Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)
- Konu Sahibi BaiLeyS
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mükemmel hihoyyyt
çok sevindim gününün güzel geçmesine..
yarını nasıl geçirmek istiyorsan bu gece uyumadan önce nasıl bir gün geçirmek istediğini evrene bildir
yarın bugünden de güzel geçecek inan opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım :1hug:
olumlu düşünce suyu bile değiştirebiliyorsa bedenimizde neleri değiştirmez ki
olumlu düşünelim sağlıklı olalım :)
olumlamaları sabah akşam okuyorsunuz değil mi kızlar:asigim:
tamam tatlım öyle yapacağım bundan sonra olumsuz düşünmek yok
ne kdar güzel sizinle bu mutluluuğ paylaşmak yaa
buradaki yazılrarı okumaya devamm boshayallersmile
bu hikayeden sonra istersenin düşünün artık olumsuz şeylereyvahedigeldismile şaka bi yana güne iyi başlamak içinde güzel gerçekten...çoğumuzun pek çok arkadaşı,dostu olabilir ..fakat yeri geldiğinde en yakınlarımıza bile anlatamıyoruz...burası ayrıca içimizi bu şekilde dökmek içinde çok güzel bir paylaşım alanı oldu,birbirimizi sürekli dürtüyoruzzkaydirigubbakcemile3
çok tesekkur ederım ben ınanıyorum bu kez hayatıma tam anlamıyla ottutturacagım bu konularda çok kıtap okudum ama etrafımda bunların sacmalık oldugunu dusunenler meger hep engellemıs benı senden bol bol olumlama ıstıyorum canımsenin bilinçaltından çıkarman gereken alıntıdaki kırmızı yazılı cümle canım..
kilom var dedikçe daha çok kiloyu davet edersin hayatına
sen gittikçe zayıflayan, sağlıklı ,tam ve eksiksiz birisin...
zihninde dönüp durması gereken sözcükler bunlardan ibaret tabi sahtenin de söylediği gibi senin de gayret etmen gerekli hepimiz bedeniimize iyi bakmalıyız spor yapmalıyız canım
biliyorum ki eskiden olduğu gibi ince bir kız olacaksın yeniden..herşey senin elinde
ikinci soruna gelirsek bir başkası için olumlama yapamazsın..başkasının kaderine karışamazsın bu onun hayatı sonuçta canım sen sadece ona destek olmalı ve olumlu olmasına umudunu kaybetmemesine yardımcı olmalısın
sevgilinin iş konusunda söylediği herhangi bir olumsuz cümle var mı?
bu arada ne güzel yorumlar yapmışsınız, harikasınız kızlar ya çok sevindim
el birliğiyle sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz birlikte, yanyana
o kadar güzel bir ortam oluşmuş ki huzur dolu..boshayallersmile
kendımı guzel hıssedecegım bedenıme artık daha ıı davranacagım cunku ben sevıyorum bedenımı gecmıste mutsuzken yıyıp bedenıme verdıgım zarar ıcın bedenımden özur dılıyorum ben kendımı sevıyorum Rabbım ne guzel yaratmıs
ve rıca ederım cumlelerımde hatalı olann yerlerı aynı dıger msjda yaptıgın gıbı kırmızı yap bilmiyorumkismile
erkek arkadasıma gelınce o dogustan kuantumlu dogmus:asigim:
çok olumludur her kotunun ıcınde ıı olduguna ınaır sabırlıdır ama benım dusundugum soyle bıısydı hanı ben dedım ya ben hayalımdekını buldum ama işini hayal etmemısım acaba dıyodum ondanmı bu cocugun bahtı kapalı ama demekkı baskasının kaderıne mudahale edemıyomusuz
bıde olumsuz cumlesı demıssın ya ben soyle dusunuyorum onun ıcın ıcınde kocaman bı dev var ama o farkında degıl
yeteneklerının egıtımının
aılesı sakın ınsanlar hanı devlete sırtımı dayım param bellı olsun tarzı hırsları yok sanırım sevgılımınde ondan boyle oluyo dıyorum sen az ıstıyosun dıyorum az gelıyo
benmı yanılıyorum
ama gercekten cok cabalıyo ve cookkk buyuk ısler yapacak yeteneklerle donatılmıs
çok tesekkur ederım herbırınıze
Son düzenleme:
sahte çok iyi bir örnek olmuş yazın. paylaşımın için öncelikle teşükkürler.
şimdi yaptığım olumlamayı anlatayım. bugün çok zor bir sınavım vardı. 2 gün öncesinden başladım. sınava çalışırken ve gece yatarken sınavım iyi geçeceğini telkin ettim kendime,inanarak tabi. sınava girerkende aynı şekilde.normalde sınava girerken kendime bi aralık belirtirim.üç aşağı beş yukarı o civarda bir not alırım. bu sefer hocamızın geçen seferki sınavlarını da göz önüne alarak, bu sınavdan sadece geçmek istediğimi, kaçla geçtiğimin hiç bir önemi olmadığını kendime empoze ettim. a.s
bakalım kaç alacağım? fisfisfis
sonucu gelir gelmez sizle paylaşacağım kıslar :lepi:
olumlamaya devammmmmmm hanımlar hihoyyyt :lepi:
şimdi yaptığım olumlamayı anlatayım. bugün çok zor bir sınavım vardı. 2 gün öncesinden başladım. sınava çalışırken ve gece yatarken sınavım iyi geçeceğini telkin ettim kendime,inanarak tabi. sınava girerkende aynı şekilde.normalde sınava girerken kendime bi aralık belirtirim.üç aşağı beş yukarı o civarda bir not alırım. bu sefer hocamızın geçen seferki sınavlarını da göz önüne alarak, bu sınavdan sadece geçmek istediğimi, kaçla geçtiğimin hiç bir önemi olmadığını kendime empoze ettim. a.s
bakalım kaç alacağım? fisfisfis
sonucu gelir gelmez sizle paylaşacağım kıslar :lepi:
olumlamaya devammmmmmm hanımlar hihoyyyt :lepi:
rica ederim canımm..benim girdiğim sınavda böyle olmuştu...deli divanae gibi çalışan arkadaşlarım alamadılar sınavı,bense çok geriden koşmama rağmen tek bildiğim sınavı kazanacağımdı.hatta kursa başladım, diğer arkadaşlarımın 3.-5 . gelişleriydi benimse ilk.dedim ki ilk girim ve kazanmak istiyorum..güldüler ,senin gibisini çok gördük falan dediler..üstüne birde bir sürü olumsuzluk( yeğenimi kaybettim,kısa zamanlı birini tanıdım tama mutlu oldum derken gerçek yüzünü öğrendim...vs) ama kazanan ben oldumm..şimdide iş arıyorum ahh keşkeee birde iş bulabilsem şimdiiboshayallersmile
herşey gönlümüzce olsunnnopuyorumnanaktan
rica ederim canımm..benim girdiğim sınavda böyle olmuştu...deli divanae gibi çalışan arkadaşlarım alamadılar sınavı,bense çok geriden koşmama rağmen tek bildiğim sınavı kazanacağımdı.hatta kursa başladım, diğer arkadaşlarımın 3.-5 . gelişleriydi benimse ilk.dedim ki ilk girim ve kazanmak istiyorum..güldüler ,senin gibisini çok gördük falan dediler..üstüne birde bir sürü olumsuzluk( yeğenimi kaybettim,kısa zamanlı birini tanıdım tama mutlu oldum derken gerçek yüzünü öğrendim...vs) ama kazanan ben oldumm..şimdide iş arıyorum ahh keşkeee birde iş bulabilsem şimdiiboshayallersmile
zaten bazı insanların, başkalarının hayatlarında iyi bir şey olcak diye ödleri kopuyor. hemen bir dalga, hemen bir olumsuzluk. işte azim budur. tebrik ediyorum seni. alkisalkisalkis ben üniv sınavından çıktığımda netlerimi söylediğimde çok zor diyolardı ( tabi ben hiçbirini takmadım çünkü kaale alıncak şeyler değildi gözümde.) ama noldu inancım, çalışmalarım ve azmimle hem ben istediğim yeri kazandım hemde konuşanların da çeneleri kapanmış oldu sositososito
inş. hayırlısıyla istediğin gibi bir iş bulursun canım :Saruboceq:
zaten bazı insanların, başkalarının hayatlarında iyi bir şey olcak diye ödleri kopuyor. hemen bir dalga, hemen bir olumsuzluk. işte azim budur. tebrik ediyorum seni. alkisalkisalkis ben üniv sınavından çıktığımda netlerimi söylediğimde çok zor diyolardı ( tabi ben hiçbirini takmadım çünkü kaale alıncak şeyler değildi gözümde.) ama noldu inancım, çalışmalarım ve azmimle hem ben istediğim yeri kazandım hemde konuşanların da çeneleri kapanmış oldu sositososito
inş. hayırlısıyla istediğin gibi bir iş bulursun canım :Saruboceq:
çok teşekkür ederimm,inan ben de yaşadığım olumlu şeyleri buraya yazmak için can atıyorum canımm:1hug:
- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
iyi akşamlar hepinize kızlarrr olumunekankayizsmile
sahtecim mükemmel bir paylaşım yapmışsın.. ısrarla gece uyumadan önce olumlamaları yapmanızı tavsiye ediyorum şuan ki iç huzurumu anlatamam size..
birşeyi gerçekleştirmeden önce kendimizi bulmak çok önemli
kendimizi keşfedelim ki istediklerimizi elde edelim
bugün öz/ego ayrımını yazmak istiyorum sizlere..bayanssulusmile
çok haklısın...bazı insanlar 2 oda 1 salonum olsun bana yeter ya da başımı sokacak bir ev ve ihtiyaçlarımı karşılayacak param olsun başka birşey istemem gibi cümlelerle kendilerini farkında olmadan sınırlarlar... bu insanların sonuç olarak 2 göz odası ve ihtiyacı kadar parası olur fazlası değil
ben sevgilin için bolluk ve bereket olumlamasının uygun olacağını düşünüyorum onu da ekleyeceğim canım :1hug:
sahtecim mükemmel bir paylaşım yapmışsın.. ısrarla gece uyumadan önce olumlamaları yapmanızı tavsiye ediyorum şuan ki iç huzurumu anlatamam size..
birşeyi gerçekleştirmeden önce kendimizi bulmak çok önemli
kendimizi keşfedelim ki istediklerimizi elde edelim
bugün öz/ego ayrımını yazmak istiyorum sizlere..bayanssulusmile
çok tesekkur ederım ben ınanıyorum bu kez hayatıma tam anlamıyla ottutturacagım bu konularda çok kıtap okudum ama etrafımda bunların sacmalık oldugunu dusunenler meger hep engellemıs benı senden bol bol olumlama ıstıyorum canım
kendımı guzel hıssedecegım bedenıme artık daha ıı davranacagım cunku ben sevıyorum bedenımı gecmıste mutsuzken yıyıp bedenıme verdıgım zarar ıcın bedenımden özur dılıyorum ben kendımı sevıyorum Rabbım ne guzel yaratmıs
ve rıca ederım cumlelerımde hatalı olann yerlerı aynı dıger msjda yaptıgın gıbı kırmızı yap bilmiyorumkismile
erkek arkadasıma gelınce o dogustan kuantumlu dogmus:asigim:
çok olumludur her kotunun ıcınde ıı olduguna ınaır sabırlıdır ama benım dusundugum soyle bıısydı hanı ben dedım ya ben hayalımdekını buldum ama işini hayal etmemısım acaba dıyodum ondanmı bu cocugun bahtı kapalı ama demekkı baskasının kaderıne mudahale edemıyomusuz
bıde olumsuz cumlesı demıssın ya ben soyle dusunuyorum onun ıcın ıcınde kocaman bı dev var ama o farkında degıl
yeteneklerının egıtımının
aılesı sakın ınsanlar hanı devlete sırtımı dayım param bellı olsun tarzı hırsları yok sanırım sevgılımınde ondan boyle oluyo dıyorum sen az ıstıyosun dıyorum az gelıyo
benmı yanılıyorum
ama gercekten cok cabalıyo ve cookkk buyuk ısler yapacak yeteneklerle donatılmıs
çok tesekkur ederım herbırınıze
çok haklısın...bazı insanlar 2 oda 1 salonum olsun bana yeter ya da başımı sokacak bir ev ve ihtiyaçlarımı karşılayacak param olsun başka birşey istemem gibi cümlelerle kendilerini farkında olmadan sınırlarlar... bu insanların sonuç olarak 2 göz odası ve ihtiyacı kadar parası olur fazlası değil
ben sevgilin için bolluk ve bereket olumlamasının uygun olacağını düşünüyorum onu da ekleyeceğim canım :1hug:
- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
Ego bilinci, doğduğumuz andan başlayarak, bilinçli ya da bilinçsiz edindiğimiz, yani sonradan öğrenilen tüm bilgilerin ve özellikle ilk kararların oluşturduğu sistemdir.
Ego bilinci kendi programı dışındaki hiçbir veriyi doğru olarak değerlendirmez ve otomatik olarak bu temel programa uygun duygu ve düşünceleri üreterek bizi ona göre davranmaya iter.Evimizde misafir ettiğimiz bir hırsız gibi davranır. Binbir suratlı bir sahtekar haline gelir.Sürekli olarak kendini gizler, kılıktan kılığa girer.Yalanlar söyler ve gerçeği saptırır.
Bizi gizli gizli sabote eder. O kadar derinlemesine kök salmıştır ki içimize kendini bizmişiz gibi sunar...
ışte bu yüzden zayıflamak istediğiniz halde kendinizi sık sık buzdolabının başında bulursunuz.Sıcacık bir dostluk arzusu ile yanar ama çevrenizdekilere kırıcı olursunuz.
Bir sevgiliniz olsun istersiniz ama içten içe aşka inanmazsınız.Başarı için yanıp tutuşurken, yenilgi için elinizden geleni yaparsınız. Rahat ve huzurlu olmak istersiniz ama huzurunuzu bozacak şeyleri bulup çıkarmakta usta olduğunuzu fark ettiğinizde bu duruma şaşırır kalırsınız.
Acı verici bir yorgunluk yapışır yakanıza. Çıkışı olmayan bir daire içinde dönüp durduğunuzu hissedersiniz.ışte tam o zaman yanlış yere bakarsınız : Tanrı'yı , kaderinizi , toplumsal koşulları, annenizi, babanızı, cinsiyetinizi, şansınızı, zamanı, üzerinde yaşadığınız coğrafyayı, başka insanları, burcunuzu ya da genlerinizi suçlarsınız.
Asıl bakılması gereken yere bakmadıkça, bu oyun sürer gider. Oysa oraya, günde binlerce kez ışık patlamalarının parlayıp söndüğü o yere bakmanız gerekir : ZıHNıNıZE!
Ama bir çok kişi yanlış yere bakar. Türbelere gidip adaklar adar. Fallar baktırır. Estetik yaptırır. Orasına burasına kristaller koyar,hocaya gider okutur,üfletir. Muskalar takar , harflerle sayılarla bozar kafayı. Ya da her şeyin birdenbire düzeleceği günü bekler.
Egoyu tümüyle yok etmek, silmek, ezmek ve düşman gibi görmek yerine onu aydınlatmak,terbiye etmek ve enerjisini kendi yararımıza kullanmak daha doğru bir seçim olur.
O, bizim emrimize verilmiş bir hizmetçidir. Eğer onu iyi denetler ve amaçlarımız için seferber edebilirsek, o yalnızca bizim hayrımız için çalışır...
Ego bilinci kendi programı dışındaki hiçbir veriyi doğru olarak değerlendirmez ve otomatik olarak bu temel programa uygun duygu ve düşünceleri üreterek bizi ona göre davranmaya iter.Evimizde misafir ettiğimiz bir hırsız gibi davranır. Binbir suratlı bir sahtekar haline gelir.Sürekli olarak kendini gizler, kılıktan kılığa girer.Yalanlar söyler ve gerçeği saptırır.
Bizi gizli gizli sabote eder. O kadar derinlemesine kök salmıştır ki içimize kendini bizmişiz gibi sunar...
ışte bu yüzden zayıflamak istediğiniz halde kendinizi sık sık buzdolabının başında bulursunuz.Sıcacık bir dostluk arzusu ile yanar ama çevrenizdekilere kırıcı olursunuz.
Bir sevgiliniz olsun istersiniz ama içten içe aşka inanmazsınız.Başarı için yanıp tutuşurken, yenilgi için elinizden geleni yaparsınız. Rahat ve huzurlu olmak istersiniz ama huzurunuzu bozacak şeyleri bulup çıkarmakta usta olduğunuzu fark ettiğinizde bu duruma şaşırır kalırsınız.
Acı verici bir yorgunluk yapışır yakanıza. Çıkışı olmayan bir daire içinde dönüp durduğunuzu hissedersiniz.ışte tam o zaman yanlış yere bakarsınız : Tanrı'yı , kaderinizi , toplumsal koşulları, annenizi, babanızı, cinsiyetinizi, şansınızı, zamanı, üzerinde yaşadığınız coğrafyayı, başka insanları, burcunuzu ya da genlerinizi suçlarsınız.
Asıl bakılması gereken yere bakmadıkça, bu oyun sürer gider. Oysa oraya, günde binlerce kez ışık patlamalarının parlayıp söndüğü o yere bakmanız gerekir : ZıHNıNıZE!
Ama bir çok kişi yanlış yere bakar. Türbelere gidip adaklar adar. Fallar baktırır. Estetik yaptırır. Orasına burasına kristaller koyar,hocaya gider okutur,üfletir. Muskalar takar , harflerle sayılarla bozar kafayı. Ya da her şeyin birdenbire düzeleceği günü bekler.
Egoyu tümüyle yok etmek, silmek, ezmek ve düşman gibi görmek yerine onu aydınlatmak,terbiye etmek ve enerjisini kendi yararımıza kullanmak daha doğru bir seçim olur.
O, bizim emrimize verilmiş bir hizmetçidir. Eğer onu iyi denetler ve amaçlarımız için seferber edebilirsek, o yalnızca bizim hayrımız için çalışır...
- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
ınsanın gerçek kimliği yani öz varlığı da, tüm bilgi , güç, sevgi ve hünerle yoğrulmuş mükemmel bir özdür.
Öz'ün üzerinde veya çevresinde yapılan karşı düşünce inanç programları, onun kendini tam ve net olarak ifade etmesine engel olur. O zaman bu Öz , soğukta büzüşüp kalmış bir civa gibi küçülür ve daralır. Güneşin önüne gelen bir bulut gibi Öz , Ego tarafından perdelenir.
Kuantum düşünce çalışmaları, negatif inanç programlarının farkına varılmasına, Öz'e uygun olumlamalar ve imgelemeler yapılması ve Öz'e uygun tavırlar içine girilmesiyle, Öz'ün açılıp genişlemesine ve parlayıp ışımasına imkan tanır.
bu uygulamalarla aşağıdaki özellikler canlanıp,belirginleşir :
- hiçbir dışsal sebebe bağlı olmayan ve giderek artan bir huzur ve dinginlik duygusu
-kendisi hakkında giderek artan bir memnuniyet hali
-koşullara uyum gösterme yeteneği
-insanlık onuruna uygun olmadığına inandığı koşulları değiştirme isteğinin artması
-başka insanlara karşı duyulan sorumluluk hissiyle birlikte, kendi hayatıyla onlarınki arasındaki özdeşleştirmeden kurtuluş
-artan bir mizah duygusu
-kendini olduğu gibi, saklayıp gizlemeden, rahatlıkla ifade etme yeteneği
-O anda ve orada olma becerisinin artması
-anlayış ve hoşgörü duygusunun belirginleşmesi
-fiziksel olarak güçlenme, derinin parlaklaşması, organların mükemmel işlemeye başlaması
-cinsel enerjinin yükselmesi, kişinin daha çekici bir hale gelmesi
- evrenin zekasıyla birlikte aktığına dair bilgelikten kaynaklanan bir iç teslimiyet
-kendi kaderinin tümüyle efendisi olduğunu bilme duygusu
-başka insanları yüzeysel davranışlarına göre değerlendirmek yerine, gerçek Öz'leri doğrultusunda değerlendirmek ,onları kolayca anlamak ve yargılamadan kabul etmek
- ışlerin kolayca ve zorlamasız halledilmeye başlanması
-bağımsızlık ve ihtiyaçsızlık halinin yaşanması
-herşeye daha geniş bir perspektiften ve Ego ötesi bir açıdan bakma durumu
-kendini kanıtlama ihtiyacının azalması, açık ve alıcı duruma geçiş
-doğru yerde ve doğru zamanda bulunabilme yeteneğinin artışı
-algı ve dikkat gücünde artış. Gerçeğin bir anda aracısız kavranması
- olaylar arasındaki anlam ilişkisini çabuk kurabilme yeteneği
Öz'ün üzerinde veya çevresinde yapılan karşı düşünce inanç programları, onun kendini tam ve net olarak ifade etmesine engel olur. O zaman bu Öz , soğukta büzüşüp kalmış bir civa gibi küçülür ve daralır. Güneşin önüne gelen bir bulut gibi Öz , Ego tarafından perdelenir.
Kuantum düşünce çalışmaları, negatif inanç programlarının farkına varılmasına, Öz'e uygun olumlamalar ve imgelemeler yapılması ve Öz'e uygun tavırlar içine girilmesiyle, Öz'ün açılıp genişlemesine ve parlayıp ışımasına imkan tanır.
- hiçbir dışsal sebebe bağlı olmayan ve giderek artan bir huzur ve dinginlik duygusu
-insanlık onuruna uygun olmadığına inandığı koşulları değiştirme isteğinin artması
-başka insanlara karşı duyulan sorumluluk hissiyle birlikte, kendi hayatıyla onlarınki arasındaki özdeşleştirmeden kurtuluş
-artan bir mizah duygusu
-fiziksel olarak güçlenme, derinin parlaklaşması, organların mükemmel işlemeye başlaması
- evrenin zekasıyla birlikte aktığına dair bilgelikten kaynaklanan bir iç teslimiyet
-başka insanları yüzeysel davranışlarına göre değerlendirmek yerine, gerçek Öz'leri doğrultusunda değerlendirmek ,onları kolayca anlamak ve yargılamadan kabul etmek
- ışlerin kolayca ve zorlamasız halledilmeye başlanması
Baileys canım yine döktürmüşsün bu akşam kaydirigubbakcemile3 sağolasınn..bende bugün bi kitap aldım; R.Şanal' ın Kuantum Olumlama,diğer kitaplarını bulamadımm maalesef..ama alırım kısa zamanda.ben bugün şeye takıldım mesela; tüm bunları yaparken, hem kendimizi hem burdaki arkadaşlarımızı bir şekilde b olaya alıştırırken yaşanılan hayatlardaki değişimleri görüyoruz yada bunları bize anlatıyorlar.fakat zaman zaman bu duygunun sekteye uğradığıda olmuyor değil...bu gibi durumlarda ne yapmak gerekiyor? kendimce -bugünkü durumumu düşündüğümde- üzerinde durmamaya çalışıyorum ama bugün pek başarılı olamadım sanırım:sinifsinif:
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
İnsanın gerçek kimliği yani öz varlığı da, tüm bilgi , güç, sevgi ve hünerle yoğrulmuş mükemmel bir özdür.
-artan bir mizah duygusu
- İşlerin kolayca ve zorlamasız halledilmeye başlanması
boshayallersmileolumunekankayizsmile