Hayalindenki evliliği yaşayan gerçekten var mı?

Yoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
10 yıllık evliyim. Eşime hala aşığım. Bin kere başa dönsem onu isterim. Eşim Türk değil ailesi başka ülkede benim ki de başka ilde. Belki o yüzden birbirimize hep hoşgörü gösterdik , onların kültürü böyledir belki diye. Bence işin özü saygı o giderse sevgi dayanmaz.

mutluluk beklentileri aşağıda tutup, hayatın sana sundukları karşısında yetinmeyi bilirsen ancak mümkün.
yani başka türlüsü olmayacağına göre, senin elinde olan artık senin için en iyisi olmalı.

Kendime bakiyorum esimin hayalindeki kisi miyim? Sonra esime bakiyorum o benim hayalimdeki es mi? Bu ikisinin cevabi beni tatmin ediyor cok sukur. Hayat her zaman hayallerdeki gibi degil elbette. Ama el ele verince asilmayacak gucluk yoktur diye dusunuyorum

Çok şükür evet arada oluyor sorunlarımız tek biraz para sıkıntımız var birde imtihan olarak bebek istiyoruz ama Allahın izni ile hayırlısı ne zamansa ozaman mutluyuz keyifliyiz her daim :)

Rabbime binlerce kez şükürler olsun 4 yıldır tansyrz 2 yıldır evliyiz inşallah hep böyle güzel sürer ve tüm ailelerinde evlerinde mutluluk huzur olsun çok amin :)

Ne güzel yapmışsınız. Ya konuyla alakası yok ama sizin yorumlarınızı okuyunca gözüme çok minnoş, sevgi dolu, tatlı bi çift geliyor. Çok daha mutlu olun inşAllah

Konuyla alakalı olarak da, her şeyin imtihan olduğunu düşünüyorum.
Bazen tam hayal ettiğim gibi oluyor, bazen de acaba evlilik bana göre değil miydi diye düşünüyorum

Valla onu bunu bilmem ama evlilik şans işi Eğer seni anlayan,dinleyen,anlayışlı,vicdanlı,merhametli,güvenilir,sadık en önemlisi Allah korkusu olan kısacası hayırlı bir eşin var ise o evlilik tadından yenmez.
Çok şükür bu konuda çok şanslıyım

Acikcasi hayalimden fazlasını yaşıyorum ki hiç hayal kurmazdim da bunu tahayyul bile edemezdim ..her hali ile inaanustu bir eşim var ve 1.5 yok flört 4 yılı geçen bir evlilik ve inanılmaz mutluyum ...sesi bağırinca nasıl çıkar bilmem;bana zafiyeti var sinirlenemez keza ben de öyle illa bir haklı tarafını bulurum onun ...yasar gideriz böyle şükür. ..Dünya iyisi Bir eşim ve harikulade bir evliligim var maşallah ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…