraz daha yaklaştıran bir araçtır. Dolayısıyla ben, O olmayı seçiyorum. O'nu ifade ediyorum.

O olmak, O'nun gibi olmak zorunda olduğumu biliyorum. Ve şuandan başlayarak gerçek kimliğimi ve kişiliğimi kabul ve tasdik ediyorum.Aynı şekilde diğer insanlar da O'nun sevgisinden varedilmişlerdir.Onların gözlerinin derinliklerinde O'nun ışığını gördüğümde, ben ve diğerinin aynı hamurdan varedilmiş olduğumuzu bilirim. Özde onunla kardeş olduğumu bilirim ve herkese bu gerçeğin ışığında davranırım.

Renkleri,dinleri ve görüşleri ne olursa olsun. İnsanları değerlendirirken, eylemlerin ve sözlerin gerisindeki Öz'e odaklanırım. Bilirim ki Öz, her zaman tam ve eksiksizdir.

Onların bütün niyetlerini ve gerçek düşüncelerini büyük bir sezgisel duyarlılıkla deşifre ederken, aynı anda daha derine, Öz'e odaklanırım.

Hem gelişen ve olgunlaşan benliğim, hem de eksiksiz ve mükemmel yanım aynı anda tekamül alanındadır. Dolayısıyla ben, ikisini de bir anda ifade ederim.

Özüm kırılmaz, yaralanmaz, ölmez ve yok olmaz. Dolayısıyla hiç kimse ve hiçbirşey bana zarar veremez. Bu gerçeğin verdiği huzur ve güvenle ben rahat, dengeli ve sakin bir biçimde hayatımı sürdürürüm.

Kendi Öz gerçeğimi ifade etmeyen sözleri kullanmam. Kullanmış olsam bile, hemen farkeder ve değiştiririm. Kendi Öz gerçeğime uygun olmayan davranışlarda bulunmam. Bulunsam bile, hemen farkeder değiştiririm. Hayatımı tümüyle kendi Öz gerçeğime uygun yaşarım.

O beni sevgisinden yarattı. O beni sever. Ayak tırnağımdan saçımın teline kadar beni özenle yarattı. Her şeyi bilecek aklı verdi. Deney yapabilmek için dünyayı yarattı. İyiyi ve kötüyü deneme şansını verdi.

O beni sevgisinden yarattı. o beni sever. O beni ve her şeyi sevgisinden yarattı. O bütün kainatı sevgisinden yarattı.

O beni en güzel yerlerde barındırır, en iyi şekilde korur. O benim hem babam, hem de annem gibidir. Sonsuz, şefkatiyle beni sarar, gücü ve bilgisiyle terbiye eder. Bedenim benim varlığımı tümüyle ifade etmez. Ama ben varlığımı bedenimle ifade ederim.

Varlığımın ışığı bedenimi, mesafeleri ve zamanı aşar. Ben bunlarla sınırlı değilim. Bir yandan da bedenim ve kimliğimin bir kısmıyla ben burada, bu sınırlı gerçeklik içinde sınırsızlığımı ifade ediyorum. Bedenim, benim gelişmek için kullandığım harika aracımdır. Ona çok iyi bakar ve güçlü tutarım. Bilirim ki, o yok olduğunda da ben varolmaya devam edeceğim.

Her an gelişip öğrenerek ilerliyorum. Her yaşadığım olayın bir mesaj taşıdığını bilerek. Üzerinde düşünerek. Seçip yaratarak, deneyip görerek ve yeniden seçerek. Bu oyunu oynamak hoşuma gidiyor.

Aynada gözlerimin içine baktığımda göz bebeklerimden bana bakan mükemmel varlığımın ışığını görürüm. Gözleyen ve izleyen gerçek kimliğim orada bütün haşmeti ve sevgisiyle bana bakar.

Ben de gerçek kimliğimi ifade etmeyi seçiyorum. O olmayı seçiyorum. Bu seçimin kaçınılmaz kaderim olduğunu bilerek yaşıyorum.

Ooo güzel bi topikk hatta süper. Canım bu arada sen kişisel gelişim uzmanı mısın yoksa iyi bi takipçi mi?

canım uzman değilim ben de yeni merak saldım ve herşeyi yeni öğreniyorum aynı zamanda sizlerle paylaşıyorum
isteklerimizi hep birlikte başarsak ne güzel olur
birbirimizin desteğiyle herşeyi başarmak daha kolay

ay cnm inşallah yaa
üniversiteyi kazanmak istiyorum öss yi kazanmak istiyorum
ve şu anda bunu gerçeklerştirmek için test çözüyorum
allahın me olur emeklerimi boşas çıkarma nolurr
uluslararası ilişkiler okumak istiyorum ankarada :Saruboceq:

canım senin için özel bir olumlama yazıcam başaracağından eminim yeter ki kendine inan

Baileys canım yarın ki sınavında başarılar diliyorumm,bu kadar olumlu düşünen arkadaşın sayesinde ( en azında bunu başarmak için başlangıç yapan bizlerkaydirigubbakcemile3 ) yarın ki sınavında süper geçiçektir....
evet insan olumlu düşünmeye başladıkça,duygularına pozitif yön verdikçe sanki daha mı az sağlığı da etkileniyor? bedenimiz de cevap olarak buna olumlu yönde tepkiler veriyor..biz farkında olmadan ruhumuzla birlikte bedenimize de çünkü bu yönde zarar veriyoruz aslında kızlar istemeden...ben birde konun bu yönünü sunmak istedim zilere naçizane düşüncelerim bu yönde..kaydirigubbakcemile3

canım teşekkür ederim gerçekten çok iyi geçti gece yatmadan olumlama da yaptım yerimseniben

tabiki haklısın r.şanal başına gelen bir olayı anlatmıştı... bir bayan hayatın bütün sorunlarının sırtına bindiğinden şikayet ediyormuş ona göre hayat sırtında taşıdığı bir yük gibiymiş ve bel ağrıları yaşıyormuş...sorunları bir yük gibi sırtından taşıyan birinin bel ağrıları yaşaması kaçınılmaz değil mi?

teşekkürler tatlım ben de kendime inanıyorum da aklımda hep keşke var
bir de ben hayatta olumlu düşünemeyen birisiyim bu huyumu yenmeliyim ama nasıl
herşeyin ilk olumsuzunu düşünürüm hep =(((

bnde herşeyin ilk olumsuzunu düşünen biriyim ve bu yüzden birçook şeyim olumsuz :(
gece uyumadan önce olumlama yapıyorumm ve bilinçaltını değiştirmek gerekli değiştiremekte zorlanıyorum... :tomato:

bnde herşeyin ilk olumsuzunu düşünen biriyim ve bu yüzden birçook şeyim olumsuz :(
gece uyumadan önce olumlama yapıyorumm ve bilinçaltını değiştirmek gerekli değiştiremekte zorlanıyorum... :tomato:

arakdaşalr sizden farkım yok benimde hatta çok daha vasat bir haldeydim ama kendimi toparladım bi şekilde..vee şunu söylemeliyim ki burda bişiylerden bahsederken bile o kelimeleri kullanmayın! çünkü siz farkında olmadan işte o kelimeler yer değiştiriyor bilinçaltınızda..ben elimden geldiğince bu iekilde davranıyorum.mesela o gün kendimi iyi hissetmesem bile soran arkadaşlarıma "iyiyim çok şükür" diyorum.gerçekten çok iyi olduğumdan değil ama bilinç altına bu şekilde sinyaller vermemizin çok işe yarayacağını düşünüyortum ayrıca bir yerde de bu şekilde okumuştum ben..yani napıyoruzz bütün o negatiflik içeren sözleri hayatımızdan,kafamızdan ve önce dilimizden çıkarıyoruz! gün içerisinde en çok kullandığınız nedir mesela atıyorum pc mi eğer oysa ufak tefek notlar iliştirn üzerine sizi motive edecek.güzel sözleri yazın.ve çokça şükredin...hemen bugün şimdi başlayabilirsiniz bunaa...bizim mutlu olmayı başarabilen insanlardan büyük farklarımız yok ki...sadece biraz çaba ve inanmakkaydirigubbakcemile5

arakdaşalr sizden farkım yok benimde hatta çok daha vasat bir haldeydim ama kendimi toparladım bi şekilde..vee şunu söylemeliyim ki burda bişiylerden bahsederken bile o kelimeleri kullanmayın! çünkü siz farkında olmadan işte o kelimeler yer değiştiriyor bilinçaltınızda..ben elimden geldiğince bu iekilde davranıyorum.mesela o gün kendimi iyi hissetmesem bile soran arkadaşlarıma "iyiyim çok şükür" diyorum.gerçekten çok iyi olduğumdan değil ama bilinç altına bu şekilde sinyaller vermemizin çok işe yarayacağını düşünüyortum ayrıca bir yerde de bu şekilde okumuştum ben..yani napıyoruzz bütün o negatiflik içeren sözleri hayatımızdan,kafamızdan ve önce dilimizden çıkarıyoruz! gün içerisinde en çok kullandığınız nedir mesela atıyorum pc mi eğer oysa ufak tefek notlar iliştirn üzerine sizi motive edecek.güzel sözleri yazın.ve çokça şükredin...hemen bugün şimdi başlayabilirsiniz bunaa...bizim mutlu olmayı başarabilen insanlardan büyük farklarımız yok ki...sadece biraz çaba ve inanmakkaydirigubbakcemile5

çok haklısın canım
bir kitap okumuştum %100 düşünce gücü diye orada da bunlar anlatılıyordu gerçektençok etkilenmiştim
bunları uygulamaya şu andan başlıyorum gelişmeleri yazacağım
neden biz de yapamayalım değil mi kaydirigubbakcemile5

canım teşekkür ederim gerçekten çok iyi geçti gece yatmadan olumlama da yaptım yerimseniben

tabiki haklısın r.şanal başına gelen bir olayı anlatmıştı... bir bayan hayatın bütün sorunlarının sırtına bindiğinden şikayet ediyormuş ona göre hayat sırtında taşıdığı bir yük gibiymiş ve bel ağrıları yaşıyormuş...sorunları bir yük gibi sırtından taşıyan birinin bel ağrıları yaşaması kaçınılmaz değil mi?

sınavının güzel geçmesine sevindim canımmopuyorumnanaktan

sınav dedin de; ben yakın bir zamanda bu anlamda güzel bir başarı sağladım.önemli bir sınavı ilk girişimde kazandım ve kimse benden bu başarıyı beklemiyordu çünkü o dönem çok büyük sıkıntılar atlattım kendimce...ama sınav günü ne olduysa oldu ve ben o sınavı kazandım...sonra şunu düşündüm; ben herşeyi başarabilirim.hayatta herşeyin üstesinden gelebilirim fakat bişiyin dışında..işte onu benim kazanmam mümkün değil.o ne diyecek olursan güzel bir birliktelik yani aşk..yani bununla ilgili insan istediği kadar başarılı olsun fakat o doğru kişi yoksa olmuyorsa ne yazık kii..ilişkiler konusunda nasıl bir olumlama yapmamız gerekiyor? o güzel düşüncelerini paylaşır mısın ?:1hug:

çok haklısın canım
bir kitap okumuştum %100 düşünce gücü diye orada da bunlar anlatılıyordu gerçektençok etkilenmiştim
bunları uygulamaya şu andan başlıyorum gelişmeleri yazacağım
neden biz de yapamayalım değil mi kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 abra kadabra!! değişim başlasın bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile5 abra kadabra!! değişim başlasın bayanssulusmile

ta taaaammmm :jeyyar:
bir gelir misin birkaç hafta sonra polyannaaaa kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana inşallah canım çevremdeki herkes bu huyumdan şikayetçi
ben oldum olası böyleyim bir ara değişmeue basşldım sonra yine eski halime döndüm
ama bu sefer iddaalıyım
seneye bu zamanlarda ankarada olacağım oradan yazacağım buraya :lepi:

sınavının güzel geçmesine sevindim canımmopuyorumnanaktan

sınav dedin de; ben yakın bir zamanda bu anlamda güzel bir başarı sağladım.önemli bir sınavı ilk girişimde kazandım ve kimse benden bu başarıyı beklemiyordu çünkü o dönem çok büyük sıkıntılar atlattım kendimce...ama sınav günü ne olduysa oldu ve ben o sınavı kazandım...sonra şunu düşündüm; ben herşeyi başarabilirim.hayatta herşeyin üstesinden gelebilirim fakat bişiyin dışında..işte onu benim kazanmam mümkün değil.o ne diyecek olursan güzel bir birliktelik yani aşk..yani bununla ilgili insan istediği kadar başarılı olsun fakat o doğru kişi yoksa olmuyorsa ne yazık kii..ilişkiler konusunda nasıl bir olumlama yapmamız gerekiyor? o güzel düşüncelerini paylaşır mısın ?:1hug:

yer yüzündeki herşey sevgiden yaratıldıysa sevgiyi öğrenmek zorundayız...sevgiyi öğrenirsek gerçekten sevileceğimize inanıyorum

bunu gerçekleştirmek için şöyle yapalım..ben sevgiyle ilgili olumlamalar yazayım bunu sabah akşam okuyalım
daha sonra aradığımız özelliklerdeki insanı tek tek listeleyelim
tip olarak, karakter olarak,hobileri bütün yönleriyle nasıl birini istiyorsak yazalım hatta bilincimizde imgelemeye çalışalım..
bana göre en doğru yol bu..

yalnız şunu da anlatmalıyım ki hayatınıza belirli bir insanı çekemezsiniz çünkü bu evrensel ilkelere aykırı
yani A kişisi beni sevsin bana aşık olsun gibi dilekleriniz gerçekleşmeyecektir
A kişisinin kendi hür iradesi vardır siz onu yönlendiremezsiniz
sadece o kişideki tüm özellikleri yazıp onun gibi birisini isteyebilirsiniz

aşk, sevgi konularında daha başka alıştırma bulursam tekrar paylaşırım
şimdi sevgi olumlamasını yazıyorum kızlar :asigim:

Back
X